Слободен бегство ЕА Лајт

Добредојдовте во овој "Најдобар девизен курс ЕА" ЕКСПЕРТСКИ СОВЕТНИЦИ | FX ROBOTS "веб-страница!

Добијте повеќе информации и прочитајте го следниот преглед на производот!

Преземи слободен бегство ЕА Лајт

Слободен бегство ЕА Лајт

Тоа е бесплатна верзија на Избега ЕА со многу ограничување поставено на 0.03. Системот за тргување е базиран на пробив на динамичен ценовен опсег. Влезните параметри ви овозможуваат да ги пратите речиси сите трговски канали на различни периоди. На Девизен курс експерт советник може да се користи како лепенка и за тргување со употреба на нивоа. Избега ЕА не користи индикатори и техники со висок ризик, како што се мартингали, мрежно тргување, хеџинг итн.

За да се отворат зделки, ЕА поставува очекување на налози на канал граници во одредено време. Секоја од наредбите има дефиниција за профит и е заштитена со стоп загуба. Ако цената ја прекина границата на каналот пред времето на подигнување на нарачката, во таа насока нема да биде поставена нарачка.

За да се зголеми профитот и да се намалат загубите, можно е да се користи заостаната станица. ЕА има напреден систем за управување со пари: може да користи фиксна лота, автоматско парче (во зависност од големината на депозитот) и пресметана партија (во зависност од утврденото ниво на ризик), што ви овозможува целосно да ги контролирате можните загуби.

За максимални резултати во режимот на скалирање, се препорачува да користите ECN сметки со тесно ширење и брз извршување, брз VPS, како и сервис за попуст.

Слободен бегство ЕА Лајт - Кориснички влезови

 • MagicId - уникатен проект на експертскиот советник.
 • RangePeriod - временска рамка за одредување на големината на каналот (горното и пониското ниво).
 • RangeSize - големина на канал (број на RangePeriod периоди).
 • RangeMaxRatio, RangeMinRatio - максималниот и минималниот дозволен сооднос на опсегот на каналот со просечниот опсег во последните 50 периоди (на пр RangeMaxRatio= 0.6 значи дека големината на каналот мора да биде помала од 60% од просечниот опсег).
 • ColdStart - инстантно поставување (точно) на нарачките што чекаат на почетокот на EA или повторно стартување, чекајќи го времето на отворање (неточно).
 • ХС, МС - време (часови и минус) за да се одржат наредбите што чекаат.
 • НЕ, МЕНЕ - време (часови и минус) за да ги избришете нарачаните нарачки или да ги затворите отворените налози.
 • MaxLot - максимална многу една нарачка (поставена на 0.03 во оваа верзија).
 • MainLot - нарачајте вредност на лота (за LotManual Мод).
 • LotType - режим за избор на серија.
  • LotManual - еднаква нарачка MainLot.
  • LotRisk - партијата се пресметува врз основа на нивото на ризик FactorRisk.
  • LotAuto - многу зависи од капиталот на сметката и FactorAuto.
 • FactorRisk - максимална дозволена загуба по налог,% од AccountEquity.
 • FactorAuto - AccountEquity за секој MainLot.
 • единица - одберете единици за Стоплос и Takeprofit:
  • Pips
  • Проценти -% од опсегот на канал (за Order Order orders: 0% е долната граница на каналот, 100% е горната граница, спротивно на Sell Stop orders).
 • Takeprofit - земете профитна вредност.
 • Стоплос - Стоп за загуба.
 • Заостанува - овозможете (On) или оневозможете ја функцијата за застанување.
 • TrailStart - број на пипови од отворената цена со цел да се активира заостаната станица.
 • TrailStop - максималниот број на пипс од цената до нивото на стоп загуба во заостаната станица.
 • ShiftUp - поместување на наредбата во однос на горната граница на каналот (> 0 значи над границата, <0 значи под границата), во pips.
 • ShiftDn - поместување на наредбата во однос на долната граница на каналот (> 0 значи под границата, <0 значи над границата), во pips.
 • ShowInfo - покажете (точно) или скријте (лажно) информативниот панел (препорачливо е да се оневозможи панелот за време на тестирање и оптимизација).
 • InfoFontColor, InfoFontSize - бојата и големината на текстот прикажан на информативниот панел.
 • ShowRange - овозможете (вистински) или оневозможете (лажно) визуелниот приказ на нивото на каналот и Fibonacci (препорачливо е да се оневозможи за време на тестирањето и оптимизацијата).
 • RangeColor - бојата на каналот и нивоата на Фибоначи.

Преземи слободен бегство EA Lite-Овој девизен курс експерт советник е базиран на пробив на динамичен ценовен опсег и може да се користи како пила.

Преземи слободен бегство ЕА Лајт

[emaillocker]Еве ја вашата преземање (најновата верзија)[/ emaillocker]

Биди прв да коментираш

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени.


*