Bébas BF Scalper EA

"Top 30 ranking" Of "forex pangalusna EA'S | Ahli Advisors | Robot FX "Website

2019 Top Ahli Advisors Désémber

Top Ahli Advisors Désémber 2019 - Robot FX - Best Forex EA urang
Dear sasama padagang Forex,

Wilujeng 100% website uji bébas ieu

Forex pangalusna EA'S | Ahli Advisors | robot FX

Nempo Best Forex EA's, ulasan sareng hasil kabuktian sareng…

Maca deui

EA FX Tujuh Pips EA

FX Tujuh Pips EA
Harga: $ 129 (2 REAL & 2 demo rekening, FREE apdet & ngarojong)
Pasangan mata uang: USDCAD
Timeframe: M30

Catetan: Aya bungkusan 3 béda tina FX Tujuh Pips Ahli panaséhat anu sayogi ayeuna:

- ASAS: 1 REAL &…

Maca deui
EA FX Tujuh Pips EA

Senang EA Review Frekuensi

Bingah Frékuénsi EA
Harga: € 209.30 (Harga diskon pikeun lisénsi 2, apdet bébas & pangrojong)
pasang mata uang: AUDUSD, EURCHF, EURGBP, EURJPY, EURUSD, GBPUSD, USDCAD, USDCHF na USDJPY
Timeframe: M5

Catetan: DISKAUN YANG DITANGKEHKEUN - 30% O…

Maca deui
Senang EA Review Frekuensi

Eros Profit EA Review

Keuntungan Eros EA
Hargana: $ 249 (2 LICENSE PACKAGE with 2 REAL or DEMO ACCOUNTS, UPDATES FREE & SUPPORT)
Masak mata uang: AUDUSD, EURUSD, GBPUSD sareng USDCHF
Timeframe: M5

Catetan: Aya bungkusan 3 anu béda ti avai Ahli panasehat Eros…

Maca deui
Eros Profit EA Review

Forex Flex EA Review

Forex Flex EA
Harga: $ 330 (harga potongan pikeun 1 REAL & akun demo Unlimited, FREE apdet & ngarojong)
pasang mata uang: Sakur (EURUSD, GBPUSD, GBPCHF, AUDUSD, NZDUSD, USDCAD, USDCHF na USDJPY anu diuji)
Timeframe: Sakur


Catetan: STRIC ...

Maca deui
Forex Flex Ahli panaséhat - 2016 Best Forex EA sacara

Maxturbo EA Review

Maxturbo EA
Hargana: $ 299 (1 REAL sareng 1 DEMO AKAUN, FREE UPDATES & 24 / 7 SUPPORT)
Pasangan mata uang: Sakur (EURGBP diuji sareng disarankeun pikeun hasil dagang pangsaéna)
Timeframe: M15

Catetan: Aya bungkusan 2 anu béda ti Maxturbo Expert Adv…

Maca deui
Maxturbo EA Review

Oksigén FX padagang EA Review

Oksigén FX padagang EA
Harga: $ 119 (1 REAL & 1 demo akun, FREE apdet & ngarojong)
pasang Mata Artos: EURUSD
Timeframe: H4

Catetan: Aya 3 bungkusan béda tina Oksigén FX padagang Ahli panaséhat sadia ayeuna:

- Dasar: 1 REAL ...

Maca deui
Oksigén FX padagang EA

Forex Gump EA Review

Forex Gump EA
Harga: € 199 (Paket standar kalawan 1 REAL & 1 demo akun, FREE apdet & ngarojong)
pasang mata uang: AUDUSD, EURCHF, EURGBP, EURJPY, EURUSD, GBPUSD, USDCAD, USDCHF na USDJPY
Timeframe: M1

Catetan: Aya 2 béda p ...

Maca deui
Forex Gump EA

Z padagang FX EA Review

Z padagang FX EA
Harga: $ 117 (2 REAL & 2 demo rekening, FREE apdet & ngarojong)
pasang Mata Artos: EURUSD
Timeframe: M15


Catetan: Aya 2 bungkusan béda tina Z padagang FX Ahli panaséhat ieu sadia ayeuna:

- dasar: 2 Real & am ...

Maca deui
Z padagang FX EA Review

Forex Review Robotron EA

Forex Robotron EA
Hargana: $ 299 (Harga kanggo Paket Dasar, 1 LICENSE, UPDATES GRATIS & Dukung)
Pasangan mata uang: EURAUD, EURCAD, EURCHF, EURGBP, EURUSD, USDCAD sareng USDCHF
Timeframe: M5


Catetan: Aya bungkusan anu béda tina 4 Forex Robotron E…

Maca deui
Forex Robotron EA

FXGoodWay EA Review

FXGoodWay EA
Harga: $ 365 (1 LICENCE, FREE apdet & ngarojong)
pasang Mata Artos: EURUSD
Timeframe: Sakur


Catetan: Vérsi Anyar FxGoodWay X2 dileupaskeun dina Séptémber 2019
FXGoodWay EA Review - Best Forex Ahli panaséhat Jeung Profitability lemes
FX…

Maca deui
FXGoodWay EA

FXHelix EA Review

FXHelix EA
Harga: $ 210 (1 LICENCE, FREE apdet & ngarojong)
pasang Mata Artos: AUDUSD
Timeframe: Sakur

Hirup Hasil akun dagang:

FXHelix EA Review - Para ahli Ahli Best Forex Pikeun Dagang Otomatis
FXHelix EA mangrupikeun kakuatan anu kuat sareng…

Maca deui
FXHelix EA Review

FXShooter EA Review

FXShooter EA
Hargana: $ 299 (Paket ASAS sareng 2 REAL atanapi AKEM DEMO, UPDATIS GRATIS & DOKOKO)
Pasangan mata uang: EURCHF, EURGBP, EURUSD, GBPCHF, GBPUSD, USDCAD sareng USDCHF
Timeframe: M15

Catetan: Aya bungkusan 2 béda tina FXShooter Ex…

Maca deui
FXShooter EA Review

Forex inControl EA Review

Forex inControl EA
Harga: $ 220 (harga pikeun EA tanpa akselerator mode, 1 lisénsi, apdet FREE & ngarojong)
pasang mata uang: AUDUSD, EURGBP
Timeframe: M30


Catetan: The versi ditingkatkeun handap tina Forex inControl Ahli panaséhat anu availab ...

Maca deui
Forex inControl EA - mendi Reborn Vérsi

FXStabilizer EA Review

FXStabilizer EA
Harga: $ 295 (harga pikeun FXStabilizer EA AUDUSD kalawan 1 lisénsi Unlimited, FREE apdet & ngarojong)
pasang mata uang: AUDUSD, EURUSD, EURJPY, USDJPY, USDCAD, CHFJPY, EURGBP na GBPCHF
Timeframe: H1


Catetan: Aya 4 béda ...

Maca deui
FXStabilizer EA

FXCharger EA Review

FXCharger EA
Harga: $ 385 (harga pikeun Paket dasar, 1 lisénsi, FREE ngarojong & apdet)
pasang mata uang: EURUSD, AUDUSD na EURGBP
Timeframe: H1


Catetan: Aya 2 bungkusan béda tina FXCharger Ahli panaséhat sadia ayeuna:

- BA ...

Maca deui
FXCharger EA

TSFX EA Review

TSFX EA
Harga: $ 249.99 (harga pikeun dasar Vérsi, 1 lisénsi, FREE apdet & ngarojong)
pasang mata uang: USDJPY
Timeframe: M15


Catetan: Aya 2 bungkusan béda tina TSFX Téstostéron Ahli panaséhat sadia ayeuna:

- versi dasar: ...

Maca deui
TSFX EA

Forex Inten v4.0 Review

Forex Inten v4.0
Harga: $ 177 (harga potongan pikeun 1 lisénsi, FREE apdet & ngarojong)
Pasangan mata uang: EURUSD, GBPUSD, USDCHF sareng USDJPY
Timeframe: M15


Catatan: JUJUAN KRISMAS - 40% OFF - HARGA REGULAR: $ 297
Tinjauan Forex Inten v4.0 -…

Maca deui
Forex Diamond EA

FXAdept EA Review

FXAdept EA
Harga: $ 269 (1 LICENCE, FREE apdet & ngarojong)
pasang mata uang: USDJPY
Timeframe: Sakur

Hirup Hasil akun dagang:

FXAdept EA Review - Best Forex Advisor Advisor Kanggo Metatrader 4
FXAdept EA mangrupakeun kauntungan Ekspo Forex…

Maca deui
FXAdept EA

Dagang Manajer Pro EA Review

Dagang Manajer Pro EA
Harga: $ 599 (potongan harga pikeun Starter Paket / 1 hirup & 1 demo akun, FREE apdet & ngarojong)
pasang mata uang: EURAUD, EURJPY, EURUSD, GBPJPY, GBPUSD, USDCAD na USDJPY
Timeframe: H1


Catetan: mastikeun LIMI ...

Maca deui
Dagang Manajer Pro EA

FXEURGrid EA Review

FXEURGrid EA
Harga: $ 220 (1 hirupna lisénsi, FREE apdet & 24 / 7 ramah ngarojong)
pasang Mata Artos: EURUSD
Timeframe: Sakur

FXEURGrid EA Review - nguntungkeun, aman Jeung stabil Forex Ahli panaséhat
FXEURGrid EA mangrupakeun kuat sarta pinuh au ...

Maca deui
FXEURGrid EA Review

WallStreet Forex Robot 2.0 Evolution Review

WallStreet Forex Robot 2.0 Evolution
Harga: $ 207 (harga potongan pikeun 1 lisénsi, FREE apdet & ngarojong)
pasang Mata Artos: EURUSD, GBPUSD, USDJPY, USDCHF, USDCAD, NZDUSD jeung AUDUSD
Timeframe: M15


Catetan: SALE KRISMAS - 40% OFF - REGULAR…

Maca deui
WallStreet Forex Robot 2.0 Evolution

EA FXSecret Abadi EA

FXSecret Abadi EA
Harga: $ 549 (1 lisénsi, apdet bébas & pangrojong)
pasang Mata Artos: EURUSD
Timeframe: H1

Tinjauan EA Abadi FXSecret - Set Of 3 Sistem Trading Forex nguntungkeun
FXSecret Abadi EA mangrupakeun saimbang sareng fungsina ...

Maca deui
EA FXSecret Abadi EA

GPS Forex Robot Review

GPS Robot Forex
Harga: $ 149 (1 LICENCE, FREE apdet & ngarojong)
pasang Mata Artos: EURUSD, GBPUSD, EURGBP jeung USDCHF
Timeframe: M15


GPS Forex Robot Review - nguntungkeun FX Ahli panaséhat Pikeun Metatrader 4
GPS Forex Robot mangrupakeun pisan profitab ...

Maca deui
GPS Robot Forex

Berita Aksi Trader EA Review

Berita Aksi Pedagang EA
Hargana: $ 347 (SATU BAYAR Waktos, KURSUS KURSUS, UPDATIS GRATIS & NANGGUNG KARANGAN)
Pasangan mata uang: AUDJPY, AUDUSD, GBPUSD, NZDUSD, USDCAD sareng XAUUSD (Emas)
Timeframe: M5

Catetan: Aya bungkusan 2 béda tina Berita ...

Maca deui
Berita Aksi Trader EA Review

FxProud EA Review

FxProud EA
Harga: $ 299 (2 REAL atawa demo rekening, 12 bulan lisénsi, FREE apdet & 24 / 7 EMAIL ngarojong)
pasang mata uang: EURUSD, GBPUSD, USDCHF, USDJPY, USDCAD, CHFJPY, EURGBP, EURCHF, EURJPY, EURCAD, GBPCHF, GBPCAD, GBPJPY, CADJPY na CADCHF
...

Maca deui
BestForexEAs FxProud EA

Tinjauan FXrobotGO

FXrobotGO
Hargana: $ 275 (1 LICENSE, FREE UPDATES & 24 / 7 FRIENDLY SUPPORT)
Pasangan mata uang: AUDCAD, AUDCHF, AUDJPY, AUDUSD, CHFJPY, EURCHF, NZDCAD, NZDJPY, USDCAD, USDCHF sareng USDJPY
Timeframe: Sakur

FXrobotGO Review - Ahli Forex nguntungkeun ...

Maca deui
Tinjauan FXrobotGO

Forex Cyborg Robot Review

Forex Cyborg Robot
Hargana: € 499.99 (Paket EMAS sareng 1 REAL & AKUN DEMO UNLIMITED, UPDATIS GRATIS & DOKOKO)
Pasangan mata uang: AUDCAD, AUDCHF, AUDUSD, CADCHF, CHFJPY, EURAUD, EURCAD, EURCHF, EURGBP, EURJPY, EURUSD, GBPAUD, GBPCAD, GBPCHF,…

Maca deui
Forex Cyborg Robot

Pedagang Tinjauan EA padagang

Padagang Bulan EA
Hargana: $ 269 (1 LIFETIME LICENSE, FREE UPDATES & 24 / 7 FRIENDLY SUPPORT)
Pasangan mata uang: AUDCAD, AUDNZD, AUDUSD, EURCAD, EURCHF, EURUSD, GBPAUD, GBPCAD, GBPCHF, NZDCAD, NZDUSD sareng USDSGD
Timeframe: Sakur

Catetan: Aya 3 ...

Maca deui
Pedagang Tinjauan EA padagang

Best Scalper Forex Robot Review

Robot Scalper Forex Best
Harga: $ 299 (1 LICENCE, FREE apdet & ngarojong)
pasang Mata Artos: EURUSD, GBPUSD
Timeframe: M15


Catetan: Aya 2 bungkusan béda ti Robot Best Scalper Forex sadia ayeuna:

- hiji: 1 Real & Free ...

Maca deui
Robot Scalper Forex Best

FxDiverse EA Review

FxDiverse EA
Hargana: $ 275 (Vérsi UNLIMITED sareng 1 LIVE & AKUN DEMO 3, UPDATIS GRATIS & DOKOKO)
Pasangan mata uang: Nepi ka 28 Pasangan (AUDCAD, AUDJPY, AUDNZD, AUDUSD, CADJPY, EURAUD, EURCAD, EURGBP, EURJPY, EURNZD, EURUSD, GBPAUD, GBPCAD, GBP…

Maca deui
FxDiverse EA

Dina Control EA Review

Dina Control EA
Harga: $ 1,990 (Harga kanggo AKUN UNLIMITED, UPDATES GRATIS & DOKOKO)
pasang mata uang: Sakur (EURUSD, GBPUSD, USDCHF, USDJPY na CADJPY anu diuji sarta dianjurkeun)
Timeframe: M15


Dina Control EA Review - nguntungkeun Forex Ahli ...

Maca deui
Dina Control EA

Mudah Walker FX EA Review

Mudah Walker FX EA
Harga: $ 349 (1 LICENCE, FREE apdet & ngarojong)
Pasangan mata uang: EURUSD, GBPUSD sareng EURGBP
Timeframe: M15

Catetan: Hasil dagang ieu Forex EA pisan gumantung kana calo FX anu dipilih sareng sering di radikal…

Maca deui
Mudah Walker FX EA

ForexBot28 Review

ForexBot28
Harga: $ 255 (1 hirupna lisénsi, FREE apdet & 24 / 7 ramah ngarojong)
Pasangan mata uang: pasangan 28 (AUDCAD, AUDCHF, AUDJPY, AUDNZD, AUDUSD, CADCHF, CADJPY, CHFJPY, EURAUD, EURCAD, EURCHF, EURGBP, EURJPY, EURNZD, EURSGD, EURUSD, GBPAUD ...

Maca deui
ForexBot28

EOS Forex EA Review

EOS Forex EA
Harga: $ 319.20 (harga potongan pikeun 1 lisénsi, FREE apdet & ngarojong)
pasang Mata Artos: GBPUSD, USDCAD, USDCHF, EURGBP, EURCHF, GBPCAD, GBPAUD, EURAUD jeung AUDCAD
Timeframe: M15


Catetan: diskon mastikeun dugi - 20% OFF - U ...

Maca deui
EOS Forex EA

Senang MartiGrid EA Review

Senang MartiGrid EA
Harga: € 209.30 (Harga diskon pikeun lisénsi 2, apdet bébas & pangrojong)
pasang mata uang: AUDUSD, EURUSD, EURJPY, GBPUSD, USDJPY na NZDUSD
Timeframe: H1

Catetan: diskon kenca - 30% OFF

Aya 2 beda ...

Maca deui
Senang MartiGrid EA

Pedagang Sun EA Review

Padagang Sun EA
Hargana: $ 269 (1 LIFETIME LICENSE, FREE UPDATES & 24 / 7 FRIENDLY SUPPORT)
pasang mata uang: EURUSD, USDJPY
Timeframe: Sakur

Catetan: Aya bungkusan 3 béda tina FXTraderKit Ahli panaséhat anu sayogi ayeuna:

- Dagang…

Maca deui
Pedagang Sun EA Review

Forex pulsa Review detektor EA

Forex pulsa detektor EA
Harga: $ 67 (potongan harga pikeun 1 REAL & 1 demo akun, FREE apdet & ngarojong)
pasang mata uang: GBPUSD, EURGBP
Timeframe: M15


Catetan: dugi TIME nawiskeun - 15% OFF - harga biasa: $ 79
Forex pulsa detektor E ...

Maca deui
Forex pulsa detektor EA

Bingah Forex EA Review

Bingah Forex EA
Harga: € 209.30 (Harga diskon pikeun lisénsi 2, apdet bébas & pangrojong)
pasang Mata Artos: EURUSD, EURCHF, GBPUSD jeung AUDUSD
Timeframe: H1

Catetan: diskon kenca - 30% OFF

Aya 2 bungkusan béda ti Happ ...

Maca deui
Bingah Forex EA

Forex soldadu Review

Forex soldadu EA
Harga: $ 179 (harga potongan pikeun 1 lisénsi, FREE apdet & ngarojong)
pasang Mata Artos: GBPUSD, EURUSD atawa EURGBP, sarta AUDUSD atawa NZDUSD
Timeframe: H1


Catetan: mastikeun kawates diskon - 25% OFF - harga biasa: $ 239
Forex W ...

Maca deui
Forex soldadu EA

FX Review Hunter EA

FX Hunter EA
Harga: $ 499 (1 LICENCE, FREE apdet & ngarojong)
pasang Mata Artos: AUDCAD, AUDNZD, EURSGD, GBPAUD, GBPCAD, GBPUSD, NZDCAD jeung NZDUSD
Timeframe: M15


Catetan: Ayeuna anjeun tiasa mésér langganan dina FX Hunter EA ti 1 mun 6 bulan!

1 ...

Maca deui
FX Hunter EA

Senang Algoritma pro EA Review

Senang Algoritma pro EA
Harga: € 209.30 (Harga diskon pikeun lisénsi 2, apdet bébas & pangrojong)
pasang mata uang: EURUSD, USDCHF
Timeframe: H1

Catetan: diskon kenca - 30% OFF

Aya 2 pakét anu beda-beda Happy Algoritma…

Maca deui
Senang Algoritma pro EA

Bingah Gold EA Review

Bingah Gold EA
Harga: € 209.30 (Harga diskon pikeun lisénsi 2, apdet bébas & pangrojong)
pasang Mata Artos: XAUUSD (Gold)
Timeframe: M30

Catetan: diskon kenca - 30% OFF

Aya pakét anu 2 béda ti Happy Gold Expert Adviso ...

Maca deui
Bingah Gold EA

Bingah Jalan EA Review

Bingah Jalan EA
Harga: € 209.30 (Harga diskon pikeun lisénsi 2, apdet bébas & pangrojong)
Pasangan mata uang: USDCAD, AUDUSD, AUDCAD, CADCHF sareng AUDCHF
Timeframe: H1

Catetan: diskon kenca - 30% OFF

Aya bungkusan 2 béda ...

Maca deui
Bingah Jalan EA Review

Ngabagéakeun Ka Ieu "forex pangalusna EA'S | Ahli Advisors | FX robot "Website!

Meunang Émbaran More Jeung Baca di handap Review Produk!

Undeur Luncat BF Scalper EA

Bébas BF Scalper EA

Logika tukangeun gratis BF Scalper EA sederhana tapi efektif - anggo EA breakouts tina Pita frékuénsi Bollinger pikeun asupna jeung kaluar sinyal.

Tingkat lirén léngkah lumrah beda antara 20 sareng 60 pips.

Anjeun tiasa nganggo TP tetep leutik antara pips 4-8 atanapi ninggalkeun logika kaluar pikeun ngurus posisi.

Logika kaluar ogé dumasar kana indikator BB sarta bakal nutup perdagangan sanajan rugi lamun hargana deukeut atanapi ngarecah garis BB tibalik. Ieu paréntah ku BandBreakExit parameter anu hade pangalusna tina dikurangan hiji pikeun hiji-dua tambah.

énsiklopédia bébas BF Scalper EA gaduh perlindungan panyebaran tinggi - ieu penting, sabab upami anjeun nganggo pesenan wates sapertos anjeun teu tiasa ngontrol ieu sareng anjeun bakal nyandak sababaraha dagang sareng 10 atanapi bahkan 20 pips sumebar - hiji perdagangan sapertos anu bakal ngahapus kauntungan rata-rata tina perdagangan alus 10 salaku hargana rata-rata pangsa dagang ieu tina 2-3 pips dina kasus pangsaéna. Ieu naha urang henteu nganggo paréntah wates.

Pancaran Wayah anu Disarankeun: M15

pasang mata uang dirojong: GBPUSD, EURUSD, EURCHF, EURAUD, GBPCAD, USDCAD, USDCHF jeung USDJPY

Setélan standar kanggo GBPUSD. Kuring geus nyiapkeun set file pikeun pasangan anu dirojong lianna. Kusabab kuring teu tiasa ngawengku aranjeunna di dieu, punten wartosan kuring, sarta kuring bakal ngirim aranjeunna ka anjeun.

Ieu sababaraha optimasi naroskeun:

  • Ulah nganggo algoritma genetik
  • Optikkeun parameter 2 sakaligus-paling - Kami ngaoptimalkeun ngan hiji-hiji sareng milari nilai anu paling logis
  • Optimalkeun sahenteuna 6 bulan sareng sahenteuna dagang 200 - ieu mangrupikeun minimum mutlak pikeun ngahindarkeun kurva pas sareng meunang sababaraha parameter anu sakedik kamungkinan bakal nguntungkeun dina kaayaan nyata.
  • Laksanakeun di lolobana siklus optimasi 5 pikeun sadaya parameter.
  • Anggo lengkah optimasi ageung - salaku conto upami anjeun ngeureunkeun leungitna, langkah lumrah bakal 5 pips sanés 1 pips - kirang langkung 5% tina kisaran optimisasi parameter anu lumrah.
  • Kami nganggo uji harga kabuka M1 pikeun sakabéh EA urang - éta cukup alus.
  • Kami henteu nganggo uji coba kusabab aranjeunna henteu tiasa dipercaya.

Sareng ayeuna bagian anu pikaresepeun: Ku ngagunakeun EA ieu, anjeun ngaku yén anjeun wawuh kana sagala résiko sareng anjeun ngan ukur nanggung jawab kana hasil tina kaputusan anjeun. Kami nampi moal aya tanggung jawab naon waé pikeun leungitna langsung atanapi akibat tina panggunaan produk ieu. Éta kedah diperhatoskeun sacara saksama dina hal ieu, yén hasil anu kapungkur henteu merta nunjukkeun pagelaran masa depan.

Nu penting: Nengetan parameter CTHour1-6! Maranéhanana pohara penting! Pikeun meunangkeun hasil anu ditangtoskeun, anjeun kedah ngintunkeun leres kanggo calo na GMT Offset. Baca taliti katerangan parameter di handap ieu!

parameter

  • TicksTrade - lamun "palsu", logika anjeun bakal dieksekusi dina awal bar M1, lamun heunteu bakal ngitung sareng dagangan dina keletik harga anyar.
  • StealthMode leres / palsu - nyumputkeun leungitna leungitna sareng nyandak tingkat profésional dina logika program, sahingga henteu katingali ku calo. Upami anjeun nganggo modeu ieu, stop loss sareng nyandak pesenan kauntungan henteu lokasina di pangladen dagang.
  • EmergencyStopDist - panangtayungan kadua, lamun dipaké StealthMode. Di nilaina leuwih gede tina enol, eta ngaktipkeun tingkat kadua StopLoss leres (Emerisi) dina jarak anu leuwih luhur batan StopLoss disumputkeun maya aya. Dina kasus kawas, nilai StopLoss darurat anyar bakal jumlah nilai EmergencyStopDist tambah nilai StopLoss disumputkeun.
  • MinEquity - equity minimal dipikabutuh pikeun dagang.
  • BandPeriod - jaman Bollinger Bands.
  • BandBreakEntry - breakout dina pips 4-angka dina garis BB pikeun ngadamel perdagangan anu lalawanan (nileyna tiasa négatif).
  • BandBreakExit - breakout dina pips 4 angka tina garis BB tibalik ka ajak panutupan perdagangan anu aya (nilai ieu bakal négatif).
  • UseTrendFilter - ngarobah ieu jadi "leres" upami anjeun hoyong dagangan ngan dina arah trend anu ditetepkeun ku dua MA di handap.
  • MA_Fast_Period - jaman rata pindah gancang.
  • MA_Slow_Period - jaman rata pindah lambat.
  • MA_Trend_TF - timeframe tina duanana MA.
  • TimeRestriction - sacara standar, ieu "leres" jadi EA bakal dagangan ngan di jam di handap ieu. Mun anjeun teu hoyong nganggo filtration waktos, robih parameter ieu jadi "palsu".

Parameter Langkung Penting

  • CTHour1 - 6 - genep liang mungkin pikeun jam dagang. Nilai 0 - 23 ngaktipkeun slot. Lebetkeun nilai ageung sapertos 55 pikeun nganonaktipkeun slot. Pangalusna-hasil tina pangalaman kami kahontal dina 21 sareng 22 GMT. Anjeun leres pisan kedah adaptasi di jam ieu kana calo na shift GMT. Nilai standar anu diadaptasi ku GMT + 2 (waktos usum).
  • WednesdaySwapFilter leres / palsu - Rebo filter swap ngabolaykeun sadaya perdagangan dina Rebo sore di arah swap négatif, upami swap teh leuwih goreng ti parameter MaxNegSwapPips.
  • MaxNegSwapPips - dikurangan pips 0.5 sigana bangbarung lumrah.
  • RolloverTimeFilter leres / palsu - hurungkeun / pareum saringan rollover waktu.
  • Menit Saméméh - selang waktu menit sateuacan tengah wengi, dina mana sadaya operasi dagang bakal batal.
  • MenitSunting - selang waktu menit sanggeus tengah wengi, dina sakabéh operasi dagang bakal dibatalkeun.
  • x_MaxSpreadFilter - hurungkeun / pareumkeun rollover tambahan sumebar filter.
  • x_MaxSpread - kalikeun MaxSpread awal, anu bakal diwenangkeun sacara umum, sateuacan ngabatalkeun sagala operasi dagang. Salaku conto, lamun MaxSpread nyaéta 6 sareng x_MaxSpread nyaéta 2, sadaya operasi dagang bakal dibatalkeun upami sumebar ngaleuwihan pips 6 × 2 = 12.
  • RecoveryMode - aktipkeun recovery drawdown. Gawéna nalika AutoMM> 0.
  • FixedLots - tetep kavling dagang nalika AutoMM = 0.
  • AutoMM - manajemén duit. Salaku conto, AutoMM = 5 hartina robot bakal dagangan sareng résiko 5%.
  • ……….

Ngundeur BF Scalper EA Bébas - Logika balik BF Scalper EA basajan pisan tapi éféktif - EA nganggo breakouts Pita Bollinger pikeun sinyal asup sareng kaluar ti. Levels tingkat eureun leungitna leungitna lumis rupa-rupa antara pips 20 sareng 60.

Undeur Luncat BF Scalper EA

Forex pangalusna EA'S | Ahli Advisors | Robot FX - BESTFOREXEAS.COM Peunteun
review Tanggal Ayeuna
reviewed Cipondoh, Tangerang
Bébas BF Scalper EA
Author Peunteun
5xnumxst nyaétaxnumxst nyaétaxnumxst nyaétaxnumxst nyaétaxnumxst nyaéta

Leave a Comment anjeun

avatar

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.

ngalanggan
ngabéjaan tina