Bébas Ilanis EA

Wilujeng sumping Ka kieu "BISA BISA FOREX EA | PELAKSANA PELABURAN | FX ROBOTS "Website

2020 Top Ahli Advisors April

Top Ahli Advisors April 2020 - Robot FX - Best Forex EA urang
Dear sasama padagang Forex,

Wilujeng 100% website uji bébas ieu

Forex pangalusna EA'S | Ahli Advisors | robot FX

Nempo Best Forex EA's, ulasan sareng hasil anu kabuktosan sareng se…

Maca deui

Forex Enigma EA Review

Forex Enigma EA
Hargana: $ 199 (Pakét STANDARD kalayan 2 REAL & 2 AKAUN DEMO, UPDATES GRATIS & Dukung)
pasang Mata Artos: EURUSD
Timeframe: H1

Catetan: Aya 3 bungkusan Ahli Forex Enigma Ahli panaséhat ayeuna ayeuna:

-…

Maca deui
Forex Enigma EA Review

Forex Flex EA Review

Forex Flex EA
Harga: $ 330 (harga potongan pikeun 1 REAL & akun demo Unlimited, FREE apdet & ngarojong)
pasang mata uang: Sakur (EURUSD, GBPUSD, GBPCHF, AUDUSD, NZDUSD, USDCAD, USDCHF na USDJPY anu diuji)
Timeframe: Sakur


Catetan: STRIC ...

Maca deui
Forex Flex Ahli panaséhat - 2016 Best Forex EA sacara

Ruby Forex EA Review

Emas Forex EA
Hargana: $ 299 (2 AKU DARI atau DEMO AKUN, 12 BULANAN LESEN, UPDATIS GRATIS & 24/7 DAFTUK CUSTOMER)
pasang Mata Artos: EURUSD
Timeframe: H1

Catetan: Aya 3 bungkusan Ahli Ruby Forex Ahli panaséhat ayeuna ayeuna:

...

Maca deui
Ruby Forex EA Review

Senang EA Review Frekuensi

Bingah Frékuénsi EA
Harga: € 209.30 (Harga diskon pikeun lisénsi 2, apdet bébas & pangrojong)
pasang mata uang: AUDUSD, EURCHF, EURGBP, EURJPY, EURUSD, GBPUSD, USDCAD, USDCHF na USDJPY
Timeframe: M5

Catetan: DISKAUN YANG DITANGKEHKEUN - 30% O…

Maca deui
Senang EA Review Frekuensi

PowerfulForex EA Review

PowerfulForex EA
Harga: $ 250 (1 LICENCE, FREE apdet & ngarojong)
Pasangan mata uang: EURUSD, AUDUSD
Timeframe: H1


Catetan: Anjeun bakal masihan lisénsi 1 kanggo akun nyata 1, sababaraha lisénsi demo sareng pituduh anu lengkep!
Review EA PowerfulForex…

Maca deui
PowerfulForex EA

Forex Gump EA Review

Forex Gump EA
Harga: € 199 (Paket standar kalawan 1 REAL & 1 demo akun, FREE apdet & ngarojong)
pasang mata uang: AUDUSD, EURCHF, EURGBP, EURJPY, EURUSD, GBPUSD, USDCAD, USDCHF na USDJPY
Timeframe: M1

Catetan: Aya 2 béda p ...

Maca deui
Forex Gump EA

Jet Trader Pro EA Review

Jet Trader Pro EA
Harga: $ 347 (1 hirupna lisénsi, FREE apdet & 24 / 7 ramah ngarojong)
pasang Mata Artos: EURUSD
Timeframe: Sakur

Jet Trader Pro EA Review - Ngayunkeun Sareng Ahli Séhat Forex anu nguntungkeun
Jet Trader Pro EA nyaéta kuat sareng c…

Maca deui
Jet Trader Pro EA Review

XFX EA Review

XFX EA
Harga: $ 260 (1 LICENCE, FREE apdet & ngarojong)
Pasangan mata uang: AUDUSD, EURUSD
Timeframe: Sakur

XFX EA Review - Penaséhat Ahli Forex Pangsaéna sareng Kauntungan Lancar
XFX EA mangrupakeun anu kuat sareng otomatis FX Ahli panaséhat t…

Maca deui
XFX EA Review

Forex Review Robotron EA

Forex Robotron EA
Hargana: $ 299 (Harga kanggo Paket Dasar, 1 LICENSE, UPDATES GRATIS & Dukung)
Pasangan mata uang: EURAUD, EURCAD, EURCHF, EURGBP, EURUSD, USDCAD sareng USDCHF
Timeframe: M5


Catetan: Aya bungkusan anu béda tina 4 Forex Robotron E…

Maca deui
Forex Robotron EA

FXGoodWay EA Review

FXGoodWay EA
Harga: $ 365 (1 LICENCE, FREE apdet & ngarojong)
pasang Mata Artos: EURUSD
Timeframe: Sakur

Catetan: Vérsi Anyar FxGoodWay X2 dileupaskeun dina Séptémber 2019
FXGoodWay EA Review - Best Forex Ahli panaséhat Jeung Profitability lemes
FX…

Maca deui
FXGoodWay EA

FXHelix EA Review

FXHelix EA
Harga: $ 210 (1 LICENCE, FREE apdet & ngarojong)
pasang Mata Artos: AUDUSD
Timeframe: Sakur

Hirup Hasil akun dagang:

FXHelix EA Review - Para ahli Ahli Best Forex Pikeun Dagang Otomatis
FXHelix EA mangrupikeun kakuatan anu kuat sareng…

Maca deui
FXHelix EA Review

Forex inControl EA Review

Forex inControl EA
Harga: $ 220 (harga pikeun EA tanpa akselerator mode, 1 lisénsi, apdet FREE & ngarojong)
pasang mata uang: AUDUSD, EURGBP
Timeframe: M30


Catetan: The versi ditingkatkeun handap tina Forex inControl Ahli panaséhat anu availab ...

Maca deui
Forex inControl EA - mendi Reborn Vérsi

FXStabilizer EA Review

FXStabilizer EA
Hargana: $ 295 (Harga kanggo FXStabilizer EA AUDUSD atanapi EURUSD sareng 1 UNTIMITED LICENSE, FREE UPDATES & SUPPORT)
pasang mata uang: AUDUSD, EURUSD, EURJPY, USDJPY, USDCAD, CHFJPY, EURGBP na GBPCHF
Timeframe: H1


Catetan: Aya 4…

Maca deui
FXStabilizer EA

FXShooter EA Review

FXShooter EA
Hargana: $ 299 (Paket ASAS sareng 2 REAL atanapi AKEM DEMO, UPDATIS GRATIS & DOKOKO)
Pasangan mata uang: EURCHF, EURGBP, EURUSD, GBPCHF, GBPUSD, USDCAD sareng USDCHF
Timeframe: M15

Catetan: Aya bungkusan 2 béda tina FXShooter Ex…

Maca deui
FXShooter EA Review

FXCharger EA Review

FXCharger EA
Harga: $ 385 (harga pikeun Paket dasar, 1 lisénsi, FREE ngarojong & apdet)
pasang mata uang: EURUSD, AUDUSD na EURGBP
Timeframe: H1


Catetan: Aya 2 bungkusan béda tina FXCharger Ahli panaséhat sadia ayeuna:

- BA ...

Maca deui
FXCharger EA

EA FXSecret Abadi EA

FXSecret Abadi EA
Harga: $ 549 (1 lisénsi, apdet bébas & pangrojong)
pasang Mata Artos: EURUSD
Timeframe: H1

Tinjauan EA Abadi FXSecret - Set Of 3 Sistem Trading Forex nguntungkeun
FXSecret Abadi EA mangrupakeun saimbang sareng fungsina ...

Maca deui
EA FXSecret Abadi EA

Ulasan Forex Inten EA

Forex Diamond EA
Harga: $ 237 (harga potongan pikeun 1 lisénsi, FREE apdet & ngarojong)
Pasangan mata uang: EURUSD, GBPUSD, USDCHF sareng USDJPY
Timeframe: M15


Catetan: LIMIT TIME OFFER - $ 60 OFF - HARGA REGULAR: $ 297
Ulasan Forex Inten EA -…

Maca deui
Forex Diamond EA

WallStreet Forex Robot 2.0 Evolution Review

WallStreet Forex Robot 2.0 Evolution
Harga: $ 237 (harga potongan pikeun 1 lisénsi, FREE apdet & ngarojong)
pasang Mata Artos: EURUSD, GBPUSD, USDJPY, USDCHF, USDCAD, NZDUSD jeung AUDUSD
Timeframe: M15


Catetan: NAWANGKEUN WASA GALAS - $ 110 OFF - RE…

Maca deui
WallStreet Forex Robot 2.0 Evolution

GPS Forex Robot Review

GPS Robot Forex
Harga: $ 149 (1 LICENCE, FREE apdet & ngarojong)
pasang Mata Artos: EURUSD, GBPUSD, EURGBP jeung USDCHF
Timeframe: M15


GPS Forex Robot Review - nguntungkeun FX Ahli panaséhat Pikeun Metatrader 4
GPS Forex Robot mangrupakeun pisan profitab ...

Maca deui
GPS Robot Forex

Tinjauan FXrobotGO

FXrobotGO
Hargana: $ 275 (1 LICENSE, FREE UPDATES & 24 / 7 FRIENDLY SUPPORT)
Pasangan mata uang: AUDCAD, AUDCHF, AUDJPY, AUDUSD, CHFJPY, EURCHF, NZDCAD, NZDJPY, USDCAD, USDCHF sareng USDJPY
Timeframe: Sakur

FXrobotGO Review - Ahli Forex nguntungkeun ...

Maca deui
Tinjauan FXrobotGO

FxDiverse EA Review

FxDiverse EA
Hargana: $ 275 (Vérsi UNLIMITED sareng 1 LIVE & AKUN DEMO 3, UPDATIS GRATIS & DOKOKO)
Pasangan mata uang: Nepi ka 28 Pasangan (AUDCAD, AUDJPY, AUDNZD, AUDUSD, CADJPY, EURAUD, EURCAD, EURGBP, EURJPY, EURNZD, EURUSD, GBPAUD, GBPCAD, GBP…

Maca deui
FxDiverse EA

Berita Aksi Trader EA Review

Berita Aksi Pedagang EA
Hargana: $ 347 (SATU BAYAR Waktos, KURSUS KURSUS, UPDATIS GRATIS & NANGGUNG KARANGAN)
Pasangan mata uang: AUDJPY, AUDUSD, GBPUSD, NZDUSD, USDCAD sareng XAUUSD (Emas)
Timeframe: M5

Catetan: Aya bungkusan 2 béda tina Berita ...

Maca deui
Berita Aksi Trader EA Review

Best Scalper Forex Robot Review

Robot Scalper Forex Best
Harga: $ 299 (1 LICENCE, FREE apdet & ngarojong)
pasang Mata Artos: EURUSD, GBPUSD
Timeframe: M15


Catetan: Aya 2 bungkusan béda ti Robot Best Scalper Forex sadia ayeuna:

- hiji: 1 Real & Free ...

Maca deui
Robot Scalper Forex Best

FxProud EA Review

FxProud EA
Harga: $ 299 (2 REAL atawa demo rekening, 12 bulan lisénsi, FREE apdet & 24 / 7 EMAIL ngarojong)
pasang mata uang: EURUSD, GBPUSD, USDCHF, USDJPY, USDCAD, CHFJPY, EURGBP, EURCHF, EURJPY, EURCAD, GBPCHF, GBPCAD, GBPJPY, CADJPY na CADCHF
...

Maca deui
BestForexEAs FxProud EA

Forex Cyborg Robot Review

Forex Cyborg Robot
Hargana: € 449.99 (Paket EMAS sareng 1 REAL & AKUN DEMO UNLIMITED, UPDATIS GRATIS & DOKOKO)
Pasangan mata uang: AUDCAD, AUDCHF, AUDUSD, CADCHF, CHFJPY, EURAUD, EURCAD, EURCHF, EURGBP, EURJPY, EURUSD, GBPAUD, GBPCAD, GBPCHF,…

Maca deui
Forex Cyborg Robot

Senang MartiGrid EA Review

Senang MartiGrid EA
Harga: € 209.30 (Harga diskon pikeun lisénsi 2, apdet bébas & pangrojong)
pasang mata uang: AUDUSD, EURUSD, EURJPY, GBPUSD, USDJPY na NZDUSD
Timeframe: H1

Catetan: diskon kenca - 30% OFF

Aya 2 beda ...

Maca deui
Senang MartiGrid EA

Forex Real Untung EA Review

Forex Real Untung EA
Harga: $ 199 / Taun (1 LICENCE, FREE apdet & ngarojong)
pasang mata uang: AUDUSD, EURAUD, EURCAD, EURCHF, EURGBP, EURUSD, GBPCHF, GBPUSD, NZDUSD, USDCAD, USDCHF na USDJPY
Timeframe: M15


Forex Real Untung EA Review - ...

Maca deui
Forex Real Untung EA

Corong padagang EA Review

Corong padagang EA
Harga: $ 297 (taunan Plan pikeun 1 lisénsi, FREE apdet & ngarojong)
pasang mata uang: EURUSD, GBPUSD, USDJPY, AUDUSD, NZDUSD, EURJPY, GBPJPY, AUDJPY na NZDJPY
Timeframe: M15

Hirup Hasil akun dagang:

Corong Trade ...

Maca deui
Corong padagang EA

Pedagang Sun EA Review

Padagang Sun EA
Hargana: $ 269 (1 LIFETIME LICENSE, FREE UPDATES & 24 / 7 FRIENDLY SUPPORT)
pasang mata uang: EURUSD, USDJPY
Timeframe: Sakur

Catetan: Aya bungkusan 3 béda tina FXTraderKit Ahli panaséhat anu sayogi ayeuna:

- Dagang…

Maca deui
Pedagang Sun EA Review

EOS Forex EA Review

EOS Forex EA
Harga: $ 319.20 (harga potongan pikeun 1 lisénsi, FREE apdet & ngarojong)
pasang Mata Artos: GBPUSD, USDCAD, USDCHF, EURGBP, EURCHF, GBPCAD, GBPAUD, EURAUD jeung AUDCAD
Timeframe: M15


Catetan: diskon mastikeun dugi - 20% OFF - U ...

Maca deui
EOS Forex EA

Bingah Forex EA Review

Bingah Forex EA
Harga: € 209.30 (Harga diskon pikeun lisénsi 2, apdet bébas & pangrojong)
pasang Mata Artos: EURUSD, EURCHF, GBPUSD jeung AUDUSD
Timeframe: H1

Catetan: diskon kenca - 30% OFF

Aya 2 bungkusan béda ti Happ ...

Maca deui
Bingah Forex EA

FX Review Hunter EA

FX Hunter EA
Harga: $ 499 (1 LICENCE, FREE apdet & ngarojong)
pasang Mata Artos: AUDCAD, AUDNZD, EURSGD, GBPAUD, GBPCAD, GBPUSD, NZDCAD jeung NZDUSD
Timeframe: M15


Catetan: Ayeuna anjeun tiasa mésér langganan dina FX Hunter EA ti 1 mun 6 bulan!

1 ...

Maca deui
FX Hunter EA

Senang Algoritma pro EA Review

Senang Algoritma pro EA
Harga: € 209.30 (Harga diskon pikeun lisénsi 2, apdet bébas & pangrojong)
pasang mata uang: EURUSD, USDCHF
Timeframe: H1

Catetan: diskon kenca - 30% OFF

Aya 2 pakét anu beda-beda Happy Algoritma…

Maca deui
Senang Algoritma pro EA

Forex pulsa Review detektor EA

Forex pulsa detektor EA
Harga: $ 67 (potongan harga pikeun 1 REAL & 1 demo akun, FREE apdet & ngarojong)
pasang mata uang: GBPUSD, EURGBP
Timeframe: M15


Catetan: dugi TIME nawiskeun - 15% OFF - harga biasa: $ 79
Forex pulsa detektor E ...

Maca deui
Forex pulsa detektor EA

Bingah Gold EA Review

Bingah Gold EA
Harga: € 209.30 (Harga diskon pikeun lisénsi 2, apdet bébas & pangrojong)
pasang Mata Artos: XAUUSD (Gold)
Timeframe: M30

Catetan: diskon kenca - 30% OFF

Aya pakét anu 2 béda ti Happy Gold Expert Adviso ...

Maca deui
Bingah Gold EA

Bingah Jalan EA Review

Bingah Jalan EA
Harga: € 209.30 (Harga diskon pikeun lisénsi 2, apdet bébas & pangrojong)
Pasangan mata uang: USDCAD, AUDUSD, AUDCAD, CADCHF sareng AUDCHF
Timeframe: H1

Catetan: diskon kenca - 30% OFF

Aya bungkusan 2 béda ...

Maca deui
Bingah Jalan EA Review

IC Pasar Review

Ngaran perusahaan: International Capital Markets Pty Ltd (IC Pasar)
Diadegkeun: 2007
Markas: Australia
Régulator: ASIC
deposit minimum: $ 200
Catetan: Buka rekening IC Pasar Leres ECN tur meunang nepi ka 21.5% langsung komisi live diskon!
...

Maca deui
IC Pasar Review

Pepperstone Review

Ngaran perusahaan: Pepperstone Group (Pepperstone)
Diadegkeun: 2010
Markas: Australia
Regulator: ASIC, FCA
deposit minimum: $ 200
Catetan: Buka rekening Pepperstone agul jeung meunang nepi ka 12.857% langsung komisi live diskon!

Pepperstone i…

Maca deui
Pepperstone Review

Global Perdana Review

Ngaran perusahaan: Global Prime Pty Ltd (Global Prime)
Diadegkeun: 2010
Markas: Australia
Régulator: ASIC
deposit minimum: $ 200
Catetan: Buka rekening global Perdana ECN tur meunang nepi ka 22.85% langsung komisi live diskon!

Perdana Perdana nyaéta…

Maca deui
Global Perdana Review

Padagang Akademi Club Review


Pedagang Akademi Pisan Klub - Atikan Pangalusna Kanggo Padagang Forex Anu nguntungkeun
Padagang Akademi Klub nyaéta # 1 Pusat Pendidikan Forex Trading Forex anu dilakukeun ku Vladimir Ribakov.

Institusi ieu ngahijikeun pikiran anu terang dina komunitas anu sanés ...

Maca deui
Padagang Akademi Club

sRs Trend Rider 2.0 Review


Catetan: mastikeun kawates diskon - 70% OFF - harga biasa: $ 997
sRs Trend Rider 2.0 Review - Software Trading Forex Profesional
sRs Trend Rider 2.0 mangrupikeun sistem perdagangan forex anu nguntungkeun didamel ku padagang panarjamah sareng mentor Vladimir Ribakov.
...

Maca deui
sRs Trend Rider 2.0 Review

Forex Kristal Ball Review


Catetan: mastikeun kawates diskon - 70% OFF - harga biasa: $ 997
Tinjauan Bola Bola Kristal - Professional Professional Semi-Automated Forex Trading Software
Bola Crystal Crystal mangrupikeun sistem perdagangan forex anu nguntungkeun didamel ku padagang profesional sareng mentor Vladi…

Maca deui
Forex Kristal Ball Review

Forex Triple B Review


Catetan: mastikeun kawates diskon - 70% OFF - harga biasa: $ 997
Tinjauan Forex Triple B - Sistem Trading Forex Semi-Otomatis
Forex Triple B nyaéta parangkat lunak dagang forex anu nguntungkeun ku padagang panarjamah sareng guru Vladimir Riba profésional…

Maca deui
Forex Triple B Review

Divergence Universitas Review


Divergence University Review - Program Atikan Forex Terpadu Forex
Divergence University nyaéta kursus ulikan bumi Forex paling komprehensif, kalebet pangenalan Forex, diciptakeun ku padagang Forex sareng mentor profésional. Vladimir R…

Maca deui
Divergence Universitas Review

Meunang Émbaran More Jeung Baca di handap Review Produk!

Ngundeur Free Ilanis EA

Bébas Ilanis EA

Ieu versi bébas tina Ilanis EA. nu robot Forex muka ukur meuli trades. Hal ieu ngamungkinkeun keur pinuh evaluate nu operability tina EA, sistem tina manajemen duit jeung kontrol posisi. Bisa dipaké keur dagang di rekening nyata. Tapi kinerja versi pinuh nyaeta gede.

nu Ilanis EA dipedar dina "Pasar" dina Juni 5, 2014. Versi gratis parantos diambah ku paménta popular para nasabah pikeun masihan kamungkinan uji nyata.

Ilanis Free nyaeta na ahli panaséhat keur dagang bursa, éta bisa dipaké pikeun dagang on Forex tur pasar sejenna, kaasup komoditas, logam jeung pasar indéks.

The EA ngagunakeun modern jeung ultra-lampu FourAverage indikator adaptif pikeun nangtukeun titik Éntri pasar.

Prinsip posisi ngajaga sarua jeung nu ti populér robot Forex Ilan, maké averaging. Tapi kawas Ilan, Ilanis migunakeun entri akurat kana pasaran. robot bayaran perhatian ka kontrol posisi, upami harga mana di arah kaduga. Pikeun tujuan ieu, nu EA migunakeun kanaékan pisan dumasar Martingale (koefisien ExpLot bisa diatur dina setelan, biasana tina 1.1 mun 1.8).

Dagang ieu dumasar kana pamanggih yén 80% tina waktu pasar ieu pindah dina datar. tren panjang tiasa bahaya pikeun panaséhat Ahli, tapi aranjeunna anu langka. Sababaraha acara rongkah, kawas perang, runtuhna ékonomi, jeung sajabana, bisa ngabalukarkeun tren misalna. Émbaran ngeunaan acara ieu bisa kapanggih dina situs warta. Éta sasaena pikeun mareuman EA dina kasus sapertos. Upami ieu gagal, ngaliwatan sistem fléksibel tina manajemen duit robot téh bisa di hal nu ilahar pikeun mawa posisi digabungkeun (malah jelema buka ngalawan trend) untung, jumlah nu bisa considerably ngaleuwihan salah mimitina rencanana. Sanajan resiko anu luhur dina hal ieu.

Aturan utama nalika gawé bareng Ilanis: Ulah jadi Irakus, teu ningkatkeun pisan, maké setélan diala sanggeus hiji optimasi ditangtoskeun. Ulah poho pikeun ngaoptimalkeun parameter pikeun pasar ayeuna ti jaman ka jaman.

  • The Ahli panaséhat keur ngonpigurasi pikeun berpungsi dina EURUSD, M15

Ilanis Free Ahli panaséhat:

  • Jalan kalawan sagala puseur kaayaan anu ngagunakeun platform dagang MetaTrader 4.
  • Gawéna sareng duanana "Énggal palaksanaan" sareng "Pasar Pelaksanaan" calo.
  • Otomatis nangtukeun Jumlah digit di tanda petik sarta gawéna kalayan tanda petik nu gaduh angka salah sahiji tempat decimal.
  • Tahan ka leungitna samentara tina sambungan atawa shutdown komputer jangka pondok. Sanggeus dimimitian komputer, nu Ahli panaséhat baris nyokot pesenan sarta neruskeun dagang steadily.
  • Salawasna gawéna ngan ku tarekat sorangan malah lamun geus mutuskeun dagangan sacara manual di paralel.

Ilanis EA Gratis - Kaayaan Trading

  • Dagang terminal: MetaTrader 4.
  • Kaayaan puseur: sagala puseur kaayaan anu ngarojong gawé bareng MetaTrader 4.
  • pasangan Mata Artos: sagala.
  • Pigura waktos: euweuh pangwatesan.
  • pisan minimum: 0.01.
  • Ngungkit: 1: 100 atawa saluhureuna.

Ilanis Gratis EA - Setélan

- = MENJANGKEUN BUKA = -

  • PeriodFA1 - Periode indéks FourAverage
  • Average1_1 - Rasio FourAverage (0 - 200)

- = PENGURUSAN PERKUMAAN WANG =

  • ExpLot - Pisan volume multiplier pikeun pesenan salajengna dina séri.
  • StLot - Loba nilai tina urutan kahiji. Lamun nilai nu geus positif, biasa digunakeun salaku pisan dibereskeun (Conto: Lot = 0.01, perdagangan of 0.01 pisan bakal dibuka). Lamun nilai nu geus négatip, anu EA baris muka 0.01 pisan per unggal Jumlah dieusian on deposit teh (Conto: Lot = -100, $ 500 sadia on akun eta, dagang bakal dibuka kalayan ukuran kavling 0.05).
  • StopIlanis - Disables bubuka séri anyar, hiji ayeuna bakal terus.
  • WindowHour_ - Mimiti periode pikeun ngunci buka posisi anyar (upami WindowHour_ = 10 sareng _WindowHour = 15, teu aya padagang anyar anu bakal dibuka dina selang waktos antara 10: 00 sareng 16: 00).
  • _WindowHour - Tungtung jaman pikeun ngunci buka posisi anyar (upami WindowHour_ = -1 sareng _WindowHour = 15, moal aya padagang anyar anu bakal dibuka ti mimiti dinten dugi 16: 00).
  • TDW_TradeFalse - Nilai positip hartosna dinten minggu nalika EA moal muka dagang (upami TDW_TradeFalse = 5, henteu aya posisi anyar anu bakal dibuka dina dinten Jumaah, EA masih bakal nutup posisi).

- = PELANGGARKEUN =

  • MaxSpread - Upami sumebar kiwari langkung ageung tibatan ieu, perdagangan moal dibuka.
  • MagicNumber - Mimiti kisaran nomer sihir anu dikuasai ku Ahli panaséhat. EA ngiringan nomer 50.
  • Slippage - diwenangkeun slippage.

Ngundeur Free Ilanis EA - panaséhat Ahli Ieu bisa dipaké pikeun dagang on Forex tur pasar sejen, komoditi, logam jeung pasar indéks.

Ngundeur Free Ilanis EA

Leave a Comment anjeun

avatar

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.

ngalanggan
ngabéjaan tina