Слободен BF скалаер EA
Слободен девизен курс EAS

Слободен BF скалаер EA

Бесплатни BF Scalper EA Логиката што стои зад бесплатниот BA Scalper EA е едноставна, но ефективна - EA користи раздвојувања на Bollinger Bands за влез и излез сигнали. Разумните нивоа на загуба на стоп варираат помеѓу 20 и [...]

Слободен BF Smart Scalper EA
Слободен девизен курс EAS

Слободен BF Smart Scalper EA

Слободен BF Smart Scalper EA Ова е целосно автоматизирана бесплатна верзија на BF Smart Scalper експерт советник. Сите генијални работи се елегантно едноставни. BF Smart Scalper EA е многу едноставен, но врз основа на тоа [...]

Pender Free EA
Слободен девизен курс EAS

Слободен Pender EA

Бесплатно Pender EA Ова е целосно автоматизирана бесплатна верзија на експертскиот советник на Pender. Тргувањето се врши со користење на нарачки за чекање на важни нивоа на цените, каде што цената се забави во последните временски периоди. На [...]

Жолта слободен ЕА
Слободен девизен курс EAS

Слободен жолт ЕА

Слободен Yellow EA Бесплатната верзија на Yellow Multicurrency Expert Advisor работи врз основа на краткорочни промени во трендот, создавајќи цена "коридор" поставена во параметрите. Тргувањето се врши на надворешните граници на [...]

С.З.
Слободен девизен курс EAS

Слободен SZ скалаер EA

Слободен SZ скалаер EA Бесплатна верзија на експертскиот советник на SZ Скалар. Се отвора само Купи позиции. ЕА користи нивоа на поддршка и отпор. Неколку стратегии за тргување се вклучени. Овој експертски советник е наменет за тргување [...]

Вино слободен ЕА
Слободен девизен курс EAS

Слободен вино Е.А.

Слободен Vino EA Овој EA е бесплатна верзија на Vino EA. За разлика од целосната верзија, параметрите не може да се променат и големината на сетот е поставена на 0.01. Vino Free EA - Опис Vino EA [...]

Ilanis Free EA
Слободен девизен курс EAS

Слободен Иланис Е.А.

Слободен Ilanis EA Ова е бесплатна верзија на Ilanis EA. Роботот девизен курс отвора само купи занаети. Ова овозможува целосно да се процени оперативноста на ЕА, системите за управување со парите и [...]

Вистинска скала Е.А.
Слободен девизен курс EAS

Бесплатно Вистинско скалило ЕА

Free True True Scalper EA Производот е бесплатна верзија на експертскиот советник со исто име. За разлика од целосната верзија, тековната тргува само со фиксна партија со минимални количини. ЕА применува единствена [...]

Слободен Хелиос ЕА
Слободен девизен курс EAS

Слободен Хелиос ЕА

Слободен Хелиос ЕА Хелиос е стручен советник врз основа на статистичка анализа на податоците за цените. Зошто Хелиос ЕА? Нема ризични стратегии за тргување. Работи со 4 и 5 цифри. Профили за управување со повеќе ризици. Нема ненадеен депозит [...]

Слободен DSProFx скалпот ЕА
Слободен девизен курс EAS

Слободен DSProFx скалпот ЕА

Слободен DSProFx скалпот EA DSProFx експерт за скалпот експерт е целосно автоматизиран forex робот за скалирање на трговијата. Трговските сигнали се базираат на некои индикатори: Просечен просек, стохастички осцилатор, MACD и обем на светлина и модел [...]

Слободен бегство ЕА Лајт
Слободен девизен курс EAS

Слободен бегство ЕА Лајт

Слободен бегство EA Lite Тоа е бесплатна верзија на Escape EA со многу ограничување поставено на 0.03. Системот за тргување е базиран на пробив на динамичен ценовен опсег. Влезните параметри ви дозволуваат [...]

Слободен Wolfgrid EA
Слободен девизен курс EAS

Слободен Wolfgrid EA

Слободен Wolfgrid EA Ова е бесплатна верзија на Wolfgrid EA. За разлика од целосната верзија, некои функции се оневозможени и параметрите не може да се променат. Големината на лота е поставена на 0.01. Слободен Wolfgrid EA - Опис [...]

Слободен Раководен ЕА
Слободен девизен курс EAS

Слободен Раководен ЕА

Забелешка: Оваа бесплатна девизен курс ЕА веќе не е достапна за јавноста! Слободен Headstrong EA Headstrong Free експерт советник е тренд прочистувач кој ги користи стандардните индикатори како што се Bbands, RSI, ADX и Moving [...]

Бесплатен безбедно роботот
Слободен девизен курс EAS

Бесплатен безбедно роботот

Бесплатен безбедно роботот Ова е бесплатна верзија на многу профитабилен и безбеден роботот. Бесплатен безбедно роботот - Опис Како овој ЕА одлучи да отвори позиција? Безбедно роботот провери два сигнали, првиот сигнал [...]

Саад пила ЕА
Слободен девизен курс EAS

Саад пила ЕА

Saad Scalper EA Saad Scalper EA е целосно автоматизиран Forex експертски советник и се справува со две стратегии во исто време со својот уникатен стил кој го прави најголемиот дел од занаетите профитабилни. Овој Forex EA scalps pips [...]

ЕА копач
Слободен девизен курс EAS

ЕА копач

Копачот EA Digger EA се базира на ценовната способност да се движи во одредена насока во текот на денот и многу нестабилни периоди. Бактестот е спроведен од 2009. Експертскиот советник за девизен курс ја пресметува позицијата [...]

Мрежа Жетвар ЕА MT4
Слободен девизен курс EAS

Мрежа Жетвар ЕА

Мрежа Жетвар ЕА Ова е БЕСПЛАТНА ВЕРЗИЈА на Мрежата Жетвар ЕА! Идентична стратегија за целосна верзија, единствено ограничување е бројот на позиции. Нејзината цел е да се соберат најмногу од [...]

Фибоначи ЕА
Слободен девизен курс EAS

Фибоначи ЕА

Фибоначи ЕА Фибоначи ЕА се базира на модифицирана стратегија на Фибоначи. Работи на сите временски рамки. Forex Expert Advisor користи податоци од пред два дена да ја отвори позицијата (на пример: ако го прикачите на H1 [...]