Gratis EA Kuning

Welcome To This "BEST FOREX EA'S | TANPA KELASAN | FX ROBOTS "Situs web!

Njaluk Informasi Liyane Lan Maca Produk Review!

Download Gratis EA Kuning

Gratis EA Kuning

Versi gratis saka Kuning multicurrency Expert Advisor gumantung ing owah-owahan jangka pendek ing tren, nggawe rega "koridor" sing disetel ing paramèter. Dagang digawa metu ing wates eksternal koridor iki kanthi mbukak posisi ing arah sing beda karo ukuran akeh sing beda. Iki nduwe kemungkinan dhuwur saka posisi nutup ing laba.

Kuning Gratis ditrapake kanggo dagang pasangan mata uang ing wektu H1.

Ora martingale, ora arbitrase.

Gratis EA Kuning - Parameter

  • EAMagic10 - Nomer tenung EA. Nomer tenung "Internal" uga digunakake: 5485574, 5485575, 5485576, 5485577, 5485578, 5485579, 5485580, 5485581, 5485582.
  • StrategyBlock2 - bisa disetel bener utawa palsu. Yen bener, EA nggunakake blokir strategi 2-nd.
  • DD - Penundaan maksimum sing diijini.
  • KomentarOfOrder - Komentar kanggo pesenan. Bisa njupuk nilai apa wae.
  • TakeProfitInPoints - njupuk keuntungan ing poin.
  • TrailingStop - mungkasi titik ing poin.
  • LotMult2way - akeh multiplier kanggo posisi dibukak sabanjure.
  • MaxPriceCorridor - Nilai koridor angka ing poin Kuning Gratis kanggo mbukak posisi.
  • PipsOfIncrement - Ekspansi saka dalan rega nalika metu saka posisi sing ora diketepi.

Fitur versi gratis EA Kuning:

  1. Salah sijine pamblokiran strategi dagang ora aktif.
  2. Ngganti dhuwit dagang ora kasedhiya, EA dagang dhuwit 0.01.
  3. Stop Loss ora bisa disetel kanthi otomatis.
  4. Posisi anyar bakal dibukak mung yen ora ana posisi mbukak ing akun dagang ing pasangan mata uang liyane.

Kanggo EURUSD pasangan, setelan sing disaranake disetel minangka standar.

Setelan kanggo pasangan mata uang liyane sing disedhiyakake ing layar tes.

Rekomendasi broker - sembarang broker 5 digit.

Download Gratis EA Kuning - Penasihat Ahli dianggo adhedhasar owah-owahan jangka pendek ing tren, nggawe rega "koridor" sing disetel ing paramèter.

Download Gratis EA Kuning

[emaillocker]Punika Panjenengan Unduh (Latest Version)[/ emaillocker]

Dadi pisanan komentar

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.


*