FxProud EA Review

Welcome To This "BEST FOREX EA'S | TANPA KELASAN | FX ROBOTS "Situs web!

Njaluk Informasi Liyane Lan Maca Produk Review!

FxProud Expert Advisor And FX Trading Robot - 2019's Best Forex EA

FxProud EA

Price: $ 299 (2 REAL utawa DEMO ACCOUNTS, 12 MONTHS LICENSE, FREE UPDATES & 24 / 7 EMAIL SUPPORT)
pasangan Currency: EURUSD, GBPUSD, USDCHF, USDJPY, USDCAD, CHFJPY, EURGBP, EURCHF, EURJPY, EURCAD, GBPCHF, GBPCAD, GBPJPY, CADJPY lan CADCHF
dawa: H1

[maxbutton id=”10″ url=”https://tinyurl.com/FxProud-EA” ] [maxbutton id=”9″ url=”https://tinyurl.com/FxProud-EA-Checkout” ]

Wigati: Ana paket beda 2 saka FxProud Expert Advisor sing ana saiki:

– GOLD MEMBERSHIP: 2 Accounts, 12 Months License, Free Updates, 24/7 Email Support – Regular Price: $299
– VIP MEMBERSHIP: 3 Accounts, 12 Months License, Free Updates, 24/7 Email Support, 24/5 Remote Support (Using Windows Remote Desktop or Teamviewer) – Regular Price: $399

IMPORTANT UPDATE: Versi Anyar 4.8.2 dari FxProud EA dirilis ing April 24, 2019

LIVE RESULTS AKUN TRADING:

FxProud EA - Live Account Statement

FxProud EA Review – Powerful A.I. Expert Advisor For Stable Forex Profits

FxProud EA punika pinter lan otomatis Forex Expert Advisor sing sacara matematis nemokake pasangan mata uang paling apik kanggo dagang ing sembarang wektu tartamtu. Sistem njupuk data saka atusan masukan, nguji hipotesis fluktuasi rega lan menehi output babagan tren sadurunge. Iku salah sawijining Robot FX sing paling canggih ing pasar saiki.

Sistem ngolah pasar kanthi strategi liya ing wektu sing padha lan kanthi nggunakake jaringan saraf milih pasangan sing paling apik kanggo perdagangan. Iku ora martingale lan ora kulit. TP ngganti antarane 12 nganti 22 pips. EA Forex iki menehi bathi kanggo taun. Ing forex Robot takes care of the account’s DD very carefully.

FxProud EA Wis dikembangake dening tim ahli kanggo mesthekake yen iku solusi dagang sampurna kanggo sampeyan. Punika fitur sing paling penting saka Penasehat Expert Forex sing paling nguntungake:

  • Ndamel becik karo 15 macem-macem pasangan mata uang ing pigura wektu 1
  • Kabeh tugas dilaksanakake kanthi otomatis, sing dadi solusi paling apik kanggo kabeh jinis pedagang
  • Cepet lan gampang diatur kanthi nggunakake langkah-langkah prasaja, ngenali perdagangan sing sampurna kanggo sampeyan
  • Dirancang kanggo non-stop trading, ora nganggo scalping utawa hedging
  • Sukses digunakake dening pedagang profesional

The forex EA kanggo platform dagang Metatrader 4 (MT4) adhedhasar sawijining set algoritma komplek. Iki tegese sampeyan entuk ora mung sistem paling apik saiki, nanging sistem paling apik uga maju.

Sampeyan bakal entuk update sak nalika wis siap. Iki bakal mesthekake yen FxProud EA tansah ing ngirimke sing paling apik wektu asil sawise wektu sawise wektu.

FxProud EA iki dikembangaké dening tim pakar pedagang profesional sing pengin ndeleng kasil!

FxProud EA – Aren’t Familiar With Forex Trading?

Dagang Forex cendhak kanggo Foreign Exchange Trading lan nuduhake MediaWiki utawa mundhut sing wis digawe dening dagang duit manca beda marang saben liyane. Sinau saka pasar internasional beda, carane acara geo-politik mengaruhi sing pasar lan analisis tingkat stabilitas ekonomi tartamtu faktor sing bantuan sudagar ing pambiji kang itungan manca kira kanggo ngiyataken marang liyane.

panganyang profesional lan experienced sing duwe raos enem kanggo dagang mungkasi munggah nggawe ewu dolar mung dening tuku lan sade duit manca ing wektu tengen. Padha nggunakake capitol sing tuku itungan sing kira kanggo ngiyataken lan banjur ngedol iku mati nalika iku tekan sawijining potensial.

Muni gampang? Secara teknis, nanging ngukur faktor-faktor sing beda lan tumindak ing wayahe sing tepat ora mesthi ana ing alamiah. Nanging kok mbuwang kesempatan sing gampang lan nggayuh nalika ana teknologi kanggo mbantu sampeyan metu !! Ya, whizses komputer wis rampung rampung wektu iki.

Nggawe FxProud EA lan nguripake investasi menyang GOLD!

FxProud EA Review - Kuat Ahli AI Expert Kanggo Profits Stable Forex Lan Smart FX Trading Robot Nggunakake Asil Artificial Kanggo Platform Metatrader 4 (MT4)

FxProud EA – Haven’t Heard About Forex Trading Robots Before?

dhuwit gampang tanpa gaweyan sembarang apa FxProud EA iku kabeh. Iku strategi Forex otomatis sing ngijini sampeyan lungguhan, ngendhokke lan mung nonton FX Trading Robot nglakoni triknya. Sawise paramèter wis diwenehake, Robot njupuk lan ngatasi kabeh transaksi kanggo sampeyan. Iki ngidini sampeyan kanggo ngontrol nalika fokus energi sampeyan ing penting liyane penting uga.

The FxProud EA tetep lan operasional 24 / 5 nggoleki kesempatan dagang sing duwe bathi. Supaya sampeyan ora mateni, sampeyan ora bakal kejawab opsi dagang sing apik.

Boten kados kita manungsa, ing FxProud EA iku sepi kahanan kang ora tetep emosi lan mung bisa ing lingkungan rampung calculative. Pakar advisor ora nggawe spur-saka-saka-wayahe kaputusan; ing kasunyatan iku wis arep ngumpulake bukti lan tokoh lan ora nglilani wedi, carane mahami lan kaku njaluk ing cara.

FxProud EA – About Trading Logic, Setup And Other Requirements

Kaping pisanan, FxProud EA ngarahake para pedagang bisa metu pasar FX paling apik. Sawise diinstal, ora perlu apa-apa wangun intervensi manungsa. Nggawe kanthi otomatis kanthi nggunakake strategi inbuilt sing dibangun kanthi nggunakake sawetara indikator.

Nalika otak manungsa saged ngrampungake prakara-prakara sing gedhe, ana sawetara fungsi sing paling apik kanggo AI lanjutan. Perkembangan anyar ing kekuwatan komputasi AI wis ngidini mesin kanggo ngramal pola luwih akurat tinimbang wong.

FxProud Expert Advisor sacara matematis nemokake pasangan mata uang sing paling apik kanggo dagang ing sembarang wektu tartamtu. Sistem njupuk data saka atusan masukan, nguji hipotesis fluktuasi rega lan menehi output babagan tren sadurunge.

FxProud Expert Advisor - Strategy Tester Report For EURUSD Currency Pair - Backtest

Salajengipun, kanthi FxProud EA, you derive the pleasure of a far better winning ratio. You can see for yourself the results of the tested software on our own real trading account and you can see the performance and also it’s trading history.

Pungkasane, iki FxProud EA kompatibel karo ANY jenis broker lan akun FX anggere makarya ngidini perdagangan Advisor Expert. Sawetara makelar sing biasane digunakake PaxForex, Forex4you, Pasar IC, Tickmill, ThinkMarkets utawa Roboforex.

Paling Penting Update

Update FxProud V3.1 (Februari 24, 2019)

  • Nganyari anyar v3.1 siap. Kabeh masalah babagan masalah Kompatibilitas Windows lan kacilakan MT4 wis dipungkiri.

Update FxProud V4.8.2 (April 24, 2019)

  • Nganyari anyar v4.8.2 siap. Masalah pengelolaan memori MTXUMUM wis dipungkiri lan uga fitur anyar wis ditambahake. Kanthi nyetel "Swap_Preference" kanggo "bener" EA bakal mbukak perdagangan anyar mung ing arah ngendi swap positif utawa kurang negatif. Elinga yen nggunakake opsi iki bisa ngurangi frekuensi dagang.

Nalika sampeyan tuku robot forex iki sing gabung grup. Sampeyan sing gabung grup pilih cilik pedagang sing wis mutusaké padha siyap kanggo owah-owahan lan siap kanggo entuk sukses ageng ing Forex.

Kebijakan mbalekaken: Vendor nawakake jaminan dhuwit dina 30. Yen sampeyan ora 100% puas karo piranti lunak dagang sampeyan njaluk mbalekaken lengkap.

FxProud EA punika enggal kasedhiya ing rega temenan, IE mung $ 299. Supaya ora ngenteni kanggo njupuk salinan!

Ngunjungi situs web FxProud EA resmi


LIVE RESULTS AKUN TRADING:

FxProud EA - Live Account Statement

Fx Proud EA - Dagang Akun Akun Asile Nggunakake EURUSD, GBPUSD, USDCHF, USDJPY, USDCAD, CHFJPY, EURGBP, EURCHF, EURJPY, EURCAD, GBPCHF, GBPCAD, GBPJPY, CADJPY Lan CADCHF Pasangan Basa - Statistiken Ditambahake 2018

FxProud Expert Advisor - Hasil Trading Akun Kanthi Nggunakake EURUSD, GBPUSD, USDCHF, USDJPY, USDCAD, CHFJPY, EURGBP, EURCHF, EURJPY, EURUSD, GBPCHF, GBPCAD, GBPJPY, CADJPY Lan CADCHF Pasangan Basa - Statistik Stats Ditambahake 2018

FxProud Forex Expert Advisor - Dagang Akun Akun Asile Nggunakake EURUSD, GBPUSD, USDCHF, USDJPY, USDCAD, CHFJPY, EURGBP, EURCHF, EURJPY, EURCAD, GBPCHF, GBPCAD, GBPJPY, CADJPY Lan CADCHF Pasangan Basa - Statistik Nyata Ditambahake 2018

FxProud Trading Robot - Urip Akun Trading Asil Ngasilake EURUSD, GBPUSD, USDCHF, USDJPY, USDCAD, CHFJPY, EURCHP, EURCHF, EURJPY, EURJPY, GBPCHF, GBPCAD, GBPJPY, CADJPY Lan CADCHF Pasangan Basa - Nyata Statistik Ditambah 2018

Mulai tanggal: April 9, 2018

Live broker: PaxForex


DEMO RESULTS AKUN TEST:

FxProud EA - Pernyataan Akun Demo

Fx Proud EA - Hasil Test akun Demo Nggunakake EURUSD, GBPUSD, USDCHF, USDJPY, USDCAD, CHFJPY, EURGBP, EURCHF, EURJPY, EURCAD, GBPCHF, GBPCAD, GBPJPY, CADJPY Lan CADCHF Pasangan Basa - Statistik Added 2019

FxProud Expert Advisor - Hasil Test akun Demo Nggunakake EURUSD, GBPUSD, USDCHF, USDJPY, USDCAD, CHFJPY, EURGBP, EURCHF, EURJPY, EURCAD, GBPCHF, GBPCAD, GBPJPY, CADJPY Lan CADCHF Pasangan Basa - Statistik Added 2019

FxProud Forex Expert Advisor - Demo Account Test Results Using EURUSD, GBPUSD, USDCHF, USDJPY, USDCAD, CHFJPY, EURCHP, EURCHF, EURJPY, EURCAD, GBPCHF, GBPCAD, GBPJPY, CADJPY Lan CADCHF Pasangan Basa - Statistik Added 2019

Robot Trading FxProud - Hasil Test akun Demo Nggunakake EURUSD, GBPUSD, USDCHF, USDJPY, USDCAD, CHFJPY, EURGBP, EURCHF, EURJPY, EURCAD, GBPCHF, GBPCAD, GBPJPY, CADJPY Lan CADCHF Pasangan Basa - Statistik Dipasang 2019

Mulai tanggal: Februari 25, 2019

broker Demo: PaxForex

Ngunjungi situs web FxProud EA resmi

3 Komentar

  1. FXPROUD EA – NEW POWERFUL A.I. EXPERT ADVISOR FOR STABLE FOREX PROFIT

    PERFORMANCE UPDATE: +26.7% MONTHLY RETURN (REAL MONEY ACCOUNT!)

    Dear fellow sudagar Forex,

    NEWS!

    FxProud EA – Powerful A.I. Expert Advisor For Stable Forex Profits Released

    Njaluk informasi luwih lengkap lan bonus kene: https://www.bestforexeas.com/fxproud-ea-review/

    FxProud EA is a smart and fully automated Forex Expert Advisor that mathematically finds the best currency pairs for trading at any given time. The system takes data from hundreds of possible inputs, tests the hypothesis of price fluctuation and provides outputs in terms of previous trends. It is one of the most sophisticated FX Robots on the market today.

    The system process the market with different strategies at the same time and by using neural network it selects the best pair to trade. It is not martingale and does not scalp. The TP changes between 12 to 22 pips. This Forex EA is designed to give profit for years. The Forex Robot takes care of the account’s DD very carefully.

    FxProud EA has been developed by a team of experts to ensure that it is the perfect trading solution for you. Here are the most important features of this very profitable Forex Expert Advisor:

    Works perfectly with 15 different currency pairs on 1 hour time frame
    Kabeh tugas dilaksanakake kanthi otomatis, sing dadi solusi paling apik kanggo kabeh jinis pedagang
    Cepet lan gampang diatur kanthi nggunakake langkah-langkah prasaja, ngenali perdagangan sing sampurna kanggo sampeyan
    Dirancang kanggo non-stop trading, ora nganggo scalping utawa hedging
    Sukses digunakake dening pedagang profesional
    The Forex EA for the Metatrader 4 (MT4) trading platform is based on a set of complex algorithms. This means that you get not only the best system today, but the best system going forward too.

    New updates are delivered to you as soon as they are ready. This will ensure that the FxProud EA keeps on delivering you the best results time after time after time.

    FxProud EA was developed by an expert team of professional traders who want to see you succeed!

    Njaluk informasi luwih lengkap lan bonus kene: https://www.bestforexeas.com/fxproud-ea-review/

    Mangga ora ragu-ragu kanggo hubungi kita karo pitakonan.

    TRADING HAPPY!

    Michael Sommer

    FOREX FOREX EA | TANPA PELAWATI | FX ROBOTS - BESTFOREXEAS.COM

    FxProud EA Review

    Fx Proud EA Review

    FxProud EA Review

  2. FXPROUD EA – POWERFUL A.I. FOREX EXPERT ADVISOR FOR METATRADER 4 (MT4)

    PERFORMANCE UPDATE: +14.3% MONTHLY RETURN (REAL MONEY ACCOUNT!)

    Dear fellow sudagar Forex,

    IMPORTANT UPDATE – NEW VERSION 3.1 RELEASED!

    FxProud EA – Powerful A.I. Expert Advisor For Stable Forex Profits

    Njaluk informasi luwih lengkap lan bonus kene: https://www.bestforexeas.com/fxproud-ea-review/

    The new update FxProud EA v3.1 is ready. All the problems regarding Windows Compatibility issues and MT4 crash have been resolved.

    Please uninstall the old version of the EA. You may do it by below steps:

    – Open “Metatrader 4”
    – Remove the Expert Advisor from the chart
    – Open “File” menu
    – Click on “Open Data Folder”
    – Open “MQL4” Folder. You will see different folders including “Experts” and “Libraries”
    – Delete the file “fxProud 1.8.ex4” from “MQL4\Experts\”
    – Delete the file “fxProud_p.bmp” from “MQL4\Images\”
    – Delete the file “fxProud.dll” from “MQL4\ Libraries\”
    – Restart “Metatrader 4”

    You may install the new version by following below steps.

    – Download the the file “fxProud.zip”
    – Unzip the file.There are 3 folders: “Experts”, “Images” and “Libraries”
    – Open “Metatrader 4”
    – Open “File” menu
    – Click on “Open Data Folder”
    – Open “MQL4” Folder. You will see different folders including “Experts”, “Images” and “Libraries”
    – Copy the file “Experts\ fxProud 3.1.ex4” to “MQL4\Experts\”
    – Copy the file “Images\ fxProud_p.bmp” to “MQL4\Images\”
    – Copy the file “Libraries\fxProud_v3.dll” to “MQL4\ Libraries\”
    – Restart “Metatrader 4”.

    Mangga, ora ragu-ragu kanggo hubungi kita karo pitakonan.

    TRADING HAPPY!

    Michael Sommer

    FOREX FOREX EA | TANPA KELASAN | FX ROBOTS - BESTFOREXEAS.COM

  3. FXPROUD EA – POWERFUL A.I. FOREX EXPERT ADVISOR FOR METATRADER 4 (MT4)

    PERFORMANCE UPDATE: +12.3% MONTHLY RETURN (REAL MONEY ACCOUNT!)

    Dear fellow sudagar Forex,

    IMPORTANT UPDATE – NEW VERSION 4.8.2 RELEASED!

    FxProud EA – Powerful A.I. Expert Advisor For Stable Forex Profits

    Njaluk informasi luwih lengkap lan bonus kene: https://www.bestforexeas.com/fxproud-ea-review/

    The new update FxProud EA v4.8.2 is ready. MT4 memory managment issue has been resolved and also a new feature has been added.

    By setting “Swap_Preference” to “true” the EA would open the new trades only in the direction where the swap is positive or it is less negative. Please notice that using this option may reduce the trading frequency.

    Please uninstall the old version of the EA. You may do it by below steps:

    – Open “MetaTrader 4”.
    – Remove the Expert Advisor from the chart.
    – Open “File” menu.
    – Click on “Open Data Folder”.
    – Open “MQL4” Folder. You will see different folders including “Experts” and “Libraries”.
    – Delete the file “fxProud 3.1.ex4” from “MQL4\Experts\”.
    – Delete the file “fxProud_p.bmp” from “MQL4\Images\”.
    – Delete the file “fxProud_v3.dll” from “MQL4\ Libraries\”.
    – Restart “MetaTrader 4”.

    You may install the new version by following below steps.

    – Download the the file “fxProud.zip” form https://www.fxproud.com/downloads/fxProud.zip .
    – Unzip the file.There are 3 folders: “Experts”, “Images” and “Libraries”.
    – Open “MetaTrader 4”.
    – Open “File” menu.
    – Click on “Open Data Folder”.
    – Open “MQL4” Folder. You will see different folders including “Experts”, “Images” and “Libraries”.
    – Copy the file “Experts\ fxProud 4.8.2.ex4” to “MQL4\Experts\”.
    – Copy the file “Images\ fxProud_p.bmp” to “MQL4\Images\”.
    – Copy the file “Libraries\fxProud_v48.dll” to “MQL4\ Libraries\”.
    – Restart “MetaTrader 4”.

    Mangga, ora ragu-ragu kanggo hubungi kita karo pitakonan.

    TRADING HAPPY!

    Michael Sommer

    FOREX FOREX EA | TANPA KELASAN | FX ROBOTS - BESTFOREXEAS.COM

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.


*