Wilujeng sumping Ka kieu "BISA BISA FOREX EA | PELAKSANA PELABURAN | FX ROBOTS "Website

2020 Top Ahli Advisors April

Top Ahli Advisors April 2020 - Robot FX - Best Forex EA urang
Dear sasama padagang Forex,

Wilujeng 100% website uji bébas ieu

Forex pangalusna EA'S | Ahli Advisors | robot FX

Nempo Best Forex EA's, ulasan sareng hasil anu kabuktosan sareng se…

Maca deui

Forex Enigma EA Review

Forex Enigma EA
Hargana: $ 199 (Pakét STANDARD kalayan 2 REAL & 2 AKAUN DEMO, UPDATES GRATIS & Dukung)
pasang Mata Artos: EURUSD
Timeframe: H1

Catetan: Aya 3 bungkusan Ahli Forex Enigma Ahli panaséhat ayeuna ayeuna:

-…

Maca deui
Forex Enigma EA Review

Forex Flex EA Review

Forex Flex EA
Harga: $ 330 (harga potongan pikeun 1 REAL & akun demo Unlimited, FREE apdet & ngarojong)
pasang mata uang: Sakur (EURUSD, GBPUSD, GBPCHF, AUDUSD, NZDUSD, USDCAD, USDCHF na USDJPY anu diuji)
Timeframe: Sakur


Catetan: STRIC ...

Maca deui
Forex Flex Ahli panaséhat - 2016 Best Forex EA sacara

Ruby Forex EA Review

Emas Forex EA
Hargana: $ 299 (2 AKU DARI atau DEMO AKUN, 12 BULANAN LESEN, UPDATIS GRATIS & 24/7 DAFTUK CUSTOMER)
pasang Mata Artos: EURUSD
Timeframe: H1

Catetan: Aya 3 bungkusan Ahli Ruby Forex Ahli panaséhat ayeuna ayeuna:

...

Maca deui
Ruby Forex EA Review

Senang EA Review Frekuensi

Bingah Frékuénsi EA
Harga: € 209.30 (Harga diskon pikeun lisénsi 2, apdet bébas & pangrojong)
pasang mata uang: AUDUSD, EURCHF, EURGBP, EURJPY, EURUSD, GBPUSD, USDCAD, USDCHF na USDJPY
Timeframe: M5

Catetan: DISKAUN YANG DITANGKEHKEUN - 30% O…

Maca deui
Senang EA Review Frekuensi

PowerfulForex EA Review

PowerfulForex EA
Harga: $ 250 (1 LICENCE, FREE apdet & ngarojong)
Pasangan mata uang: EURUSD, AUDUSD
Timeframe: H1


Catetan: Anjeun bakal masihan lisénsi 1 kanggo akun nyata 1, sababaraha lisénsi demo sareng pituduh anu lengkep!
Review EA PowerfulForex…

Maca deui
PowerfulForex EA

Forex Gump EA Review

Forex Gump EA
Harga: € 199 (Paket standar kalawan 1 REAL & 1 demo akun, FREE apdet & ngarojong)
pasang mata uang: AUDUSD, EURCHF, EURGBP, EURJPY, EURUSD, GBPUSD, USDCAD, USDCHF na USDJPY
Timeframe: M1

Catetan: Aya 2 béda p ...

Maca deui
Forex Gump EA

Jet Trader Pro EA Review

Jet Trader Pro EA
Harga: $ 347 (1 hirupna lisénsi, FREE apdet & 24 / 7 ramah ngarojong)
pasang Mata Artos: EURUSD
Timeframe: Sakur

Jet Trader Pro EA Review - Ngayunkeun Sareng Ahli Séhat Forex anu nguntungkeun
Jet Trader Pro EA nyaéta kuat sareng c…

Maca deui
Jet Trader Pro EA Review

XFX EA Review

XFX EA
Harga: $ 260 (1 LICENCE, FREE apdet & ngarojong)
Pasangan mata uang: AUDUSD, EURUSD
Timeframe: Sakur

XFX EA Review - Penaséhat Ahli Forex Pangsaéna sareng Kauntungan Lancar
XFX EA mangrupakeun anu kuat sareng otomatis FX Ahli panaséhat t…

Maca deui
XFX EA Review

Forex Review Robotron EA

Forex Robotron EA
Hargana: $ 299 (Harga kanggo Paket Dasar, 1 LICENSE, UPDATES GRATIS & Dukung)
Pasangan mata uang: EURAUD, EURCAD, EURCHF, EURGBP, EURUSD, USDCAD sareng USDCHF
Timeframe: M5


Catetan: Aya bungkusan anu béda tina 4 Forex Robotron E…

Maca deui
Forex Robotron EA

FXGoodWay EA Review

FXGoodWay EA
Harga: $ 365 (1 LICENCE, FREE apdet & ngarojong)
pasang Mata Artos: EURUSD
Timeframe: Sakur

Catetan: Vérsi Anyar FxGoodWay X2 dileupaskeun dina Séptémber 2019
FXGoodWay EA Review - Best Forex Ahli panaséhat Jeung Profitability lemes
FX…

Maca deui
FXGoodWay EA

FXHelix EA Review

FXHelix EA
Harga: $ 210 (1 LICENCE, FREE apdet & ngarojong)
pasang Mata Artos: AUDUSD
Timeframe: Sakur

Hirup Hasil akun dagang:

FXHelix EA Review - Para ahli Ahli Best Forex Pikeun Dagang Otomatis
FXHelix EA mangrupikeun kakuatan anu kuat sareng…

Maca deui
FXHelix EA Review

Forex inControl EA Review

Forex inControl EA
Harga: $ 220 (harga pikeun EA tanpa akselerator mode, 1 lisénsi, apdet FREE & ngarojong)
pasang mata uang: AUDUSD, EURGBP
Timeframe: M30


Catetan: The versi ditingkatkeun handap tina Forex inControl Ahli panaséhat anu availab ...

Maca deui
Forex inControl EA - mendi Reborn Vérsi

FXStabilizer EA Review

FXStabilizer EA
Hargana: $ 295 (Harga kanggo FXStabilizer EA AUDUSD atanapi EURUSD sareng 1 UNTIMITED LICENSE, FREE UPDATES & SUPPORT)
pasang mata uang: AUDUSD, EURUSD, EURJPY, USDJPY, USDCAD, CHFJPY, EURGBP na GBPCHF
Timeframe: H1


Catetan: Aya 4…

Maca deui
FXStabilizer EA

FXShooter EA Review

FXShooter EA
Hargana: $ 299 (Paket ASAS sareng 2 REAL atanapi AKEM DEMO, UPDATIS GRATIS & DOKOKO)
Pasangan mata uang: EURCHF, EURGBP, EURUSD, GBPCHF, GBPUSD, USDCAD sareng USDCHF
Timeframe: M15

Catetan: Aya bungkusan 2 béda tina FXShooter Ex…

Maca deui
FXShooter EA Review

FXCharger EA Review

FXCharger EA
Harga: $ 385 (harga pikeun Paket dasar, 1 lisénsi, FREE ngarojong & apdet)
pasang mata uang: EURUSD, AUDUSD na EURGBP
Timeframe: H1


Catetan: Aya 2 bungkusan béda tina FXCharger Ahli panaséhat sadia ayeuna:

- BA ...

Maca deui
FXCharger EA

EA FXSecret Abadi EA

FXSecret Abadi EA
Harga: $ 549 (1 lisénsi, apdet bébas & pangrojong)
pasang Mata Artos: EURUSD
Timeframe: H1

Tinjauan EA Abadi FXSecret - Set Of 3 Sistem Trading Forex nguntungkeun
FXSecret Abadi EA mangrupakeun saimbang sareng fungsina ...

Maca deui
EA FXSecret Abadi EA

Ulasan Forex Inten EA

Forex Diamond EA
Harga: $ 237 (harga potongan pikeun 1 lisénsi, FREE apdet & ngarojong)
Pasangan mata uang: EURUSD, GBPUSD, USDCHF sareng USDJPY
Timeframe: M15


Catetan: LIMIT TIME OFFER - $ 60 OFF - HARGA REGULAR: $ 297
Ulasan Forex Inten EA -…

Maca deui
Forex Diamond EA

WallStreet Forex Robot 2.0 Evolution Review

WallStreet Forex Robot 2.0 Evolution
Harga: $ 237 (harga potongan pikeun 1 lisénsi, FREE apdet & ngarojong)
pasang Mata Artos: EURUSD, GBPUSD, USDJPY, USDCHF, USDCAD, NZDUSD jeung AUDUSD
Timeframe: M15


Catetan: NAWANGKEUN WASA GALAS - $ 110 OFF - RE…

Maca deui
WallStreet Forex Robot 2.0 Evolution

GPS Forex Robot Review

GPS Robot Forex
Harga: $ 149 (1 LICENCE, FREE apdet & ngarojong)
pasang Mata Artos: EURUSD, GBPUSD, EURGBP jeung USDCHF
Timeframe: M15


GPS Forex Robot Review - nguntungkeun FX Ahli panaséhat Pikeun Metatrader 4
GPS Forex Robot mangrupakeun pisan profitab ...

Maca deui
GPS Robot Forex

Tinjauan FXrobotGO

FXrobotGO
Hargana: $ 275 (1 LICENSE, FREE UPDATES & 24 / 7 FRIENDLY SUPPORT)
Pasangan mata uang: AUDCAD, AUDCHF, AUDJPY, AUDUSD, CHFJPY, EURCHF, NZDCAD, NZDJPY, USDCAD, USDCHF sareng USDJPY
Timeframe: Sakur

FXrobotGO Review - Ahli Forex nguntungkeun ...

Maca deui
Tinjauan FXrobotGO

FxDiverse EA Review

FxDiverse EA
Hargana: $ 275 (Vérsi UNLIMITED sareng 1 LIVE & AKUN DEMO 3, UPDATIS GRATIS & DOKOKO)
Pasangan mata uang: Nepi ka 28 Pasangan (AUDCAD, AUDJPY, AUDNZD, AUDUSD, CADJPY, EURAUD, EURCAD, EURGBP, EURJPY, EURNZD, EURUSD, GBPAUD, GBPCAD, GBP…

Maca deui
FxDiverse EA

Berita Aksi Trader EA Review

Berita Aksi Pedagang EA
Hargana: $ 347 (SATU BAYAR Waktos, KURSUS KURSUS, UPDATIS GRATIS & NANGGUNG KARANGAN)
Pasangan mata uang: AUDJPY, AUDUSD, GBPUSD, NZDUSD, USDCAD sareng XAUUSD (Emas)
Timeframe: M5

Catetan: Aya bungkusan 2 béda tina Berita ...

Maca deui
Berita Aksi Trader EA Review

Best Scalper Forex Robot Review

Robot Scalper Forex Best
Harga: $ 299 (1 LICENCE, FREE apdet & ngarojong)
pasang Mata Artos: EURUSD, GBPUSD
Timeframe: M15


Catetan: Aya 2 bungkusan béda ti Robot Best Scalper Forex sadia ayeuna:

- hiji: 1 Real & Free ...

Maca deui
Robot Scalper Forex Best

FxProud EA Review

FxProud EA
Harga: $ 299 (2 REAL atawa demo rekening, 12 bulan lisénsi, FREE apdet & 24 / 7 EMAIL ngarojong)
pasang mata uang: EURUSD, GBPUSD, USDCHF, USDJPY, USDCAD, CHFJPY, EURGBP, EURCHF, EURJPY, EURCAD, GBPCHF, GBPCAD, GBPJPY, CADJPY na CADCHF
...

Maca deui
BestForexEAs FxProud EA

Forex Cyborg Robot Review

Forex Cyborg Robot
Hargana: € 449.99 (Paket EMAS sareng 1 REAL & AKUN DEMO UNLIMITED, UPDATIS GRATIS & DOKOKO)
Pasangan mata uang: AUDCAD, AUDCHF, AUDUSD, CADCHF, CHFJPY, EURAUD, EURCAD, EURCHF, EURGBP, EURJPY, EURUSD, GBPAUD, GBPCAD, GBPCHF,…

Maca deui
Forex Cyborg Robot

Senang MartiGrid EA Review

Senang MartiGrid EA
Harga: € 209.30 (Harga diskon pikeun lisénsi 2, apdet bébas & pangrojong)
pasang mata uang: AUDUSD, EURUSD, EURJPY, GBPUSD, USDJPY na NZDUSD
Timeframe: H1

Catetan: diskon kenca - 30% OFF

Aya 2 beda ...

Maca deui
Senang MartiGrid EA

Forex Real Untung EA Review

Forex Real Untung EA
Harga: $ 199 / Taun (1 LICENCE, FREE apdet & ngarojong)
pasang mata uang: AUDUSD, EURAUD, EURCAD, EURCHF, EURGBP, EURUSD, GBPCHF, GBPUSD, NZDUSD, USDCAD, USDCHF na USDJPY
Timeframe: M15


Forex Real Untung EA Review - ...

Maca deui
Forex Real Untung EA

Corong padagang EA Review

Corong padagang EA
Harga: $ 297 (taunan Plan pikeun 1 lisénsi, FREE apdet & ngarojong)
pasang mata uang: EURUSD, GBPUSD, USDJPY, AUDUSD, NZDUSD, EURJPY, GBPJPY, AUDJPY na NZDJPY
Timeframe: M15

Hirup Hasil akun dagang:

Corong Trade ...

Maca deui
Corong padagang EA

Pedagang Sun EA Review

Padagang Sun EA
Hargana: $ 269 (1 LIFETIME LICENSE, FREE UPDATES & 24 / 7 FRIENDLY SUPPORT)
pasang mata uang: EURUSD, USDJPY
Timeframe: Sakur

Catetan: Aya bungkusan 3 béda tina FXTraderKit Ahli panaséhat anu sayogi ayeuna:

- Dagang…

Maca deui
Pedagang Sun EA Review

EOS Forex EA Review

EOS Forex EA
Harga: $ 319.20 (harga potongan pikeun 1 lisénsi, FREE apdet & ngarojong)
pasang Mata Artos: GBPUSD, USDCAD, USDCHF, EURGBP, EURCHF, GBPCAD, GBPAUD, EURAUD jeung AUDCAD
Timeframe: M15


Catetan: diskon mastikeun dugi - 20% OFF - U ...

Maca deui
EOS Forex EA

Bingah Forex EA Review

Bingah Forex EA
Harga: € 209.30 (Harga diskon pikeun lisénsi 2, apdet bébas & pangrojong)
pasang Mata Artos: EURUSD, EURCHF, GBPUSD jeung AUDUSD
Timeframe: H1

Catetan: diskon kenca - 30% OFF

Aya 2 bungkusan béda ti Happ ...

Maca deui
Bingah Forex EA

FX Review Hunter EA

FX Hunter EA
Harga: $ 499 (1 LICENCE, FREE apdet & ngarojong)
pasang Mata Artos: AUDCAD, AUDNZD, EURSGD, GBPAUD, GBPCAD, GBPUSD, NZDCAD jeung NZDUSD
Timeframe: M15


Catetan: Ayeuna anjeun tiasa mésér langganan dina FX Hunter EA ti 1 mun 6 bulan!

1 ...

Maca deui
FX Hunter EA

Senang Algoritma pro EA Review

Senang Algoritma pro EA
Harga: € 209.30 (Harga diskon pikeun lisénsi 2, apdet bébas & pangrojong)
pasang mata uang: EURUSD, USDCHF
Timeframe: H1

Catetan: diskon kenca - 30% OFF

Aya 2 pakét anu beda-beda Happy Algoritma…

Maca deui
Senang Algoritma pro EA

Forex pulsa Review detektor EA

Forex pulsa detektor EA
Harga: $ 67 (potongan harga pikeun 1 REAL & 1 demo akun, FREE apdet & ngarojong)
pasang mata uang: GBPUSD, EURGBP
Timeframe: M15


Catetan: dugi TIME nawiskeun - 15% OFF - harga biasa: $ 79
Forex pulsa detektor E ...

Maca deui
Forex pulsa detektor EA

Bingah Gold EA Review

Bingah Gold EA
Harga: € 209.30 (Harga diskon pikeun lisénsi 2, apdet bébas & pangrojong)
pasang Mata Artos: XAUUSD (Gold)
Timeframe: M30

Catetan: diskon kenca - 30% OFF

Aya pakét anu 2 béda ti Happy Gold Expert Adviso ...

Maca deui
Bingah Gold EA

Bingah Jalan EA Review

Bingah Jalan EA
Harga: € 209.30 (Harga diskon pikeun lisénsi 2, apdet bébas & pangrojong)
Pasangan mata uang: USDCAD, AUDUSD, AUDCAD, CADCHF sareng AUDCHF
Timeframe: H1

Catetan: diskon kenca - 30% OFF

Aya bungkusan 2 béda ...

Maca deui
Bingah Jalan EA Review

IC Pasar Review

Ngaran perusahaan: International Capital Markets Pty Ltd (IC Pasar)
Diadegkeun: 2007
Markas: Australia
Régulator: ASIC
deposit minimum: $ 200
Catetan: Buka rekening IC Pasar Leres ECN tur meunang nepi ka 21.5% langsung komisi live diskon!
...

Maca deui
IC Pasar Review

Pepperstone Review

Ngaran perusahaan: Pepperstone Group (Pepperstone)
Diadegkeun: 2010
Markas: Australia
Regulator: ASIC, FCA
deposit minimum: $ 200
Catetan: Buka rekening Pepperstone agul jeung meunang nepi ka 12.857% langsung komisi live diskon!

Pepperstone i…

Maca deui
Pepperstone Review

Global Perdana Review

Ngaran perusahaan: Global Prime Pty Ltd (Global Prime)
Diadegkeun: 2010
Markas: Australia
Régulator: ASIC
deposit minimum: $ 200
Catetan: Buka rekening global Perdana ECN tur meunang nepi ka 22.85% langsung komisi live diskon!

Perdana Perdana nyaéta…

Maca deui
Global Perdana Review

Padagang Akademi Club Review


Pedagang Akademi Pisan Klub - Atikan Pangalusna Kanggo Padagang Forex Anu nguntungkeun
Padagang Akademi Klub nyaéta # 1 Pusat Pendidikan Forex Trading Forex anu dilakukeun ku Vladimir Ribakov.

Institusi ieu ngahijikeun pikiran anu terang dina komunitas anu sanés ...

Maca deui
Padagang Akademi Club

sRs Trend Rider 2.0 Review


Catetan: mastikeun kawates diskon - 70% OFF - harga biasa: $ 997
sRs Trend Rider 2.0 Review - Software Trading Forex Profesional
sRs Trend Rider 2.0 mangrupikeun sistem perdagangan forex anu nguntungkeun didamel ku padagang panarjamah sareng mentor Vladimir Ribakov.
...

Maca deui
sRs Trend Rider 2.0 Review

Forex Kristal Ball Review


Catetan: mastikeun kawates diskon - 70% OFF - harga biasa: $ 997
Tinjauan Bola Bola Kristal - Professional Professional Semi-Automated Forex Trading Software
Bola Crystal Crystal mangrupikeun sistem perdagangan forex anu nguntungkeun didamel ku padagang profesional sareng mentor Vladi…

Maca deui
Forex Kristal Ball Review

Forex Triple B Review


Catetan: mastikeun kawates diskon - 70% OFF - harga biasa: $ 997
Tinjauan Forex Triple B - Sistem Trading Forex Semi-Otomatis
Forex Triple B nyaéta parangkat lunak dagang forex anu nguntungkeun ku padagang panarjamah sareng guru Vladimir Riba profésional…

Maca deui
Forex Triple B Review

Divergence Universitas Review


Divergence University Review - Program Atikan Forex Terpadu Forex
Divergence University nyaéta kursus ulikan bumi Forex paling komprehensif, kalebet pangenalan Forex, diciptakeun ku padagang Forex sareng mentor profésional. Vladimir R…

Maca deui
Divergence Universitas Review

EA's Forex pangalusna | Ahli Advisors | Robot FX - Sarat jeung Kaayaan Pamakéan

kabijakan privasi

(Jétu sakumaha tina 02 / 05 / 2018)

umum

Wilujeng sumping ka "BUKU ANJING ANTARA BISA | PELAKSANA PELABURAN | FX ROBOTS ” ramatloka (BESTFOREXEAS) Nu nyadiakeun pamaké platform dipercaya manggihkeun tempat sampurna sarta ngical paralatan nyieun acara Anjeun hiji memorable. nuturkeun Sarat jeung Kaayaan Pamakéan lumaku mun anjeun nempo atawa nganggo ramatloka atawa jasa via https://www.bestforexeas.com

Mangga bagean pikeun nempoan istilah di handap taliti. Ku ngakses atawa ngagunakeun platform atawa jasa BESTFOREXEAS, anjeun signify kasapukan Kirim kana Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu. Mun anjeun teu satuju kana Sarat ieu, Anjeun bisa jadi teu ngakses ramatloka urang atanapi nganggo platform atawa jasa BESTFOREXEAS.

privasi bewara

Ieu mangrupikeun bewara privasi BESTFOREXEAS. Dina ieu dokumén, "kami", "kami", atanapi "kami" tingal BESTFOREXEAS.

Kami mangrupikeun "BEST FOREX EA'S | PELAKSANA PELABURAN | FX ROBOTS ”, ngalakukeun bisnis salaku BESTFOREXEAS.COM.

kantor didaptarkeun kami geus di 9001 Wilshire Blvd, Los Angeles, CA 90210, Indonesia of America.

BUBUKA

  • Ieu bewara pikeun nginpokeun Anjeun kawijakan BESTFOREXEAS ngeunaan sagala informasi yén urang ngarekam ngeunaan anjeun. Ieu susunan kaluar kaayaan ngabawah kami bisa ngolah informasi naon anu urang kumpulkeun ti anjeun, atanapi nu nyadiakeun ka urang. Ieu nyertakeun informasi anu bisa nangtukeun nu ( "informasi pribadi") sarta informasi anu teu bisa. Dina konteks hukum jeung bewara kieu, "proses" hartosna ngumpulkeun, nyimpen mindahkeun, pamakéan atawa lamun heunteu meta dina katerangan.
  • BESTFOREXEAS kuciwa anu lamun aya salah sahiji atawa leuwih titik dihandap kalayan nu teu bahagia, ngan recourse anjeun geura ninggalkeun ramatloka urang.
  • BESTFOREXEAS nyandak serius panangtayungan privasi anjeun sarta karusiahan. BESTFOREXEAS ngarti yén sakabéh nu datang ka ramatloka urang anu dijudulan uninga yén data diri moal bisa dipaké pikeun tujuan naon unintended ku aranjeunna, sarta moal ngahaja digolongkeun kana leungeun hiji pihak katilu.
  • BESTFOREXEAS migawe ngalestarikeun karusiahan sadaya informasi nu nyadiakeun keur kami, jeung miharep nu ngabales.
  • Kawijakan urang luyu jeung AS, & hukum UK sasuai dilaksanakeun, kaasup nu diperlukeun ku Peraturan EU Umum Data Protection (GDPR).
  • hukum butuh kami ngabejaan ka Anjeun tentang hak anjeun sarta kawajiban urang ka anjeun di Wasalam kana ngolah jeung kontrol data pribadi Anjeun. Bestforexeas ngalakukeun ieu ayeuna, ku requesting nu baca informasi disadiakeun di http://www.knowyourprivacyrights.org
  • Iwal sakumaha diatur kaluar handap, urang ulah babagi, atawa ngajual, atawa nyingkab ka pihak katilu, naon informasi dikumpulkeun ngaliwatan ramatloka urang.

THE basa ON nu urang prosés inpormasi ngeunaan YOU

hukum butuh urang nangtukeun ngabawah genep basa diartikeun kami ngolah kategori béda tina inpo pribadi Anjeun, tur ngabéjaan tina dadasar pikeun tiap kategori.

Lamun dasar dina nu urang ngolah informasi pribadi anjeun geus euweuh relevan lajeng urang wajib geuwat ngeureunkeun ngolah data Anjeun.

Lamun dasar parobahan lajeng upami diperlukeun ku BESTFOREXEAS hukum wajib ngabéjaan tina robah jeung tina sagala dadasar anyar ngabawah kami geus ditangtukeun yén urang bisa neruskeun ngolah émbaran Anjeun.

Émbaran URANG prosés sabab urang geus A kawajiban CONTRACTUAL sareng anjeun

Lamun anjeun nyieun rekening dina ramatloka BESTFOREXEAS, meuli produk atawa jasa ti kami, atawa lamun heunteu satuju kana istilah jeung kaayaan urang, kontrak kabentuk antara anjeun jeung kami.

Dina raraga ngalaksanakeun kawajiban urang dina kontrak anu urang kedah ngolah émbaran Anjeun masihan urang. Sababaraha inpo ieu bisa jadi informasi pribadi.

Urang bisa make eta dina urutan ka:

  • Pariksa idéntitas anjeun pikeun tujuan kaamanan
  • Ngajual produk ka anjeun
  • Nyadiakeun Anjeun sareng jasa kami
  • Nyadiakeun Anjeun sareng saran nasihat sarta dina produk, jasa na kumaha ménta paling ti ngagunakeun ramatloka kami

BESTFOREXEAS ngolah informasi ieu dina dasar aya kontrak antara urang, atawa nu geus dipénta kami nganggo inpormasi nu sateuacan urang asupkeun kana kontrak légal.

Sajaba, urang bisa agrégat inpo ieu dina cara umum tur ngagunakeun eta nyadiakeun informasi kelas, contona keur nangkep kinerja urang nu aya kaitannana ka layanan husus kami nyadiakeun. Lamun urang ngagunakeun éta pikeun tujuan ieu, anjeun jadi hiji individu moal jadi diwanoh pribadi.

BESTFOREXEAS wajib nuluykeun ngolah émbaran ieu dugi kontrak antara urang ends atanapi anu terminated ku boh pihak dina watesan kontrak.

Émbaran URANG prosés kalayan idin Anjeun

Ngaliwatan tindakan tangtu lamun disebutkeun euweuh hubungan contractual antara urang, sapertos lamun ngotéktak ramatloka kami atawa menta kami nyadiakeun Anjeun inpo leuwih lengkep ngeunaan bisnis urang, kaasup kasempetan dagang jeung produk jeung jasa urang, nu nyadiakeun idin anjeun ka kami pikeun ngolah émbaran anu bisa jadi informasi pribadi.

Dimana wae mungkin, urang Tujuan pikeun ménta idin eksplisit anjeun pikeun ngolah émbaran ieu, contona, ku nanyakeun anjeun satuju kana pamakéan urang cookies.

Kadang-kadang nu bisa masihan idin Anjeun implicitly, kayaning mun anjeun ngirim kami dipilampah ku email nu Anjeun alesan bakal nyangka urang walon.

Iwal dimana geus consented kana pamakéan urang inpormasi Anjeun pikeun Tujuan husus, urang teu make informasi anjeun dina cara naon baé nu bakal nangtukeun maneh pribadi. Urang bisa agrégat eta dina cara umum tur ngagunakeun eta nyadiakeun informasi kelas, contona keur nangkep kinerja kaca husus dina ramatloka urang.

Lamun geus dibikeun kami idin eksplisit pikeun ngalakukeunana, urang bisa ti jaman ka jaman lulus ngaran anjeun sarta ngahubungan informasi keur associates dipilih saha anggap we bisa nyadiakeun jasa atawa produk nu bakal manggihan mangpaat.

BESTFOREXEAS nuluykeun ngolah émbaran Anjeun dina basis ieu dugi ka mundur idin Anjeun atawa bisa alesan dianggap yén idin Anjeun euweuh aya.

Anjeun bisa mundur idin Anjeun iraha wae ku instructing kami ku email di [EMAIL PROTECTED]. Sanajan kitu, lamun ngalakukeun kitu, Anjeun bisa jadi teu bisa make ramatloka kami atawa jasa kami salajengna.

Émbaran URANG prosés pikeun kaperluan kapentingan sah

BESTFOREXEAS bisa ngolah émbaran dina dadasar aya minat sah, boh ka anjeun atawa kami, seja kitu.

Dimana urang ngolah émbaran Anjeun dina basis ieu kami ngalakukeun sanggeus sanggeus dibéré tinimbangan ati ka:

  • naha obyektif sarua bisa kahontal ngaliwatan cara nu lian
  • naha ngolah (atanapi henteu ngolah) bisa ngakibatkeun maneh cilaka
  • naha anjeun bakal nyangka urang pikeun ngolah data Anjeun, tur naha anjeun bakal, dina babak anu, nganggap hal éta lumrah pikeun ngalakukeunana

Contona, urang bisa ngolah data anjeun dina basis ieu tujuan:

  • catetan-tetep keur administrasi ditangtoskeun jeung dipikabutuh tina bisnis urang
  • ngarespon kana komunikasi unsolicited ti anjeun nu urang yakin anjeun bakal nyangka respon a
  • mayungan sarta asserting hak légal sahiji pihak mana wae
  • insuring ngalawan atanapi meunangkeun nasihat profésional anu anu diperlukeun pikeun ngatur resiko bisnis
  • mayungan kapentingan anjeun dimana kami yakin urang boga tugas pikeun ngalakukeunana

Émbaran URANG prosés sabab urang geus A kawajiban légal

BESTFOREXEAS anu tunduk kana hukum kawas dulur sejenna. Kadang-kadang, urang kudu ngolah émbaran Anjeun guna matuh ku kawajiban statutory.

Contona, urang bisa jadi diperlukeun pikeun masihan informasi ka otoritas légal lamun aranjeunna sangkan menta atawa lamun maranéhna boga otorisasina ditangtoskeun kayaning a nawaran pilarian atanapi urutan pangadilan.

Ieu mungkin kaasup informasi pribadi anjeun.

kagunaan husus inpormasi nu nyadiakeun keur urang

Inpo nu disayagikeun ON pamahaman anu bakal babarengan jeung sapertilu pihak

ramatloka urang ngidinan Anjeun pikeun ngirim tulisan informasi ku pintonan pikeun émbaran nu keur maca, disalin, diundeur, atawa dipaké ku jalma séjén.

Contona, di antarana:

  • Ngasupkeun pesen
  • Méré tag hiji gambar
  • Ngaklik on hiji ikon gigireun pesen sejen nganjang urang nepikeun kasapukan Kirim, kaayaan teu satuju atanapi hatur nuhun

Dina posting informasi pribadi, éta nepi ka anjeun puas diri ngeunaan tingkat privasi tina unggal jalma anu bisa ngagunakeun éta.

Urang teu husus nganggo Inpo ieu iwal ngidinan pikeun dipintonkeun OR dibagikeun.

Urang ngalakukeun nyimpen eta, sarta kami cagar hak ngagunakeun éta dina mangsa nu bakal datang ku cara naon baé urang mutuskeun.

Sakali informasi anjeun asup kana domain publik, urang kudu henteu kontrol ngaliwatan naon wae pihak katilu individu bisa ngalakukeun jeung eta. Simkuring nampi moal tanggung jawab lampah maranéhanana iraha wae.

Disadiakeun pamundut anjeun geus lumrah tur euweuh dasar hukum pikeun kami pikeun ngaropéa dinya, lajeng dina kawijaksanaan kami kami bisa satuju kana pamundut anjeun dihapus informasi pribadi nu geus dipasang. Anjeun tiasa ngadamel pamenta ku ngahubungan kami ku email.

Keluhan ngeunaan eusi dina website urang

Urang nyobian sedeng pamaké dihasilkeun eusi, tapi urang henteu salawasna bisa ngalakukeun kitu pas eusi nu geus diterbitkeun.

Lamun ngawadul ngeunaan salah sahiji eusi dina ramatloka urang, urang wajib nalungtik keluhan anjeun.

Lamun urang ngarasa éta diyakinkeun atawa lamun urang yakin hukum butuh urang pikeun ngalakukeunana, urang wajib dipiceun eusi bari urang nalungtik.

ucapan bébas nyaéta katuhu fundamental, sangkan kudu nyieun judgment a sakumaha ka anu katuhu bakal obstructed: Hormat atawa nu ti jalma anu dipasang eusi nu offends anjeun.

Lamun urang mikir keluhan anjeun vexatious atanapi tanpa dadasar sagala, urang teu kudu pakait sareng anjeun ngeunaan eta.

Émbaran patali metoda Anjeun pembayaran

Inpo pamayaran geus pernah dicokot ku urang atawa dibikeun ka urang boh ngaliwatan ramatloka kami atawa lamun heunteu. karyawan na kontraktor urang pernah boga aksés ka eta.

Di titik pembayaran, anjeun dibikeun ka kaca aman dina ramatloka tina Dunya Pay / Sage Pay / PayPal / Moneybookers / belang atanapi sabagian panyadia layanan bayaran reputable lianna. Kaca nu bisa jadi branded kasampak kawas kaca dina ramatloka urang, tapi teu dikawasa ku urang.

Ngirim surat ka tim ngarojong kami

Lamun anjeun ngahubungan kami, naha ku telepon, ngaliwatan ramatloka urang atanapi ku email, urang ngumpulkeun data nu tos dibikeun ka urang dina raraga bales jeung informasi nu peryogi.

Urang ngarekam pamundut anjeun na reply urang dina raraga ngaronjatkeun efisiensi tina bisnis urang.

Simkuring tetep pribadi informasi diwanoh pakait sareng pesen anjeun, kayaning ngaran anjeun sarta alamat surélék kituna bisa lagu komunikasi urang sareng anjeun nyadiakeun layanan kualitas luhur.

complaining

Nalika kami nampi keluhan a, urang ngarekam sakabeh informasi nu tos dibikeun ka urang.

Urang ngagunakeun informasi nu pikeun ngabéréskeun keluhan anjeun.

Mun keluhan anjeun alesan merlukeun kami ngahubungan sababaraha jalma séjén, urang bisa mutuskeun masihan ka nu baé lianna sababaraha informasi anu dikandung dina keluhan anjeun. Urang ngalakukeun ieu jarang-gancang, tapi téh ngarupakeun matéri pikeun kawijaksanaan budi urang salaku mun naha urang ngalakukeun masihan informasi, sarta lamun urang ngalakukeun, naon informasi nu geus.

Urang ogé bisa jadi compile statistik némbongkeun informasi dicandak ti sumber ieu assess tingkat layanan kami nyadiakeun tapi henteu dina cara nu bisa nangtukeun nu atawa jalma séjén.

Affiliate AND pasangan bisnis informasi

Ieu informasi nu dibikeun ka urang ku anjeun kapasitas anjeun salaku hiji affiliate urang atawa salaku pasangan bisnis.

Hal ieu ngamungkinkeun urang pikeun mikawanoh datang nu tos Anjeun disebut kami, sarta pikeun kiridit ka anjeun komisi alatan pikeun referrals misalna. Ogé kaasup informasi anu ngamungkinkeun urang pikeun mindahkeun komisi ka anjeun.

Émbaran henteu Dipaké Pikeun Sakur Tujuan lianna.

Urang migawe ngalestarikeun karusiahan inpormasi jeung tina jihat hubungan urang.

BESTFOREXEAS nyangka naon affiliate atanapi pasangan mun satuju ngabales kawijakan ieu.

Paké inpormasi urang kumpulkeun ngaliwatan sistim sabot Anjeun ngadatangan website urang

cookies

Kuki mangrupikeun file téks leutik anu disimpen dina hardisk komputer ku browser wéb anjeun nalika anjeun didatangan dina situs wéb. Aranjeunna ngawenangkeun inpormasi anu dikumpulkeun dina hiji halaman wéb disimpen dugi ka diperyogikeun kanggo anu sanés, anu ngamungkinkeun halaman wéb pikeun masihan anjeun pangalaman pribadi sareng nu gaduh situs wéb nganggo statistik ngeunaan kumaha anjeun nganggo situs wéb supados tiasa ningkat.

Sababaraha cookies bisa lepas periode diartikeun waktu, kayaning hiji poé atawa dugi ka tutup na panyungsi anjeun. Batur panungtungan salamina.

web panyungsi anjeun kedah ngidinan Anjeun pikeun ngahapus sagala anjeun milih. Éta ogé kudu ngidinan Anjeun pikeun nyegah atawa ngawatesan pamakéan maranéhanana.

ramatloka urang migunakeun cookies. Éta kabéh disimpen ku software anu ngoperasikeun on server kami, sarta ku software dioperasikeun ku pihak katilu anu jasa kami nganggo.

Lamun anjeun mimiti didatangan ramatloka kami, kami nanya naha hayang kami nganggo cookies. Lamun anjeun milih teu nampa éta, urang teu kudu make eta keur kadatangan anjeun kajaba mun catetan nu teu consented kana pamakéan maranéhanana pikeun sagala kaperluan lianna.

Lamun anjeun milih henteu ngagunakeun cookies atawa anjeun nyegah pamakéan maranéhanana ngaliwatan setélan panyungsi anjeun, anjeun moal bisa migunakeun sakabéh pungsionalitas ramatloka urang.

Urang make cookies dina cara di handap ieu:

  • Lagu kumaha anjeun migunakeun ramatloka BESTFOREXEAS kami
  • Pikeun ngarekam naha anjeun geus katempo pesen husus kami nembongkeun on ramatloka kami
  • Tetep anjeun asup situs urang
  • Pikeun ngarekam waleran anjeun pikeun survey sarta questionnaires dina situs urang bari maneh ngalengkepan aranjeunna
  • Pikeun ngarekam thread paguneman salila obrolan hirup kalayan tim rojongan kami

IDENTIFIERS pribadi FROM ngotektak aktivitas Anjeun

Requests ku panyungsi ramat anjeun pikeun server kami pikeun kaca web sareng eusi nu sejenna dina ramatloka urang nu dirékam.

Urang ngarekam informasi kayaning lokasi geografis anjeun, panyadia jasa Internet anjeun sarta Alamat IP anjeun. Simkuring oge ngarekam informasi ngeunaan software anjeun ngagunakeun pikeun ngotektak ramatloka urang, kayaning tipe komputer atawa alat jeung resolusi layar.

Urang ngagunakeun informasi ieu dina agrégat ka assess popularitas ti webpages on ramatloka urang jeung sabaraha urang ngalakukeun dina méré eusi ka anjeun.

Mun digabungkeun jeung informasi sejenna bisa nyaho ngeunaan anjeun ti kunjungan saméméhna, data kamungkinan bisa dipaké pikeun ngaidentipikasi maneh pribadi, sanajan lamun teu asup kana ramatloka urang.

Pamakéan nandakeun urang RE-Marketing

Ulang pamasaran ngalibatkeun nempatkeun cookie dina komputer lamun ngotéktak ramatloka kami guna bisa ngawula ka anjeun hiji advert pikeun produk atawa jasa kami mun anjeun didatangan sababaraha ramatloka lianna.

Urang bisa ngagunakeun pihak katilu nyadiakeun kami kalayan layanan ulang pamasaran ti jaman ka jaman. Lamun kitu, teras lamun parantos consented kana pamakéan urang cookies, anjeun bisa nempo advertisements pikeun produk jeung jasa kami on jaba lianna.

Panyingkepan AND babagi inpo Anjeun

Émbaran kami ménta ti pihak katilu

Sanajan urang teu nyingkab informasi pribadi anjeun ka pihak katilu mana wae (iwal sakumaha diatur kaluar di perhatikeun ieu), urang kadang nampi data anu henteu langsung diwangun tina informasi pribadi anjeun ti pihak katilu anu jasa kami nganggo.

Taya katerangan sapertos anu pribadi diwanoh ka anjeun.

Katilu pihak iklan dina website urang

pihak katilu bisa Ngaiklan on ramatloka urang. Dina ngalakukeun kitu, maranéhanana pihak, agén maranéhanana atawa pausahaan séjén gawe aranjeunna bisa migunakeun téhnologi anu otomatis ngumpulkeun informasi ngeunaan anjeun nalika iklan maranéhanana dipintonkeun dina ramatloka urang.

Éta ogé bisa migunakeun téhnologi lianna kayaning cookies atanapi JavaScript ka pribados eusi, sarta pikeun ngukur kinerja adverts maranéhanana.

BESTFOREXEAS teu boga kontrol leuwih téknologi ieu atanapi data anu pihak ieu ménta. Sasuai, bewara privasi ieu teu nutupan lila informasi tina pihak katilu ieu.

DATA bisa diolah luar Uni Eropa

jaba urang nu hosted di Amérika Serikat ti Amérika.

Urang ogé bisa maké ladénan outsourced di nagara luar Uni Éropa ti jaman ka jaman dina aspék séjén tina bisnis urang.

Sasuai data ditangtukeun dina AS, UK atawa nagara séjén bisa diprosés di luar Uni Éropa.

Contona, sababaraha software kagunaan ramatloka urang bisa geus tumuwuh di Amérika Serikat ti America atanapi di Australia.

Aksés ka émbaran sorangan

Aksés informasi pribadi anjeun:

  • Iraha wae anjeun bisa marios atanapi ngapdet inpo diwanoh pribadi nu urang tahan ngeunaan anjeun, ku Signing ka akun anjeun dina ramatloka urang.
  • Pikeun ménta hiji salinan sagala informasi anu henteu disadiakeun dina ramatloka kami anjeun bisa ngirim urang nu menta ku email.
  • Sanggeus narima pamundut teh, urang bakal ngabejaan Anjeun nalika urang ngaharepkeun nyadiakeun Anjeun gaduh leuwih seueur inpo, boh urang merlukeun fee sagala pikeun nyadiakeun ka anjeun.

Ngaleupaskeun inpo Anjeun

Mun hayang urang ngaleupaskeun informasi diwanoh pribadi ti ramatloka urang, anjeun bisa ngahubungan kami ku email.

Ieu bisa ngawates layanan bisa nyadiakeun ka anjeun.

Verifikasi inpo Anjeun

Nalika kami nampi pamundut wae ka aksés, ngédit atawa ngahapus informasi diwanoh pribadi urang mimiti wajib nyokot léngkah lumrah pikeun pariksa idéntitas anjeun méméh granting Anjeun ngakses atawa lamun heunteu ngalakukeun peta sagala. Ieu penting safeguard informasi Anjeun.

urusan séjén

Paké loka ku barudak

  • BESTFOREXEAS ulah ngajual produk atawa nyadiakeun jasa pikeun meuli ku barudak, sareng urang pasar jeung barudak.
  • Mun anjeun handapeun 18, anjeun bisa migunakeun ramatloka urang wungkul kalawan idin ti indungna atawa wali.

Enkripsi data nu dikirim ANTARA AS

ramatloka BESTFOREXEAS pamakéan aman Sockets Lapisan (SSL) sertipikat mun pariksa identitas urang pikeun panyungsi anjeun jeung ka encrypt data naon anjeun masihan urang.

Iraha informasi ditransferkeun antara urang, anjeun tiasa pariksa yen eta geus rengse jadi maké SSL ku pilari simbol padlock tutup atawa tanda trust sejenna dina bar URL browser anjeun atanapi toolbar.

Kumaha anjeun bisa ngawadul

  • Mun anjeun teu bahagia jeung kawijakan privasi ieu atanapi upami aya keluhan naon anjeun bisa ngahubungan kami ku email.
  • Mun sengketa a henteu netep lajeng urang miharep anjeun bakal satuju nyobian ngabéréskeun eta ku ngalakonan iman alus kalawan kami dina prosés mediasi atanapi arbitrase.
  • Upami anjeun dina sagala cara teu sugema ngeunaan kumaha urang ngolah inpormasi pribadi anjeun, anjeun gaduh hak ngalaksanakeun keluhan ku Kantor Komisioner Kantor.

Ingetan jaman keur data pribadi

Iwal sakumaha disebutkeun disebutkeun dina bewara privasi ieu, urang tetep data pribadi Anjeun ukur pikeun salami diperlukeun ku urang:

  • Nyadiakeun anjeun jeung jasa nu dipundut;
  • Sasuai jeung hukum sejen, kaasup pikeun période nungtut ku otoritas pajeg kami;
  • Pikeun ngarojong ngaku atanapi pertahanan di pangadilan.

Patuh hukum

kawijakan privasi kami geus disusun ku kituna sasuai jeung hukum unggal nagara atawa yurisdiksi légal nu urang Tujuan mun ngalakukeun bisnis. Lamun pikir eta gagal pikeun nyugemakeun hukum yurisdiksi anjeun, urang kedah resep ngadangu ti anjeun.

Sanajan kitu, pamustunganana éta pilihan anjeun sakumaha ka naha hayang ngagunakeun ramatloka BESTFOREXEAS urang.

Marios / modifikasi Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Ieu

BESTFOREXEAS bisa ngamutahirkeun bewara privasi kieu ti jaman ka jaman jadi perlu. Istilah anu dilarapkeun ka anjeun jalma dipasang didieu dina ramatloka urang dina dinten anjeun migunakeun ramatloka urang. Urang solely mamatahan anjeun nyitak salinan pikeun rékaman anjeun.

Mun anjeun ngagaduhan sual ngeunaan kawijakan privasi urang, mangga ngahubungan kami.