ForexBot28 Review

Wilujeng sumping Ka kieu "BISA BISA FOREX EA | PELAKSANA PELABURAN | FX ROBOTS "Website

2020 Top Ahli Advisors Juli

Top Ahli Advisors Juli 2020 - Robot FX - Best Forex EA urang
Dear sasama padagang Forex,

Wilujeng 100% website uji bébas ieu

Forex pangalusna EA'S | Ahli Advisors | robot FX

Ningali Best Forex EA urang, anu ulasan sarta hasilna kabuktian jeung sel ...

Maca deui

Forex Flex EA Review

Forex Flex EA
Harga: $ 330 (harga potongan pikeun 1 REAL & akun demo Unlimited, FREE apdet & ngarojong)
pasang mata uang: Sakur (EURUSD, GBPUSD, GBPCHF, AUDUSD, NZDUSD, USDCAD, USDCHF na USDJPY anu diuji)
Timeframe: Sakur


Catetan: STRIC ...

Maca deui
Forex Flex Ahli panaséhat - 2016 Best Forex EA sacara

Forex Enigma EA Review

Forex Enigma EA
Hargana: $ 199 (Pakét STANDARD kalayan 2 REAL & 2 AKAUN DEMO, UPDATES GRATIS & Dukung)
pasang Mata Artos: EURUSD
Timeframe: H1

Catetan: Aya 3 bungkusan Ahli Forex Enigma Ahli panaséhat ayeuna ayeuna:

-…

Maca deui
Forex Enigma EA Review

Senang EA Review Frekuensi

Bingah Frékuénsi EA
Harga: € 209.30 (Harga diskon pikeun lisénsi 2, apdet bébas & pangrojong)
pasang mata uang: AUDUSD, EURCHF, EURGBP, EURJPY, EURUSD, GBPUSD, USDCAD, USDCHF na USDJPY
Timeframe: M5

Catetan: DISKAUN YANG DITANGKEHKEUN - 30% O…

Maca deui
Senang EA Review Frekuensi

PowerfulForex EA Review

PowerfulForex EA
Harga: $ 250 (1 LICENCE, FREE apdet & ngarojong)
Pasangan mata uang: EURUSD, AUDUSD
Timeframe: H1


Catetan: Anjeun bakal masihan lisénsi 1 kanggo akun nyata 1, sababaraha lisénsi demo sareng pituduh anu lengkep!
Review EA PowerfulForex…

Maca deui
PowerfulForex EA

Jet Trader Pro EA Review

Jet Trader Pro EA
Harga: $ 347 (1 hirupna lisénsi, FREE apdet & 24 / 7 ramah ngarojong)
pasang Mata Artos: EURUSD
Timeframe: Sakur

Jet Trader Pro EA Review - Ngayunkeun Sareng Ahli Séhat Forex anu nguntungkeun
Jet Trader Pro EA nyaéta kuat sareng c…

Maca deui
Jet Trader Pro EA Review

Forex Gump EA Review

Forex Gump EA
Harga: € 199 (Paket standar kalawan 1 REAL & 1 demo akun, FREE apdet & ngarojong)
pasang mata uang: AUDUSD, EURCHF, EURGBP, EURJPY, EURUSD, GBPUSD, USDCAD, USDCHF na USDJPY
Timeframe: M1

Catetan: Aya 2 béda p ...

Maca deui
Forex Gump EA

Forex Review Robotron EA

Forex Robotron EA
Hargana: $ 299 (Harga kanggo Paket Dasar, 1 LICENSE, UPDATES GRATIS & Dukung)
Pasangan mata uang: EURAUD, EURCAD, EURCHF, EURGBP, EURUSD, USDCAD sareng USDCHF
Timeframe: M5


Catetan: Aya bungkusan anu béda tina 4 Forex Robotron E…

Maca deui
Forex Robotron EA

The Skill Trader EA Review

The Skilled Trader EA
Hargana: $ 497 (SATU TUJUAN TUJUAN, UPDATIS GRATIS & KABUPATAN VENDOR FULL VENDOR)
Pasangan mata uang: EURUSD, GBPUSD sareng XAUUSD (Emas)
Timeframe: H1

Catetan: Aya 3 bungkusan anu béda tina The Skilled Trader Advisor availa…

Maca deui
The Skilled Trader EA

FXStabilizer EA Review

FXStabilizer EA
Hargana: $ 295 (Harga kanggo FXStabilizer EA AUDUSD atanapi EURUSD sareng 1 UNTIMITED LICENSE, FREE UPDATES & SUPPORT)
pasang mata uang: AUDUSD, EURUSD, EURJPY, USDJPY, USDCAD, CHFJPY, EURGBP na GBPCHF
Timeframe: H1


Catetan: Aya 4…

Maca deui
FXStabilizer EA

Forex inControl EA Review

Forex inControl EA
Harga: $ 270 (harga pikeun EA tanpa akselerator mode, 1 lisénsi, apdet FREE & ngarojong)
pasang mata uang: AUDUSD, EURGBP
Timeframe: M30


Catetan: The versi ditingkatkeun handap tina Forex inControl Ahli panaséhat anu availab ...

Maca deui
Forex inControl EA - mendi Reborn Vérsi

EA FXSecret Abadi EA

FXSecret Abadi EA
Harga: $ 549 (1 lisénsi, apdet bébas & pangrojong)
pasang Mata Artos: EURUSD
Timeframe: H1

Tinjauan EA Abadi FXSecret - Set Of 3 Sistem Trading Forex nguntungkeun
FXSecret Abadi EA mangrupakeun saimbang sareng fungsina ...

Maca deui
EA FXSecret Abadi EA

Ulasan Forex Inten EA

Forex Diamond EA
Harga: $ 237 (harga potongan pikeun 1 lisénsi, FREE apdet & ngarojong)
Pasangan mata uang: EURUSD, GBPUSD, USDCHF sareng USDJPY
Timeframe: M15


Catetan: LIMIT TIME OFFER - $ 60 OFF - HARGA REGULAR: $ 297
Ulasan Forex Inten EA -…

Maca deui
Forex Diamond EA

WallStreet Forex Robot 2.0 Evolution Review

WallStreet Forex Robot 2.0 Evolution
Harga: $ 237 (harga potongan pikeun 1 lisénsi, FREE apdet & ngarojong)
pasang Mata Artos: EURUSD, GBPUSD, USDJPY, USDCHF, USDCAD, NZDUSD jeung AUDUSD
Timeframe: M15


Catetan: NAWANGKEUN WASA GALAS - $ 110 OFF - RE…

Maca deui
WallStreet Forex Robot 2.0 Evolution

GPS Forex Robot Review

GPS Robot Forex
Harga: $ 149 (1 LICENCE, FREE apdet & ngarojong)
pasang Mata Artos: EURUSD, GBPUSD, EURGBP jeung USDCHF
Timeframe: M15


GPS Forex Robot Review - nguntungkeun FX Ahli panaséhat Pikeun Metatrader 4
GPS Forex Robot mangrupakeun pisan profitab ...

Maca deui
GPS Robot Forex

FxDiverse EA Review

FxDiverse EA
Hargana: $ 275 (Vérsi UNLIMITED sareng 1 LIVE & AKUN DEMO 3, UPDATIS GRATIS & DOKOKO)
Pasangan mata uang: Nepi ka 28 Pasangan (AUDCAD, AUDJPY, AUDNZD, AUDUSD, CADJPY, EURAUD, EURCAD, EURGBP, EURJPY, EURNZD, EURUSD, GBPAUD, GBPCAD, GBP…

Maca deui
FxDiverse EA

Berita Aksi Trader EA Review

Berita Aksi Pedagang EA
Hargana: $ 347 (SATU BAYAR Waktos, KURSUS KURSUS, UPDATIS GRATIS & NANGGUNG KARANGAN)
Pasangan mata uang: AUDJPY, AUDUSD, GBPUSD, NZDUSD, USDCAD sareng XAUUSD (Emas)
Timeframe: M5

Catetan: Aya bungkusan 2 béda tina Berita ...

Maca deui
Berita Aksi Trader EA Review

Senang MartiGrid EA Review

Senang MartiGrid EA
Harga: € 209.30 (Harga diskon pikeun lisénsi 2, apdet bébas & pangrojong)
pasang mata uang: AUDUSD, EURUSD, EURJPY, GBPUSD, USDJPY na NZDUSD
Timeframe: H1

Catetan: diskon kenca - 30% OFF

Aya 2 beda ...

Maca deui
Senang MartiGrid EA

Best Scalper Forex Robot Review

Robot Scalper Forex Best
Harga: $ 299 (1 LICENCE, FREE apdet & ngarojong)
pasang Mata Artos: EURUSD, GBPUSD
Timeframe: M15


Catetan: Aya 2 bungkusan béda ti Robot Best Scalper Forex sadia ayeuna:

- hiji: 1 Real & Free ...

Maca deui
Robot Scalper Forex Best

Pedagang Sun EA Review

Padagang Sun EA
Hargana: $ 269 (1 LIFETIME LICENSE, FREE UPDATES & 24 / 7 FRIENDLY SUPPORT)
pasang mata uang: EURUSD, USDJPY
Timeframe: Sakur

Catetan: Aya bungkusan 3 béda tina FXTraderKit Ahli panaséhat anu sayogi ayeuna:

- Dagang…

Maca deui
Pedagang Sun EA Review

Corong padagang EA Review

Corong padagang EA
Harga: $ 297 (taunan Plan pikeun 1 lisénsi, FREE apdet & ngarojong)
pasang mata uang: EURUSD, GBPUSD, USDJPY, AUDUSD, NZDUSD, EURJPY, GBPJPY, AUDJPY na NZDJPY
Timeframe: M15

Hirup Hasil akun dagang:

Corong Trade ...

Maca deui
Corong padagang EA

Forex Real Untung EA Review

Forex Real Untung EA
Harga: $ 199 / Taun (1 LICENCE, FREE apdet & ngarojong)
pasang mata uang: AUDUSD, EURAUD, EURCAD, EURCHF, EURGBP, EURUSD, GBPCHF, GBPUSD, NZDUSD, USDCAD, USDCHF na USDJPY
Timeframe: M15


Forex Real Untung EA Review - ...

Maca deui
Forex Real Untung EA

EOS Forex EA Review

EOS Forex EA
Harga: $ 319.20 (harga potongan pikeun 1 lisénsi, FREE apdet & ngarojong)
pasang Mata Artos: GBPUSD, USDCAD, USDCHF, EURGBP, EURCHF, GBPCAD, GBPAUD, EURAUD jeung AUDCAD
Timeframe: M15


Catetan: diskon mastikeun dugi - 20% OFF - U ...

Maca deui
EOS Forex EA

Bingah Forex EA Review

Bingah Forex EA
Harga: € 209.30 (Harga diskon pikeun lisénsi 2, apdet bébas & pangrojong)
pasang Mata Artos: EURUSD, EURCHF, GBPUSD jeung AUDUSD
Timeframe: H1

Catetan: diskon kenca - 30% OFF

Aya 2 bungkusan béda ti Happ ...

Maca deui
Bingah Forex EA

FX Review Hunter EA

FX Hunter EA
Harga: $ 499 (1 LICENCE, FREE apdet & ngarojong)
pasang Mata Artos: AUDCAD, AUDNZD, EURSGD, GBPAUD, GBPCAD, GBPUSD, NZDCAD jeung NZDUSD
Timeframe: M15


Catetan: Ayeuna anjeun tiasa mésér langganan dina FX Hunter EA ti 1 mun 6 bulan!

1 ...

Maca deui
FX Hunter EA

Senang Algoritma pro EA Review

Senang Algoritma pro EA
Harga: € 209.30 (Harga diskon pikeun lisénsi 2, apdet bébas & pangrojong)
pasang mata uang: EURUSD, USDCHF
Timeframe: H1

Catetan: diskon kenca - 30% OFF

Aya 2 pakét anu beda-beda Happy Algoritma…

Maca deui
Senang Algoritma pro EA

iProfit HFT MT4 EA Review

iProfit HFT MT4 EA
Harga: $ 375 / taun (lisénsi taunan, apdet bébas & pangrojong)
Pasangan mata uang: EURUSD, EURJPY, AUDUSD, GBPUSD sareng XAUUSD
Timeframe: H1

Catetan: Aya 2 paket anu béda ti iProfit HFT MT4 Ahli Panaséhat sadia ka katuhu n ...

Maca deui
iProfit HFT MT4 EA

Bingah Gold EA Review

Bingah Gold EA
Harga: € 209.30 (Harga diskon pikeun lisénsi 2, apdet bébas & pangrojong)
pasang Mata Artos: XAUUSD (Gold)
Timeframe: M30

Catetan: diskon kenca - 30% OFF

Aya pakét anu 2 béda ti Happy Gold Expert Adviso ...

Maca deui
Bingah Gold EA

Bingah Jalan EA Review

Bingah Jalan EA
Harga: € 209.30 (Harga diskon pikeun lisénsi 2, apdet bébas & pangrojong)
Pasangan mata uang: USDCAD, AUDUSD, AUDCAD, CADCHF sareng AUDCHF
Timeframe: H1

Catetan: diskon kenca - 30% OFF

Aya bungkusan 2 béda ...

Maca deui
Bingah Jalan EA Review

Meunang Émbaran More Jeung Baca di handap Review Produk!

ForexBot28 Ahli panaséhat Jeung Robot FX Trading - Best Forex EA urang 2020

ForexBot28

harga: $ 255 (1 hirupna lisénsi, FREE apdet & 24 / 7 ramah ngarojong)
pasang Mata Artos: 28 pasang (AUDCAD, AUDCHF, AUDJPY, AUDNZD, AUDUSD, CADCHF, CADJPY, CHFJPY, EURAUD, EURCAD, EURCHF, EURGBP, EURJPY, EURNZD, EURSGD, EURUSD, GBPAUD, GBPCAD, GBPCHF, GBPJPY, GBPNZD, GBPUSD, NZDCAD, NZDCHF , NZDJPY, NZDUSD, USDCAD, USDCHF, USDJPY na USDSGD)
Jangka waktos: Sakur

Resmi Forex EA WEBSITE >> Mésér Forex Ieu EA AYEUNA! >>

Hirup Hasil akun dagang:

ForexBot28 - Live Akun Pernyataan

ForexBot28 Review - Penaséhat Ahli Sasaré Multi-Pair Forex Kanggo Metatrader 4

ForexBot28 mangrupakeun nguntungkeun Forex Ahli panaséhat jeung dipercaya FX Trading Robot dijieun ku para padagang profésional.

Ieu pisan akurat Multi Pair Forex EA keur Metatrader 4 (MT4) platform trades on leuwih pasang mata uang 28.

pasang ieu AUDCAD, AUDCHF, AUDJPY, AUDNZD, AUDUSD, CADCHF, CADJPY, CHFJPY, EURAUD, EURCAD, EURCHF, EURGBP, EURJPY, EURNZD, EURSGD, EURUSD, GBPAUD, GBPCAD, GBPCHF, GBPJPY, GBPNZD, GBPUSD, NZDCAD, NZDCHF, NZDJPY, NZDUSD, USDCAD, USDCHF, USDJPY jeung USDSGD.

nu Forex EA jalan stably on sadaya pasangan mata uang jeung ngabuktikeun ku dagang dina akun nyata pikeun ampir 3 taun!

ForexBot28 kagunaan jaringan neural anu ngabantosan éta pikeun ngahontal hasil anu pikaresepeun. Kusabab karya anu teu pernah aya dina pasangan, pasangan EA terus-terusan sareng seueur pesenan di pasar FX. Ieu mastikeun kauntungan biasa, sareng ngaluarkeun perioda kagiatan low tina sistem anu seueur seueur pangalaman EA anu sanés.

ieu FX Ahli panaséhat boga syarat deposit minimum handap:

  • modeu konservatif: $ 10,000 ($ 1,000 pikeun mikro na $ 100 pikeun rekening cent)
  • mode normal: $ 5,000 ($ 500 pikeun mikro na $ 50 pikeun rekening cent)
  • modeu agrésif: $ 3,500 ($ 350 pikeun mikro na $ 35 pikeun rekening cent)

nu Robot FX kompatibel jeung Sakur tipe calo na akun salami calo nu ngamungkinkeun dagang EA. Sababaraha calo nu biasana kami nganggo anu FxPro, ThinkMarkets, FortFS, USGFX, IC Pasar atawa Forex.com.

ForexBot28 diwangun ku hiji tim ahli padagang anu hayang ningali aya hasilna!

ForexBot28 - Teu wawuh Ku Dagang Forex?

Forex Trading anu pendék pikeun Exchange luar nagri Trading sarta nujul kana untung atawa rugi nu dijieun ku dagang currencies asing béda ngalawan unggal lianna. Ulikan ngeunaan pasar internasional béda, kumaha acara geo-politis mangaruhan maranéhanana pasar jeung analisis tingkat kuatna hiji ékonomi tangtu aya faktor nu ngabantu padagang di assessing nu mata uang asing anu rék nguatkeun ngalawan sejen.

dealers professional jeung ngalaman anu boga rasa kagenep keur dagang mungkas nepi nyieun rébuan dollar saukur ku meuli jeung ngajual currencies asing dina waktu katuhu. Maranehna ngagunakeun Capitol maranéhna pikeun meuli tukeur nu rék nguatkeun terus ngajual eta off lamun ngahontal potensi anak.

Hurung gampang? Téhnisna éta, tapi gauging faktor béda jeung anu nimpah momen katuhu teu datangna alami ka dulur. Tapi naha runtah hiji kasempetan sapertos nu panggampangna tur lucrative lamun aya téhnologi pikeun mantuan Anjeun kaluar !! Sumuhun, éta whizzes komputer geus bener rengse eta waktos ieu.

Jieun pamakéan tina ForexBot28 jeung ngahurungkeun investasi Anjeun ka emas!

ForexBot28 Review - Best Multi-Pair Forex Ahli panaséhat 2018 jeung dipercaya FX Trading Robot Pikeun The Metatrader 4 (MT4) Platform Dijieun Ku Padagang Profesional

ForexBot28 - Henteu Kapireng Ngeunaan FX Trading Robot Sateuacan?

duit gampang tanpa usaha naon naon ForexBot28 kabeh ngeunaan. Ieu téh hiji strategi Forex otomatis jeung sistim analitik diprogram nu ngidinan Anjeun pikeun diuk deui, bersantai jeung ngan saukur lalajo Robot FX Trading ngalakonan trik anak. Sanggeus parameter, timbangan jeung watesan transaksi Anjeun geus disadiakeun ku anjeun, Robot nyokot leuwih jeung handles sakabéh transaksi pikeun anjeun. Ieu idin Anjeun pikeun nyokot kadali bari fokus énergi Anjeun dina urusan penting lianna.

ForexBot28 tetep dina na 24 operasional / 5 neangan kasempetan dagang nguntungkeun. Jadi iwal mun mareumanana, anjeun moal sono hiji pilihan dagang tunggal lucrative.

Teu kawas urang manusa, nu Forex Bot 28 nyaéta devoid tina instability emosi sarta ngan bakal bisa dipaké dina lingkungan sagemblengna calculative. Nu ahli panaséhat moal nyieun spur-of-nu-moment kaputusan; dina kanyataan eta bade compile fakta jeung inohong jeung teu ngantep sieun, kahariwang jeung stress meunang di jalan.

ForexBot28 - Ngeunaan Logika Trading, Setup sareng Syarat séjén

ForexBot28 trades dina jam nu tangtu, nganalisa sarta nangtukeun kakuatan unggal pasangan mata uang. Ogé panaséhat ahli ieu ngidinan Anjeun pikeun dagangan kalawan resiko dieusian jeung Profitability desirable. Sistem perdagangan gains kauntungan hébat sarta muka trades unggal poe.

ieu Forex Robot trades dina AUDCAD, AUDCHF, AUDJPY, AUDNZD, AUDUSD, CADCHF, CADJPY, CHFJPY, EURAUD, EURCAD, EURCHF, EURGBP, EURJPY, EURNZD, EURSGD, EURUSD, GBPAUD, GBPCAD, GBPCHF, GBPJPY, GBPNZD, GBPUSD, NZDCAD, NZDCHF, NZDJPY, NZDUSD, USDCAD, USDCHF, USDJPY jeung USDSGD pasangan tukeur.

Simkuring kacida nyarankeun dagangan jeung modeu konservatif ngagunakeun résiko 50% (atawa kirang). Dina hal dagang sareng mode normal résiko dianjurkeun nyaéta 35% (atawa kirang). Dagang jeung résiko agrésif Anjeun kudu ngeset% résiko 25 (atawa kirang). parameter sejenna kudu tetep sakumaha standar.

Pamasangan EA Forex ieu basajan: salin payil 2 kana folder ahli MT4 Anjeun. Lamun teu boga pangalaman jeung butuh rojongan pikeun instalasi anjeun, urang bakal senang pikeun mantuan anjeun!

Aya Chances pisan suram tina gagal jeung Forex Bot 28. The Birokrat dagang ieu garansi software a Laju suksés leuwih ti 67% sarta ogé bakal nyadiakeun hasil diverifikasi.

Ngabalikeun duit Sarat jeung Kaayaan: ngajual nyadiakeun jaminan pinuh duit-balik salila 30 poé. upami ForexBot28 teu damel kauntungan dugi ka ahir dinten 30 dinten, anu ngajual bakal nyalira artos anjeun. Ogé upami kéngingkeun imbangan akun anjeun langkung ti 40%, ngabalikeun duit bakal diawali langsung, upami waé anjeun ngagunakeun setélan anu disarankeun.

ForexBot28 nyaéta instan sadia di harga unbelievable, nyaéta ngan $ 255. Jadi teu ngadagoan ka grab salinan Anjeun!

Nganjang ka Ramatloka resmi ForexBot28


Hirup Hasil akun dagang:

ForexBot28 - Live Akun Pernyataan

ForexBot28 - Live Akun Trading Hasil Ngagunakeun ieu FX Ahli panaséhat Jeung Forex Trading Robot Jeung 28 Mata Artos Pasangan - Real stats ditambahkeun 2020

Forex Bot 28 - Live Akun Trading Hasil Ngagunakeun ieu FX Ahli panaséhat Jeung Forex Trading Robot Jeung 28 Mata Artos Pasangan - Real stats ditambahkeun 2020

ForexBot28 - Live Akun Trading Hasil Ngagunakeun ieu FX Ahli panaséhat Jeung Forex Trading Robot Jeung 28 Mata Artos Pasangan - Real stats ditambahkeun 2020

Forex Bot 28 - Live Akun Trading Hasil Ngagunakeun ieu FX Ahli panaséhat Jeung Forex Trading Robot Jeung 28 Mata Artos Pasangan - Real stats ditambahkeun 2020

Mimiti tanggal: April 6, 2020

Live calo: FBS


Demo Hasil akun uji:

ForexBot28 - Pernyataan Akun Demo

Forex Bot 28 - Test Hasil Demo Akun Ngagunakeun ieu FX Ahli panaséhat Jeung Forex Trading Robot Jeung 28 Mata Artos Pasangan - stats ditambahkeun 2020

Hasil Demo Test Akun Ngagunakeun ieu FX Ahli panaséhat Jeung Forex Trading Robot Jeung 28 Mata Artos Pasangan - - ForexBot28 stats ditambahkeun 2020

Forex Forex 28 - Demo Uji Uji Akun Nganggo Ahli ieu FX Ahli panaséhat sareng Robot Dagang Forex Kalayan Pasangan 28 Mata Uang - Stats Ditambahkeun 20120 lebar =

Hasil Demo Test Akun Ngagunakeun ieu FX Ahli panaséhat Jeung Forex Trading Robot Jeung 28 Mata Artos Pasangan - - ForexBot28 stats ditambahkeun 2020

tanggal Mimiti: Dupi 12, 2020

calo Demo: mikir Pasar

Nganjang ka Ramatloka resmi ForexBot28

0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
tatamu

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.

1 komentar
pangkolotna
newest Paling Undian
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar
Michael Sommer
1 year ago

Forex bot 28 - pangalusna multi pasangan Forex ahli panaséhat 2018 kinerja update: + 3.6% bulanan Balik Dear sasama Forex padagang, warta (REAL MONEY akun!)! Forex Bot 28 - Best Multi-Pair Forex Ahli panaséhat 2018 Dileupaskeun Cokot inpo leuwih lengkep sarta bonus dieu: https://www.bestforexeas.com/forexbot28-review/ ForexBot28 mangrupakeun nguntungkeun Forex Ahli panaséhat jeung dipercaya Robot FX Trading dijieun ku para padagang profésional . Ieu pisan akurat Multi-Pair Forex EA keur Metatrader 4 (MT4) platform trades on leuwih pasang mata uang 28. pasang ieu AUDCAD, AUDCHF, AUDJPY, AUDNZD, AUDUSD, CADCHF, CADJPY, CHFJPY, EURAUD, EURCAD, EURCHF, EURGBP, EURJPY, EURNZD, EURSGD, EURUSD, GBPAUD, GBPCAD, GBPCHF, GBPJPY, GBPNZD, GBPUSD,... Maca deui "