"Najlepszy ranking 30" "NAJLEPSZY FOREX EA'S DORADCY EKSPERTÓW | FX ROBOTS "Strona internetowa

2019 Top Expert Advisors grudnia

Top Expert Advisors grudnia 2019 - Best Forex EA - Roboty FX
Szanowny kolega forex,

Witamy na stronie internetowej tej 100% darmowe badania

BEST FOREX EA | Expert Advisors | ROBOTY FX

Zobacz najlepsze EA Forex, recenzje i sprawdzone wyniki oraz…

Czytaj więcej

Recenzja FX Seven Pips EA

FX Seven Pips EA
Cena: $ 129 (2 REAL & 2 DEMO KONTO, BEZPŁATNE AKTUALIZACJE I WSPARCIE)
Pary walutowe: USDCAD
Ramy czasowe: M30

Uwaga: Obecnie dostępne są różne pakiety 3 Expert Advisor FX Seven Pips:

- PODSTAWOWE: 1 REAL &…

Czytaj więcej
Recenzja FX Seven Pips EA

Szczęśliwy przegląd EA częstotliwości

Happy Frequency EA
Cena: € 209.30 (cena promocyjna na LICENCJE 2, DARMOWE AKTUALIZACJE i WSPARCIE)
Pary walutowe: AUDUSD, EURCHF, EURGBP, EURJPY, EURUSD, GBPUSD, USDCAD, USDCHF i USDJPY
Ramy czasowe: M5

Uwaga: RYZYKO OGRANICZONA ZNIŻKA - 30% O…

Czytaj więcej
Szczęśliwy przegląd EA częstotliwości

Eros Profit EA Review

Eros Profit EA
Cena: $ 249 (PAKIET LICENCYJNY 2 z 2 REAL lub RACHUNKAMI DEMO, DARMOWE AKTUALIZACJE I WSPARCIE)
Pary walutowe: AUDUSD, EURUSD, GBPUSD i USDCHF
Ramy czasowe: M5

Uwaga: Istnieją różne pakiety 3 Eros Profit Expert Advisor avai…

Czytaj więcej
Eros Profit EA Review

Przegląd Forex EA Flex

Forex EA Flex
Cena: $ 330 (Cena Promocyjna dla 1 Real & limitu kont demo darmowe aktualizacje & Support)
Pary walutowe: testowane są dowolne (EURUSD, GBPUSD, GBPCHF, AUDUSD, NZDUSD, USDCAD, USDCHF i USDJPY)
Ramy czasowe: Wszelkie


Uwaga: STRIC ...

Czytaj więcej
Flex Forex Expert Advisor - 2016 Najlepsze Forex EA

Recenzja Maxturbo EA

Maxturbo EA
Cena: $ 299 (1 REAL i KONTO DEMO 1, DARMOWE AKTUALIZACJE i WSPARCIE 24 / 7)
Pary walutowe: dowolna (EURGBP jest testowany i zalecany w celu uzyskania najlepszych wyników handlowych)
Ramy czasowe: M15

Uwaga: istnieją różne pakiety 2 programu Maxturbo Expert Adv…

Czytaj więcej
Recenzja Maxturbo EA

Oxygen FX TRADER EA Review

Oxygen FX TRADER EA
Cena: $ 119 (KONTO 1 REAL i 1 DEMO, BEZPŁATNE AKTUALIZACJE i WSPARCIE)
Par walutowych: EURUSD
Ramy czasowe: H4

Uwaga: Dostępne są teraz różne pakiety 3 Oxygen FX TRADER Expert Advisor:

- BASIC: 1 REAL…

Czytaj więcej
Oxygen FX TRADER EA

Forex Gump EA Review

Forex Gump EA
Cena: € 199 (pakiet STANDARD z 1 REAL i 1 DEMO ACCOUNT, BEZPŁATNE AKTUALIZACJE I WSPARCIE)
Pary walutowe: AUDUSD, EURCHF, EURGBP, EURJPY, EURUSD, GBPUSD, USDCAD, USDCHF i USDJPY
Ramy czasowe: M1

Uwaga: istnieje 2 różne p ...

Czytaj więcej
Forex Gump EA

Z Trader FX EA Review

Z Trader FX EA
Cena: $ 117 (2 REAL & 2 DEMO KONTO, BEZPŁATNE AKTUALIZACJE I WSPARCIE)
Par walutowych: EURUSD
Ramy czasowe: M15


Uwaga: Dostępne są teraz 2 różne pakiety tego Z Experer FX Expert Advisor:

- PODSTAWOWE: 2 Prawdziwe i jestem ...

Czytaj więcej
Z Trader FX EA Review

Forex EA Przegląd Robotron

Forex Robotron EA
Cena: $ 299 (cena pakietu BASIC, LICENCJA 1, DARMOWE AKTUALIZACJE i WSPARCIE)
Pary walutowe: EURAUD, EURCAD, EURCHF, EURGBP, EURUSD, USDCAD i USDCHF
Ramy czasowe: M5


Uwaga: istnieją różne pakiety 4 Forex Robotron E…

Czytaj więcej
Forex Robotron EA

Przegląd FXGoodWay EA

FXGoodWay EA
Cena: $ 365 (1 LICENCJA, bezpłatnych aktualizacji i wsparcia)
Par walutowych: EURUSD
Ramy czasowe: Wszelkie


Uwaga: Nowa wersja FxGoodWay X2 wydana we wrześniu 2019
FXGoodWay EA Review - Najlepszy doradca Expert Forex o płynnej rentowności
FX…

Czytaj więcej
FXGoodWay EA

FXHelix EA Review

FXHelix EA
Cena: $ 210 (1 LICENCJA, bezpłatnych aktualizacji i wsparcia)
Pary walutowe: AUDUSD
Ramy czasowe: Wszelkie

Wyniki na żywo rachunku handlowym:

FXHelix EA Review - najlepszy doradca Forex Expert do automatycznego handlu
FXHelix EA jest potężnym i pełnym…

Czytaj więcej
FXHelix EA Review

Recenzja EA FXShooter

FXShooter EA
Cena: $ 299 (pakiet podstawowy z 2 REAL lub RACHUNKAMI DEMO, DARMOWE AKTUALIZACJE i WSPARCIE)
Pary walutowe: EURCHF, EURGBP, EURUSD, GBPCHF, GBPUSD, USDCAD i USDCHF
Ramy czasowe: M15

Uwaga: Istnieją różne pakiety 2 programu FXShooter Ex…

Czytaj więcej
Recenzja EA FXShooter

Przegląd Forex EA InControl

Forex EA InControl
Cena: $ 220 (cena dla EA bez trybu ACCELERATOR, 1 LICENCJA, BEZPŁATNE AKTUALIZACJE I WSPARCIE)
Pary walutowe: AUDUSD, EURGBP
Ramy czasowe: M30


Uwaga: Dostępne są UPRAWNIONE WERSJE programu Forex inControl Expert Advisor ...

Czytaj więcej
Forex InControl EA - ulepszona wersja Reborn

FXStabilizer EA weryfikacja

FXStabilizer EA
Cena: $ 295 (cena za FXStabilizer EA AUDUSD z 1 NIELIMITOWANA LICENCJA, BEZPŁATNE AKTUALIZACJE I WSPARCIE)
Pary walutowe: AUDUSD, EURUSD, EURJPY, USDJPY, USDCAD, CHFJPY, EURGBP i GBPCHF
Ramy czasowe: H1


Uwaga: istnieje 4 różnych ...

Czytaj więcej
FXStabilizer EA

FXCharger EA weryfikacja

FXCharger EA
Cena: $ 385 (cena pakietu BASIC, 1 LICENCJA, BEZPŁATNA WSPARCIE I AKTUALIZACJE)
Pary walutowe: EURUSD, AUDUSD i EURGBP
Ramy czasowe: H1


Uwaga: Dostępne są teraz 2 różne pakiety Expert Advisor FXCharger:

- BA ...

Czytaj więcej
FXCharger EA

TSFX EA weryfikacja

TSFX EA
Cena: $ 249.99 (cena wersji BASIC, 1 LICENCJA, DARMOWE AKTUALIZACJE I WSPARCIE)
Pary walutowe: USDJPY
Ramy czasowe: M15


Uwaga: Dostępne są teraz 2 różne pakiety Doradcy Testowego Testosteronu TSFX:

- Wersja BASIC: ...

Czytaj więcej
TSFX EA

Forex Diament v4.0 weryfikacja

Forex Diament v4.0
Cena: $ 177 (cena rabatowa za licencję 1, bezpłatne aktualizacje i wsparcie)
Pary walutowe: EURUSD, GBPUSD, USDCHF i USDJPY
Ramy czasowe: M15


Uwaga: SPRZEDAŻ ŚWIĄTECZNA - 40% TANIEJ - REGULARNA CENA: $ 297
Przegląd Forex Diamond v4.0 -…

Czytaj więcej
Diament EA Forex

FXAdept EA Review

FXAdept EA
Cena: $ 269 (1 LICENCJA, bezpłatnych aktualizacji i wsparcia)
Pary walutowe: USDJPY
Ramy czasowe: Wszelkie

Wyniki na żywo rachunku handlowym:

Recenzja FXAdept EA - najlepszy doradca ekspertów Forex dla Metatrader 4
FXAdept EA jest rentowny Forex Expe…

Czytaj więcej
FXAdept EA

Menedżer Pro Review EA Trading

Menedżer Trading Pro EA
Cena: $ 599 (rabat za pakiet STARTER / 1 LIVE i 1 DEMO KONTO, BEZPŁATNE AKTUALIZACJE I WSPARCIE)
Pary walutowe: EURAUD, EURJPY, EURUSD, GBPJPY, GBPUSD, USDCAD i USDJPY
Ramy czasowe: H1


Uwaga: STRICTLY LIMI…

Czytaj więcej
Menedżer Trading Pro EA

FXEURGrid EA Review

FXEURGrid EA
Cena: $ 220 (1 LICENCJA NA ŻYCIE, BEZPŁATNE AKTUALIZACJE I WSPARCIE 24 / 7 FRIENDLY)
Par walutowych: EURUSD
Ramy czasowe: Wszelkie

FXEURGrid EA Review - zyskowny, bezpieczny i stabilny doradca Forex
FXEURGrid EA jest potężnym iw pełni au…

Czytaj więcej
FXEURGrid EA Review

WallStreet Forex Robot 2.0 Evolution weryfikacja

WallStreet Forex Robot 2.0 Evolution
Cena: $ 207 (cena rabatowa za licencję 1, bezpłatne aktualizacje i wsparcie)
Pary walutowe: EURUSD, GBPUSD, USDJPY, USDCHF, USDCAD, NZDUSD i AUDUSD
Ramy czasowe: M15


Uwaga: WYPRZEDAŻ ŚWIĄTECZNA - 40% TANIEJ - REGULARNE…

Czytaj więcej
WallStreet Forex Robot 2.0 Evolution

FXSecret Immortal EA Review

FXSecret Immortal EA
Cena: $ 549 (LICENCJA 1, BEZPŁATNE AKTUALIZACJE I WSPARCIE)
Par walutowych: EURUSD
Ramy czasowe: H1

FXSecret Immortal EA Review - zestaw rentownych systemów transakcyjnych Forex firmy 3
FXSecret Immortal EA to zrównoważone i dobrze funkcjonujące…

Czytaj więcej
FXSecret Immortal EA Review

GPS Forex Robot weryfikacja

GPS Forex Robot
Cena: $ 149 (1 LICENCJA, bezpłatnych aktualizacji i wsparcia)
Pary walutowe: EURUSD, GBPUSD, EURGBP i USDCHF
Ramy czasowe: M15


Przeglądarka Forex w systemie Forex - Profesjonalny Doradca ds. Finansów w Metatraderze 4
GPS Forex Robot jest bardzo profitab ...

Czytaj więcej
GPS Forex Robot

Wiadomości Akcja Trader EA Review

Aktualności Akcja Trader EA
Cena: 347 $ (JEDNA PŁATNOŚĆ ZA CZAS, LICENCJA NA ŻYWO, DARMOWE AKTUALIZACJE I PEŁNE WSPARCIE)
Pary walutowe: AUDJPY, AUDUSD, GBPUSD, NZDUSD, USDCAD i XAUUSD (złoto)
Ramy czasowe: M5

Uwaga: istnieją różne pakiety wiadomości 2…

Czytaj więcej
Wiadomości Akcja Trader EA Review

FxProud EA Review

FxProud EA
Cena: $ 299 (KONTO 2 REAL lub DEMO, LICENCJA 12 MIESIĘCY, DARMOWE AKTUALIZACJE I WSPARCIE E-MAIL 24 / 7)
Pary walutowe: EURUSD, GBPUSD, USDCHF, USDJPY, USDCAD, CHFJPY, EURGBP, EURCHF, EURJPY, EURCAD, GBPCHF, GBPCAD, GBPJPY, CADJPY i CADCHF
...

Czytaj więcej
FxProud EA BestForexEAs

Recenzja FXrobotGO

FXrobotGO
Cena: $ 275 (LICENCJA 1, DARMOWE AKTUALIZACJE I WSPARCIE PRZYJAZNE DLA 24 / 7)
Pary walutowe: AUDCAD, AUDCHF, AUDJPY, AUDUSD, CHFJPY, EURCHF, NZDCAD, NZDJPY, USDCAD, USDCHF i USDJPY
Ramy czasowe: Wszelkie

Recenzja FXrobotGO - zyskowny ekspert Forex…

Czytaj więcej
Recenzja FXrobotGO

Forex Robot Cyborg Review

Forex Robot Cyborg
Cena: € 499.99 (Pakiet ZŁOTY z 1 REAL & UNLIMITED DEMO ACCOUNTS, DARMOWE AKTUALIZACJE i WSPARCIE)
Pary walut: AUDCAD, AUDCHF, AUDUSD, CADCHF, CHFJPY, EURAUD, EURCAD, EURCHF, EURGBP, EURJPY, EURUSD, GBPAUD, GBPCAD, GBPCHF,…

Czytaj więcej
Forex Robot Cyborg

Recenzja EA Tradera Moon

Trader Moon EA
Cena: $ 269 (LICENCJA NA ŻYWO 1, BEZPŁATNE AKTUALIZACJE I WSPARCIE PRZYJAZNE DLA 24 / 7)
Pary walutowe: AUDCAD, AUDNZD, AUDUSD, EURCAD, EURCHF, EURUSD, GBPAUD, GBPCAD, GBPCHF, NZDCAD, NZDUSD i USDSGD
Ramy czasowe: Wszelkie

Uwaga: istnieją 3…

Czytaj więcej
Recenzja EA Tradera Moon

Najlepszy Scalper Forex Robot weryfikacja

Najlepszy Forex Robot Scalper
Cena: $ 299 (1 LICENCJA, bezpłatnych aktualizacji i wsparcia)
Pary walutowe: EURUSD, GBPUSD
Ramy czasowe: M15


Uwaga: Dostępne są teraz 2 różne pakiety Best Scalper Forex Robot:

- POJEDYNCZY: 1 Prawdziwe i darmowe ...

Czytaj więcej
Najlepszy Forex Robot Scalper

FxDiverse EA weryfikacja

FxDiverse EA
Cena: $ 275 (NIEOGRANICZONA wersja z 1 LIVE i 3 DEMO RACHUNKAMI, BEZPŁATNE AKTUALIZACJE I WSPARCIE)
Pary walutowe: do par 28 (AUDCAD, AUDJPY, AUDNZD, AUDUSD, CADJPY, EURAUD, EURCAD, EURGBP, EURJPY, EURNZD, EURUSD, GBPAUD, GBPCAD, GBP…

Czytaj więcej
FxDiverse EA

Weryfikacja EA Review

Na kontrolerze EA
Cena: 1,990 $ (cena ZA NIEOGRANICZONE KONTA, BEZPŁATNE AKTUALIZACJE I WSPARCIE)
Pary walutowe: wszelkie (EURUSD, GBPUSD, USDCHF, USDJPY i CADJPY są testowane i zalecane)
Ramy czasowe: M15


On Control EA Review - Profit Forex Expert…

Czytaj więcej
Na kontrolerze EA

Przegląd Łatwy Walker Fx EA

Łatwy Walker Fx EA
Cena: $ 349 (1 LICENCJA, bezpłatnych aktualizacji i wsparcia)
Pary walutowe: EURUSD, GBPUSD i EURGBP
Ramy czasowe: M15

Uwaga: Wyniki handlu na tym Forex EA są bardzo zależne od wybranego brokera walutowego i często mogą radykalnie di…

Czytaj więcej
Łatwy Walker Fx EA

Przegląd ForexBot28

ForexBot28
Cena: $ 255 (1 LICENCJA NA ŻYCIE, BEZPŁATNE AKTUALIZACJE I WSPARCIE 24 / 7 FRIENDLY)
Pary walutowe: pary 28 (AUDCAD, AUDCHF, AUDJPY, AUDNZD, AUDUSD, CADCHF, CADJPY, CHFJPY, EURAUD, EURCAD, EURCHF, EURGBP, EURJPY, EURNZD, EURSGD, EURUSD, GBPAUD…

Czytaj więcej
ForexBot28

Przegląd EOS Forex EA

EOS Forex EA
Cena: $ 319.20 (cena rabatowa za licencję 1, bezpłatne aktualizacje i wsparcie)
Pary walutowe: GBPUSD, USDCAD, USDCHF, EURGBP, EURCHF, GBPCAD, GBPAUD, EURAUD i AUDCAD
Ramy czasowe: M15


Uwaga: NIEZWYKLE OGRANICZONE ZNIŻKI - 20% OFF - U…

Czytaj więcej
EOS Forex EA

Happy MartiGrid EA Review

Szczęśliwy MartiGrid EA
Cena: € 209.30 (cena promocyjna na LICENCJE 2, DARMOWE AKTUALIZACJE i WSPARCIE)
Pary walutowe: AUDUSD, EURUSD, EURJPY, GBPUSD, USDJPY i NZDUSD
Ramy czasowe: H1

Uwaga: ŚREDNIE OGRANICZONE ZNIŻKI - 30% OFF

Istnieją 2 różne…

Czytaj więcej
Szczęśliwy MartiGrid EA

Recenzja EA Tradera Sun

Trader Sun EA
Cena: $ 269 (LICENCJA NA ŻYWO 1, BEZPŁATNE AKTUALIZACJE I WSPARCIE PRZYJAZNE DLA 24 / 7)
Pary walutowe: EURUSD, USDJPY
Ramy czasowe: Wszelkie

Uwaga: Obecnie dostępne są różne pakiety 3 Expert Advisor FXTraderKit:

- Handel, zawód…

Czytaj więcej
Recenzja EA Tradera Sun

Forex Pulse Detector EA weryfikacja

Forex Pulse Detector EA
Cena: $ 67 (zniżka dla 1 REAL i 1 DEMO ACCOUNT, BEZPŁATNE AKTUALIZACJE I WSPARCIE)
Pary walutowe: GBPUSD, EURGBP
Ramy czasowe: M15


Uwaga: OFERTA LIMITOWANEGO CZASU - 15% OFF - REGULARNA CENA: $ 79
Forex Pulse Detector E ...

Czytaj więcej
Forex Pulse Detector EA

Szczęśliwy Przegląd Forex EA

Szczęśliwy Forex EA
Cena: € 209.30 (cena promocyjna na LICENCJE 2, DARMOWE AKTUALIZACJE i WSPARCIE)
Pary walutowe: EURUSD, EURCHF, GBPUSD i AUDUSD
Ramy czasowe: H1

Uwaga: ŚREDNIE OGRANICZONE ZNIŻKI - 30% OFF

Istnieją różne pakiety Happa w 2…

Czytaj więcej
Szczęśliwy Forex EA

Forex Wojownik weryfikacja

Forex Wojownik EA
Cena: $ 179 (cena rabatowa za licencję 1, bezpłatne aktualizacje i wsparcie)
Pary walutowe: GBPUSD, EURUSD czy EURGBP i AUDUSD lub NZDUSD
Ramy czasowe: H1


Uwaga: ściśle ograniczone RABAT - 25% OFF - STARA CENA: $ 239
Forex W ...

Czytaj więcej
Forex Wojownik EA

Fx Hunter EA weryfikacja

Fx Hunter EA
Cena: $ 499 (1 LICENCJA, bezpłatnych aktualizacji i wsparcia)
Pary walutowe: AUDCAD, AUDNZD, EURSGD, GBPAUD, GBPCAD, GBPUSD, NZDCAD i NZDUSD
Ramy czasowe: M15


Uwaga: Teraz możesz kupić abonament na Fx Hunter EA od 1 do 6 miesięcy!

1 ...

Czytaj więcej
Fx Hunter EA

Happy Algorithm PRO EA Review

Szczęśliwy algorytm PRO EA
Cena: € 209.30 (cena promocyjna na LICENCJE 2, DARMOWE AKTUALIZACJE i WSPARCIE)
Pary walutowe: EURUSD, USDCHF
Ramy czasowe: H1

Uwaga: ŚREDNIE OGRANICZONE ZNIŻKI - 30% OFF

Istnieją różne pakiety Happy Algorithm 2…

Czytaj więcej
Szczęśliwy algorytm PRO EA

Szczęśliwy Przegląd Złoto EA

Szczęśliwa Złota EA
Cena: € 209.30 (cena promocyjna na LICENCJE 2, DARMOWE AKTUALIZACJE i WSPARCIE)
Pary walutowe: XAUUSD (Gold)
Ramy czasowe: M30

Uwaga: ŚREDNIE OGRANICZONE ZNIŻKI - 30% OFF

Istnieją różne pakiety 2 Happy Gold Expert Adviso…

Czytaj więcej
Szczęśliwa Złota EA

Happy Way EA Review

Happy Way EA
Cena: € 209.30 (cena promocyjna na LICENCJE 2, DARMOWE AKTUALIZACJE i WSPARCIE)
Pary walutowe: USDCAD, AUDUSD, AUDCAD, CADCHF i AUDCHF
Ramy czasowe: H1

Uwaga: ŚREDNIE OGRANICZONE ZNIŻKI - 30% OFF

Istnieją różne pakiety 2…

Czytaj więcej
Happy Way EA Review

Witamy w tym "NAJLEPSZY FOREX EA'S DORADCY EKSPERTÓW | FX ROBOTS "Strona internetowa!

Najlepsze Forex EA's Expert Advisors | FX Robots - Polityka prywatności

Polityka prywatności

(Obowiązuje od 02 / 05 / 2018)

GENERAŁ

Witamy „BEST FOREX EA'S | DORADCY EKSPERCI | FX ROBOTY ” stronie internetowej (BESTFOREXEAS), która zapewnia użytkownikom niezawodną platformę do znajdowania idealnego miejsca i dostawców, aby Twoje wydarzenie było niezapomniane. Poniższa Polityka prywatności obowiązuje podczas przeglądania lub korzystania z witryny lub usług za pośrednictwem https://www.bestforexeas.com

Prosimy o staranne zapoznanie się z poniższymi warunkami. Uzyskując dostęp lub korzystając z platformy lub usług BESTFOREXEAS, wyrażasz zgodę na niniejszą Politykę prywatności. Jeśli nie zgadzasz się z niniejszymi Warunkami, nie możesz uzyskać dostępu do naszej witryny lub korzystać z platformy lub usług BESTFOREXEAS.

Ochrona prywatności

This is the privacy notice of BESTFOREXEAS. In this document, “we”, “our”, or “us” refer to BESTFOREXEAS.

We are “BEST FOREX EA’S | EXPERT ADVISORS | FX ROBOTS”, doing business as BESTFOREXEAS.COM.

Nasza siedziba znajduje się na 9001 Wilshire Blvd, Los Angeles, CA 90210, United States of America.

WPROWADZENIE

  • Jest to zawiadomienie informujące cię o zasadach BESTFOREXEAS dotyczących wszystkich informacji, które rejestrujemy na Twój temat. Określa warunki, w których możemy przetwarzać wszelkie informacje, które od Ciebie zbieramy lub które nam dostarczasz. Obejmuje informacje, które mogą Cię zidentyfikować ("dane osobowe") i informacje, które nie mogą. W kontekście prawa i niniejszego zawiadomienia "proces" oznacza zbieranie, przechowywanie, przekazywanie, wykorzystywanie lub inne postępowanie z informacjami.
  • BESTFOREXEAS żałuje, że jeśli istnieje jeden lub więcej punktów poniżej, z którymi nie jesteś zadowolony, jedynym wyjściem jest natychmiastowa opuszczenie naszej strony internetowej.
  • BESTFOREXEAS poważnie traktuj ochronę swojej prywatności i poufności. BESTFOREXEAS rozumie, że wszyscy odwiedzający naszą stronę mają prawo wiedzieć, że ich dane osobowe nie będą wykorzystywane w żadnym celu przez nich niezamierzonym i nie przypadkowo wpadną w ręce strony trzeciej.
  • BESTFOREXEAS zobowiązuje się do zachowania poufności wszystkich informacji, które nam przekazujesz, i mam nadzieję, że się odwzajemni.
  • Nasza polityka jest zgodna z prawem Stanów Zjednoczonych i Wielkiej Brytanii, w związku z tym, w tym wymaganym przez Ogólne rozporządzenie UE w sprawie ochrony danych (GDPR).
  • Prawo wymaga od nas poinformowania cię o twoich prawach i naszych zobowiązaniach wobec ciebie w odniesieniu do przetwarzania i kontroli twoich danych osobowych. Bestforexeas zrobić to teraz, prosząc, aby przeczytać informacje podane na http://www.knowyourprivacyrights.org
  • Z wyjątkiem przypadków określonych poniżej, nie udostępniamy, nie sprzedajemy ani nie ujawniamy stronom trzecim żadnych informacji zebranych za pośrednictwem naszej strony internetowej.

PODSTAWY, NA KTÓRYCH PROCESUJ INFORMACJE O TYM

Prawo wymaga od nas określenia, z której z sześciu zdefiniowanych zasad przetwarzamy różne kategorie danych osobowych użytkownika i powiadamiania o podstawach dla każdej kategorii.

Jeśli podstawa, na której przetwarzamy dane osobowe, nie ma już znaczenia, natychmiast przestaniemy przetwarzać dane.

Jeśli podstawa ulegnie zmianie, jeśli będzie wymagana przez prawo, BESTFOREXEAS powiadomi Cię o zmianie oraz o wszelkich nowych podstawach, na podstawie których ustaliliśmy, że możemy kontynuować przetwarzanie Twoich danych.

INFORMACJE PROCESU PONIEWAŻ MAMY OBOWIĄZKOWE UMOWY ZAWIERAJĄCE UŻYTKOWNIKA

Kiedy tworzysz konto na stronie internetowej BESTFOREXEAS, kupujesz od nas produkt lub usługę, lub w inny sposób zgadzasz się na nasze warunki, umowa zostaje zawarta między Tobą a nami.

Aby wywiązać się z naszych zobowiązań wynikających z tej umowy, musimy przetwarzać informacje, które nam przekazujesz. Niektóre z tych informacji mogą być danymi osobowymi.

Możemy go użyć, aby:

  • Zweryfikuj swoją tożsamość dla celów bezpieczeństwa
  • Sprzedawaj produkty Tobie
  • Zapewniamy ci nasze usługi
  • Przedstaw sugestie i porady na temat produktów, usług i sposobów maksymalnego wykorzystania naszej strony internetowej

BESTFOREXEAS przetwarza te informacje w oparciu o umowę między nami lub o to, że zażądałeś, abyśmy wykorzystali te informacje przed zawarciem umowy prawnej.

Ponadto możemy agregować te informacje w ogólny sposób i wykorzystywać je do dostarczania informacji o klasach, na przykład w celu monitorowania naszej wydajności w odniesieniu do określonej usługi, którą świadczymy. Jeśli użyjemy go w tym celu, ty jako osoba prywatna nie będziesz mógł identyfikować się osobiście.

BESTFOREXEAS będzie kontynuować przetwarzanie tych informacji do momentu zakończenia umowy między stronami lub jej rozwiązania przez którąkolwiek ze stron zgodnie z warunkami umowy.

INFORMACJE PROSIMY O PROCES ZGODNIE Z TWOJĄ ZGODĄ

Poprzez określone działania, gdy nie ma między nami żadnych stosunków umownych, na przykład podczas przeglądania naszej witryny internetowej lub w celu uzyskania dodatkowych informacji o naszej firmie, w tym możliwości handlowych i naszych produktów i usług, wyrażasz zgodę na przetwarzanie informacji to mogą być dane osobowe.

Tam, gdzie to możliwe, staramy się uzyskać Twoją wyraźną zgodę na przetwarzanie tych informacji, na przykład prosząc Cię o zgodę na wykorzystanie plików cookie.

Czasami możesz niejawnie udzielać swojej zgody, na przykład wtedy, gdy wyślesz do nas wiadomość e-mailową, na którą możesz oczekiwać, że odpowiemy.

Z wyjątkiem sytuacji, w których wyraziłeś zgodę na wykorzystanie przez nas Twoich danych w określonym celu, nie wykorzystujemy Twoich danych w żaden sposób, który mógłby Cię zidentyfikować osobiście. Możemy agregować je w sposób ogólny i wykorzystywać go do dostarczania informacji o klasie, na przykład w celu monitorowania wydajności określonej strony na naszej stronie internetowej.

Jeśli wyraziłeś na to wyraźne pozwolenie, możemy od czasu do czasu przekazywać Twoje imię i nazwisko oraz dane kontaktowe wybranym współpracownikom, którzy naszym zdaniem mogą świadczyć usługi lub produkty, które uznasz za przydatne.

BESTFOREXEAS kontynuuje przetwarzanie swoich danych na tej podstawie, dopóki nie wycofasz swojej zgody lub nie będzie można racjonalnie założyć, że twoja zgoda już nie istnieje.

Możesz wycofać swoją zgodę w dowolnym momencie, informując nas pocztą elektroniczną pod adresem [Email protected]. Jeśli jednak to zrobisz, możesz nie móc dalej korzystać z naszej witryny lub naszych usług.

INFORMACJE, KTÓRE PROSZUJEMY DO CELÓW LEGITIMACYJNYCH INTERESÓW

BESTFOREXEAS może przetwarzać informacje w oparciu o uzasadniony interes, zarówno dla Ciebie, jak i dla nas, w tym zakresie.

Gdzie przetwarzamy twoje informacje na tej podstawie, robimy po uważnym rozważeniu:

  • czy ten sam cel można osiągnąć za pomocą innych środków
  • czy przetwarzanie (lub nie przetwarzanie) może spowodować szkodę
  • czy oczekujesz od nas przetwarzania Twoich danych i czy w trakcie rundy uważasz, że jest to uzasadnione

Na przykład możemy przetwarzać Twoje dane na tej podstawie w celu:

  • prowadzenie ewidencji dla właściwego i niezbędnego zarządzania naszą działalnością
  • reagowanie na niechciane wiadomości od Ciebie, do których, jak sądzimy, oczekujesz odpowiedzi
  • ochrona i dochodzenie praw przysługujących każdej ze stron
  • ubezpieczanie się lub uzyskiwanie profesjonalnej porady, która jest wymagana do zarządzania ryzykiem biznesowym
  • chroniąc twoje interesy, gdy uważamy, że mamy taki obowiązek

INFORMACJE PRZETWARZAJEMY PONIEWAŻ MAMY OBOWIĄZEK PRAWNY

BESTFOREXEAS podlegają prawu podobnie jak wszyscy inni. Czasami musimy przetwarzać twoje dane, aby spełnić ustawowy obowiązek.

Na przykład możemy zostać poproszeni o przekazanie informacji organom sądowym, jeśli tego zażądają lub jeśli mają odpowiednie upoważnienie, takie jak nakaz przeszukania lub nakaz sądowy.

Może to obejmować twoje dane osobowe.

Określone zastosowania informacji, które nam przekazujesz

INFORMACJE DOSTARCZANE NA ZROZUMIENIE, KTÓRE ZOSTANIE UDZIAŁ W STRONIE TRZECIEJ

Nasza strona internetowa umożliwia publikowanie informacji w celu odczytania, skopiowania, pobrania lub wykorzystania tych informacji przez inne osoby.

Przykłady obejmują:

  • Publikowanie wiadomości
  • Oznaczanie obrazu
  • Kliknięcie ikony obok wiadomości innego gościa w celu przekazania zgody, braku zgody lub podziękowania

Wysyłając dane osobowe, musisz zadbać o poziom prywatności każdej osoby, która może z nich korzystać.

NIE WYKORZYSTUJEMY SZCZEGÓLNIE TEGO INFORMACJI, Z WYŁĄCZENIEM, ABY POZWOLIĆ JE DO WYŚWIETLANIA LUB UDOSTĘPNIANIA.

Przechowujemy go i zastrzegamy sobie prawo do korzystania z niego w przyszłości w dowolny sposób.

Po wprowadzeniu danych do domeny publicznej nie mamy żadnej kontroli nad tym, co może z nimi zrobić każda inna osoba trzecia. Nie ponosimy żadnej odpowiedzialności za ich działania w żadnym momencie.

Pod warunkiem, że Twoje żądanie jest uzasadnione i nie ma dla nas podstawy prawnej, abyśmy mogli je zachować, możemy według własnego uznania wyrazić zgodę na usunięcie Twoich danych osobowych. Możesz złożyć wniosek, kontaktując się z nami przez e-mail.

REKLAMACJE DOTYCZĄCE TREŚCI NA NASZEJ STRONIE

Staramy się moderować treści generowane przez użytkowników, ale nie zawsze jesteśmy w stanie to zrobić, gdy tylko zostaną opublikowane.

Jeśli skarżysz się na jakąkolwiek zawartość naszej strony internetowej, zbadamy Twoją skargę.

Jeśli uznamy, że jest to uzasadnione lub jeśli uważamy, że wymaga tego prawo, usuniemy treść podczas dochodzenia.

Wolne przemówienie jest prawem podstawowym, dlatego musimy osądzić, czyje prawo będzie utrudnione: twoje lub osobie, która opublikowała treść, która Cię obraża.

Jeśli uznamy, że Twoja skarga jest dokuczliwa lub nie ma żadnej podstawy, nie będziemy z Tobą korespondować w tej sprawie.

INFORMACJE DOTYCZĄCE METODY PŁATNOŚCI

Informacje dotyczące płatności nigdy nie są przez nas przekazywane ani przekazywane nam za pośrednictwem naszej strony internetowej lub w inny sposób. Nasi pracownicy i wykonawcy nigdy nie mają do niego dostępu.

W punkcie płatności zostajesz przeniesiony na bezpieczną stronę na stronie World Pay / Sage Pay / PayPal / Moneybookers / Stripe lub innego renomowanego dostawcy usług płatniczych. Ta strona może być oznaczona jako strona w naszej witrynie, ale nie jest przez nas kontrolowana.

PRZESYŁANIE WIADOMOŚCI DO NASZEGO ZESPOŁU WSPARCIA

Kiedy kontaktujesz się z nami, telefonicznie, za pośrednictwem naszej strony internetowej lub poczty e-mail, zbieramy dane, które nam przekazałeś, aby odpowiedzieć potrzebnymi informacjami.

Rejestrujemy Twoją prośbę i naszą odpowiedź, aby zwiększyć efektywność naszej działalności.

Zachowujemy informacje umożliwiające identyfikację osoby związane z Twoją wiadomością, takie jak imię i nazwisko oraz adres e-mail, aby móc śledzić komunikację z Tobą, aby zapewnić wysoką jakość usługi.

REKLAMOWANIE

Po otrzymaniu skargi rejestrujemy wszystkie informacje, które nam przekazałeś.

Używamy tych informacji do rozstrzygnięcia Twojej skargi.

Jeśli skarga w uzasadniony sposób wymaga od nas skontaktowania się z inną osobą, możemy podjąć decyzję o przekazaniu tej drugiej osobie informacji zawartych w Państwa skardze. Robimy to tak rzadko, jak to możliwe, ale zależy to od naszego wyłącznego uznania, czy przekazujemy informacje, a jeśli tak, to jakie są te informacje.

Możemy również tworzyć statystyki pokazujące informacje uzyskane z tego źródła, aby ocenić poziom świadczonych przez nas usług, ale nie w taki sposób, aby zidentyfikować Ciebie lub jakąkolwiek inną osobę.

INFORMACJE O PARTNERACH PARTNERSKICH I BIZNESOWYCH

Są to informacje przekazane nam przez Ciebie jako partnera lub partnera biznesowego.

Pozwala nam to rozpoznać odwiedzających, którzy do nas napisaliście, oraz przyznać Państwu należną prowizję za takie skierowania. Zawiera również informacje, które pozwalają nam przekazać Ci prowizję.

Informacje nie są wykorzystywane do jakichkolwiek innych celów.

Zobowiązujemy się do zachowania poufności informacji i warunków naszych relacji.

BESTFOREXEAS spodziewa się, że partner lub partner wyrazi zgodę na odwzajemnienie tej zasady.

KORZYSTANIE Z INFORMACJI, KTÓRYCH KOLEKCJĘ POPRZEZ SYSTEMY PODCZAS ODWIEDZENIA NASZEJ STRONY

Ciasteczka

Cookies are small text files that are placed on your computer’s hard drive by your web browser when you visit any website. They allow information gathered on one web page to be stored until it is needed for use on another, allowing a website to provide you with a personalized experience and the website owner with statistics about how you use the website so that it can be improved.

Niektóre pliki cookie mogą trwać przez określony czas, na przykład jeden dzień lub do momentu zamknięcia przeglądarki. Inne trwają w nieskończoność.

Twoja przeglądarka internetowa powinna umożliwiać usunięcie dowolnie wybranych. Powinno również pozwolić na zapobieganie lub ograniczanie ich użycia.

Nasza strona internetowa wykorzystuje pliki cookie. Są one umieszczane przez oprogramowanie działające na naszych serwerach oraz przez oprogramowanie obsługiwane przez strony trzecie, z których usług korzystamy.

Kiedy po raz pierwszy odwiedzasz naszą stronę, pytamy Cię, czy chcesz, abyśmy używali plików cookie. Jeśli zdecydujesz się ich nie akceptować, nie użyjemy ich do Twojej wizyty, z wyjątkiem tego, że nie wyraziłeś zgody na ich wykorzystanie w jakimkolwiek innym celu.

Jeśli zdecydujesz się nie używać plików cookie lub uniemożliwisz ich używanie w ustawieniach przeglądarki, nie będziesz mógł korzystać ze wszystkich funkcji naszej witryny.

Używamy plików cookie w następujący sposób:

  • Aby śledzić sposób korzystania z naszej witryny internetowej BESTFOREXEAS
  • Aby zarejestrować, czy widziałeś określone wiadomości, które wyświetlamy na naszej stronie internetowej
  • Abyś był zalogowany w naszej witrynie
  • Aby nagrać swoje odpowiedzi na ankiety i ankiety na naszej stronie podczas ich wypełniania
  • Aby nagrać wątek konwersacji podczas czatu na żywo z naszym zespołem pomocy

OSOBISTE IDENTYFIKATORY Z AKTYWNOŚCI PRZEGLĄDANIA

Żądania przeglądarki dotyczące naszych serwerów dla stron internetowych i innych treści na naszej stronie są rejestrowane.

Rejestrujemy informacje, takie jak położenie geograficzne, dostawca usług internetowych i Twój adres IP. Zapisujemy również informacje o oprogramowaniu, którego używasz do przeglądania naszej strony internetowej, takie jak typ komputera lub urządzenia oraz rozdzielczość ekranu.

Używamy tych informacji łącznie, aby ocenić popularność stron internetowych na naszej stronie internetowej i sposób, w jaki wykonujemy dostarczanie treści.

W połączeniu z innymi informacjami, które znamy z poprzednich wizyt, dane mogą zostać wykorzystane do identyfikacji użytkownika, nawet jeśli nie jesteś zalogowany na naszej stronie internetowej.

NASZE WYKORZYSTANIE RE-MARKETINGU

Re-marketing polega na umieszczeniu pliku cookie na komputerze podczas przeglądania naszej strony internetowej, aby móc wyświetlać reklamę naszych produktów lub usług podczas odwiedzania innej witryny.

Możemy korzystać z usług strony trzeciej, aby od czasu do czasu świadczyć usługi odsprzedaży. Jeśli tak, to jeśli wyraziłeś zgodę na używanie przez nas plików cookie, możesz zobaczyć reklamy naszych produktów i usług na innych stronach.

UJAWNIANIE INFORMACJI I UDOSTĘPNIANIE TWOJEJ INFORMACJI

Informacje, które uzyskujemy od stron trzecich

Mimo że nie ujawniamy danych osobowych użytkownika stronom trzecim (z wyjątkiem przypadków określonych w niniejszym zawiadomieniu), czasami otrzymujemy dane, które pośrednio składają się z danych osobowych osób trzecich, z których usług korzystamy.

Żadne takie informacje nie umożliwiają osobistej identyfikacji użytkownika.

REKLAMA STRON TRZECICH NA NASZEJ STRONIE

Strony trzecie mogą reklamować się na naszej stronie internetowej. Czyniąc to, strony, ich agenci lub inne firmy pracujące dla nich mogą korzystać z technologii, która automatycznie zbiera informacje o Tobie, gdy ich reklama jest wyświetlana na naszej stronie internetowej.

Mogą również korzystać z innych technologii, takich jak pliki cookie lub JavaScript, w celu personalizowania treści i mierzenia wydajności ich reklam.

BESTFOREXEAS nie ma kontroli nad tymi technologiami ani danymi pozyskiwanymi przez te strony. W związku z tym niniejsze oświadczenie o ochronie prywatności nie obejmuje praktyk informacyjnych tych stron trzecich.

DANE MOGĄ BYĆ PRZETWORZONE POZA UNIĄ EUROPEJSKĄ

Nasze witryny są hostowane w Stanach Zjednoczonych.

Możemy również korzystać z usług zewnętrznych w krajach poza Unią Europejską od czasu do czasu w innych aspektach naszej działalności.

W związku z tym dane uzyskane w Stanach Zjednoczonych, Wielkiej Brytanii i każdym innym kraju mogą być przetwarzane poza Unią Europejską.

Na przykład niektóre z oprogramowania, z których korzysta nasza witryna, mogły zostać opracowane w Stanach Zjednoczonych Ameryki lub w Australii.

DOSTĘP DO SWOICH WŁASNYCH INFORMACJI

Dostęp do Twoich danych osobowych:

  • W każdej chwili możesz sprawdzić lub zaktualizować dane osobowe, które posiadamy o Tobie, logując się na swoje konto na naszej stronie internetowej.
  • Aby uzyskać kopię jakiejkolwiek informacji, która nie jest podana na naszej stronie internetowej, możesz wysłać do nas zapytanie e-mailem.
  • Po otrzymaniu wniosku poinformujemy Cię, kiedy spodziewamy się przekazać ci informacje i czy wymagamy jakiejkolwiek opłaty za dostarczenie Ci tego.

USUWANIE TWOICH INFORMACJI

Jeśli chcesz, abyśmy usunęli dane osobowe z naszej strony internetowej, możesz skontaktować się z nami przez e-mail.

Może to ograniczyć usługę, którą możemy Ci zapewnić.

WERYFIKACJA TWOICH INFORMACJI

Po otrzymaniu jakiegokolwiek żądania dostępu, edycji lub usunięcia danych osobowych musimy najpierw podjąć uzasadnione kroki w celu zweryfikowania tożsamości użytkownika przed udzieleniem dostępu lub podjęcia innych działań. Jest to ważne, aby zabezpieczyć twoje informacje.

Inne sprawy

WYKORZYSTANIE WITRYNY PRZEZ DZIECI

  • BESTFOREXEAS nie sprzedaje produktów ani nie oferuje usług zakupu dzieciom, ani nie sprzedajemy dzieciom.
  • Jeśli jesteś pod 18, możesz korzystać z naszej strony tylko za zgodą rodzica lub opiekuna.

SZYFROWANIE DANYCH WYSŁANYCH MIĘDZY NAS

Witryna BESTFOREXEAS korzysta z certyfikatów Secure Sockets Layer (SSL) w celu weryfikacji naszej tożsamości w przeglądarce i szyfrowania wszelkich danych, które nam przekazujesz.

Ilekroć informacje są przesyłane między nami, możesz sprawdzić, czy odbywa się to za pomocą SSL, szukając zamkniętego symbolu kłódki lub innego znaku zaufania na pasku adresu przeglądarki lub pasku narzędzi przeglądarki.

W JAKI SPOSÓB MOŻESZ SKARGOWAĆ

  • Jeśli nie jesteś zadowolony z niniejszej polityki prywatności lub jeśli są jakieś skargi, możesz skontaktować się z nami przez e-mail.
  • Jeśli spór nie zostanie rozstrzygnięty, mamy nadzieję, że zgodzisz się go rozwiązać, angażując się w dobrej wierze w proces mediacji lub arbitrażu.
  • If you are in any way dissatisfied about how we process your personal information, you have a right to lodge a complaint with the Information Commissioner’s Office.

OKRES OBOWIĄZYWANIA DLA DANYCH OSOBOWYCH

O ile w niniejszej informacji o ochronie prywatności nie wspomniano inaczej, przechowujemy Twoje dane osobowe tylko tak długo, jak tego wymagamy:

  • Aby zapewnić ci usługi, o które prosiłeś;
  • Aby zachować zgodność z innymi przepisami, w tym na okres wymagany przez nasze organy podatkowe;
  • Do poparcia roszczenia lub obrony w sądzie.

ZGODNOŚĆ Z PRAWEM

Nasza polityka prywatności została opracowana w celu zapewnienia zgodności z prawem każdego kraju lub jurysdykcji prawnej, w której dążymy do prowadzenia działalności. Jeśli uważasz, że nie spełnia on warunków twojej jurysdykcji, chcielibyśmy usłyszeć od ciebie.

Ostatecznie jednak wybierasz, czy chcesz korzystać z naszej strony internetowej BESTFOREXEAS.

PRZEGLĄD / MODYFIKACJA NINIEJSZEJ POLITYKI PRYWATNOŚCI

BESTFOREXEAS może okresowo aktualizować niniejszą informację o ochronie prywatności. Warunki, które odnoszą się do Ciebie, dotyczą tych zamieszczonych tutaj na naszej stronie internetowej w dniu korzystania z naszej strony internetowej. Zalecamy tylko wydrukowanie kopii dla twoich danych.

Jeśli masz jakieś pytania dotyczące naszej polityki prywatności, skontaktuj się z nami.