Gratis Headstrong EA

Welcome To This "BEST FOREX EA'S | TANPA KELASAN | FX ROBOTS "Situs web!

Njaluk Informasi Liyane Lan Maca Produk Review!

Download Gratis Headstrong EA

Wigati: EA Forex Gratis iki ora kasedhiya kanggo umum!

Gratis Headstrong EA

Headstrong Free Expert Advisor punika gaya scalper sing nggunakake indikator standar kayata Bbands, RSI, ADX, lan Rata-rata Pindah.

Headstrong EA wis dikembangake kanggo dagang EURUSD lan USDJPY lan pigura wektu M5. Strategi prasaja: perdagangan jual mbukak ing zona overbought nalika tren mudhun, lan kosok balene mbukak perdagangan ing zona oversold nalika tren munggah. Penutupan dagang wis rampung dening Take profit (ing pips) utawa dening ADX + RSI (stop loss sengaja luwih dhuwur).

Boten kados versi lengkap, Headstrong Gratis mung mbukak pesenan ukuran lotus 0.01.

Gratis Headstrong EA ora nggunakake strategi mbebayani kaya martingale, kothak, lan liya-liyane.

The Forex Expert Advisor dianggo sak jam karo setelan standar, mung nambah Max_Orders kanggo 50 utawa luwih.

Gratis Headstrong EA - Parameter

  • Max_Spread - yen panyebaran luwih dhuwur, ora ana pesenan sing bakal mbukak.
  • Max_Slippage - Max slippage diijini mbukak perdagangan.
  • Stop_Loss - Mungkasi mundhut ing pips.
  • Take_Profit - njupuk untung ing pips.
  • Fast_MA - Nilai wektu kanggo ngétung Rata-rata Pindah.
  • Metode Fast_MA - Cara cepet MA.
  • Slow_MA - Nilai wektu kanggo ngétung Rata-rata Pindah.
  • Metode Slow_MA - cara alon MA.
  • Max_Orders - jumlah maksimal dibukak pesenan.
  • Nomer Magic - nomer unik kanggo ngakoni pesenan.

Download Free Headstrong EA - This Expert Advisor is a scalper trend that uses indicators such as Bbands, RSI, ADX, and Moving Averages.

Download Gratis Headstrong EA

[emaillocker]Punika Panjenengan Unduh (Latest Version)[/ emaillocker]

Dadi pisanan komentar

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.


*