Komitmen Pedagang Report (COT)

Welcome To This "BEST FOREX EA'S | TANPA KELASAN | FX ROBOTS "Situs web!

2020 Top Expert Advisors Januari

Top Expert Advisors Januari 2020 - Robot FX - Best Forex EA kang
Dear fellow sudagar Forex,

Welcome to 100% situs testing free iki

FOREX BEST EA'S | EXPERT Advisors | robot FX

Deleng Best Forex EA, review lan asil sing kabukten lan…

Waca liyane
Best Forex EA kang | Expert Advisors | Robot FX

Tinjauan IC Markets

Jeneng perusahaan: International Capital Markets Pty Ltd (Pasar Pasar)
Didegaké: 2007
Markas: Australia
Pengatur: ASIC
Minimal simpenan: $ 200
Cathetan: Bukak IC Markets Akun ECN Sejati lan entuk dhuwit diskon langsung langsung 21.5!
...

Waca liyane
Tinjauan IC Markets

Pepperstone Review

Jeneng perusahaan: Pepperstone Group (Pepperstone)
Didegaké: 2010
Markas: Australia
Pengatur: ASIC, FCA
Minimal simpenan: $ 200
Wigati: Bukak akun Razor Pepperstone lan entuk dhuwit diskon langsung langsung 12.857!

Pepperstone i…

Waca liyane
Pepperstone Review

Review Perdhana Mentri Global

Jeneng perusahaan: Global Prime Pty Ltd (Global Prime)
Didegaké: 2010
Markas: Australia
Pengatur: ASIC
Minimal simpenan: $ 200
Cathetan: Bukak akun Global Prime ECN lan entuk dhuwit diskon langsung langsung 22.85!

Perdhana Global yaiku…

Waca liyane
Review Perdhana Mentri Global

Review Semalat Frekuensi EA

Seneng Frekuensi EA
Price: € 209.30 (Diskon Price kanggo 2 LICENSES, FREE UPDATES & SUPPORT)
Pasangan mata uang: AUDUSD, EURCHF, EURGBP, EURJPY, EURUSD, GBPUSD, USDCAD, USDCHF lan USDJPY
Dawa: M5

Cathetan: DISKAUN LIMITED DIGANGGAL - 30% O…

Waca liyane
Review Semalat Frekuensi EA

Forex Flex EA Review

Forex Flex EA
Price: $ 330 (Price Diskon kanggo 1 REAL & akun DEMO Unlimited, FREE anyari & SUPPORT)
Pasangan mata uang: Sembarang (EURUSD, GBPUSD, GBPCHF, AUDUSD, NZDUSD, USDCAD, USDCHF lan USDJPY dites)
Dawa: Sembarang


Wigati: STRIC ...

Waca liyane
Forex Flex Expert Advisor - 2016 Best Forex EA kang

Review Forex Fastron EA

Forex Fastron EA
Price: $ 199 (Paket BASIC karo 2 REAL & 1 DEMO ACCOUNT, GRATIS UPDATES & SUPPORT)
Pasangan mata uang: AUDUSD, EURGBP, EURUSD, GBPUSD, USDCAD lan USDCHF
Wektu: M15, M30, H1

Cathetan: Ana 3 paket beda kanggo ...

Waca liyane
Review Forex Fastron EA

Oksigen FX TRADER EA Review

Oksigen FX TRADER EA
Price: $ 119 (1 REAL & 1 DEMO ACCOUNT, FREE UPDATES & SUPPORT)
pasangan Currency: EURUSD
Dawa: H4

Wigati: Ana 3 paket beda saka Oksana FX TRADER Expert Advisor sing ana saiki:

- DASAR: 1 REAL ...

Waca liyane
Oksigen FX TRADER EA

Forex Gump EA Review

Forex Gump EA
Price: € 199 (STANDARD Paket karo 1 REAL & 1 DEMO ACCOUNT, GRATIS UPDATES & SUPPORT)
Pasangan mata uang: AUDUSD, EURCHF, EURGBP, EURJPY, EURUSD, GBPUSD, USDCAD, USDCHF lan USDJPY
Dawa: M1

Wigati: Ana 2 beda p ...

Waca liyane
Forex Gump EA

XFX EA Review

XFX EA
Price: $ 260 (1 Licence, FREE anyari & SUPPORT)
Pasangan mata uang: AUDUSD, EURUSD
Dawa: Sembarang

XFX EA Review - Penasihat Pakar Forex Paling Dhuwur Kanthi Keuntungan sing lancar
XFX EA minangka kuat lan rampung otomatis FX Expert Advisor t ...

Waca liyane
XFX EA Review

Forex Review Robotron EA

Forex Robotron EA
Regane: $ 299 (Rega kanggo Paket Asas, LENIS 1, UPDATES GRATIS & SUPPORT)
Pasangan mata uang: EURAUD, EURCAD, EURCHF, EURGBP, EURUSD, USDCAD lan USDCHF
Dawa: M5


Cathetan: Ana paket 4 beda saka Robotron E ...

Waca liyane
Forex Robotron EA

FXGoodWay EA Review

FXGoodWay EA
Price: $ 365 (1 Licence, FREE anyari & SUPPORT)
pasangan Currency: EURUSD
Dawa: Sembarang

Cathetan: Versi Anyar FxGoodWay X2 dirilis ing September 2019
FXGoodWay EA Review - Best Forex Expert Advisor With Smooth Profitability
FX ...

Waca liyane
FXGoodWay EA

FXHelix EA Review

FXHelix EA
Price: $ 210 (1 Licence, FREE anyari & SUPPORT)
pasangan Currency: AUDUSD
Dawa: Sembarang

LIVE RESULTS AKUN TRADING:

FXHelix EA Review - Penasihat Ahli Forex Terbaik Kanggo Otomatis Trading
FXHelix EA minangka kuat lan apik…

Waca liyane
FXHelix EA Review

Maxturbo EA Review

Maxturbo EA
Rega: $ 299 (1 REAL lan AKUN AKUN 1, AKTUN GRATIS & 24 / 7 SUPPORT)
Pasangan mata uang: Sembarang (EURGBP dites lan dianjurake kanggo asil dagang sing paling apik)
Dawa: M15

Cathetan: Ana paket 2 sing beda saka Maxturbo Expert Adv ...

Waca liyane
Maxturbo EA Review

Review FXShooter EA

FXShooter EA
Regane: $ 299 (Paket dhasar karo 2 REAL utawa AKUN DEMO, UPDATES GRATIS & SUPPORT)
Pasangan mata uang: EURCHF, EURGBP, EURUSD, GBPCHF, GBPUSD, USDCAD lan USDCHF
Dawa: M15

Cathetan: Ana paket 2 beda FXShooter Ex ...

Waca liyane
Review FXShooter EA

Forex inControl EA Review

Forex inControl EA
Price: $ 220 (Rega kanggo EA tanpa ACCELERATOR MODE, LICENSE 1, UPDATE GRATIS & SUPPORT)
Pasangan mata uang: AUDUSD, EURGBP
Dawa: M30


Cathetan: Ing ngisor iki UPGRADE versi saka Forex inControl Expert Advisor ana availab ...

Waca liyane
Forex inControl EA - Nganyari Reborn Version

FXStabilizer EA Review

FXStabilizer EA
Price: $ 295 (Rega kanggo FXStabilizer EA AUDUSD karo 1 LICENSE UNLIMITED, UPDATE GRATIS & SUPPORT)
Pasangan mata uang: AUDUSD, EURUSD, EURJPY, USDJPY, USDCAD, CHFJPY, EURGBP lan GBPCHF
Dawa: H1


Wigati: Ana 4 beda ...

Waca liyane
FXStabilizer EA

FXCharger EA Review

FXCharger EA
Price: $ 385 (Price for BASIC Package, LICENSE 1, SUPPORT & UPDATE)
Pasangan mata uang: EURUSD, AUDUSD lan EURGBP
Dawa: H1


Cathetan: Ana paket beda 2 saka FXCharger Expert Advisor sing ana saiki:

- BA ...

Waca liyane
FXCharger EA

Trading Manager Pro EA Review

Trading Manager Pro EA
Price: $ 599 (Diskon Price kanggo STARTER Package / 1 LIVE & 1 DEMO ACCOUNT, UPDATE GRATIS & SUPPORT)
Pasangan mata uang: EURAUD, EURJPY, EURUSD, GBPJPY, GBPUSD, USDCAD lan USDJPY
Dawa: H1


Wigati: LATIH LIMI ...

Waca liyane
Trading Manager Pro EA

FXAdept EA Review

FXAdept EA
Price: $ 269 (1 Licence, FREE anyari & SUPPORT)
Pasangan mata uang: USDJPY
Dawa: Sembarang

LIVE RESULTS AKUN TRADING:

FXAdept EA Review - Best Forex Advisor Advisor Kanggo Metatrader 4
FXAdept EA duwe bathi Ekspo Forex…

Waca liyane
FXAdept EA

Jet Trader Pro EA Review

Jet Trader Pro EA
Price: $ 347 (LICENSE LIVETIME 1, FREE UPDATES & 24 / 7 SUPPORT SUPPORT)
pasangan Currency: EURUSD
Dawa: Sembarang

Review Review Jet Trader Pro - Penasehat Pakar Forex sing nguntungake lan stabil
Jet Trader Pro EA minangka kuat lan c…

Waca liyane
Jet Trader Pro EA Review

Wallstreet Forex Robot 2.0 Evolution Review

Wallstreet Forex Robot 2.0 Evolution
Price: $ 237 (Price Diskon kanggo 1 LICENSE, FREE anyari & SUPPORT)
pasangan Currency: EURUSD, GBPUSD, USDJPY, USDCHF, USDCAD, NZDUSD lan AUDUSD
Dawa: M15


Cathetan: SALAM KANGGO - 30% OFF - REGULAR PR…

Waca liyane
Wallstreet Forex Robot 2.0 Evolution

Review FXSecret Imortal

FXSecret Abadi EA
Price: $ 549 (LICENSE 1, UPDATE GRATIS & SUPPORT)
pasangan Currency: EURUSD
Dawa: H1

FXSecret EA Abadi FXSecret - Set Sistem Trading Forex sing nguntungake 3
FXSecret Abadi EA minangka imbang lan nduwe fungsi ...

Waca liyane
Review FXSecret Imortal

GPS Forex Robot Review

GPS Robot Forex
Price: $ 149 (1 Licence, FREE anyari & SUPPORT)
pasangan Currency: EURUSD, GBPUSD, EURGBP lan USDCHF
Dawa: M15


Review Robot GPS GPS - FX Expert Advisor For Metatrader 4
Robot Forex GPS yaiku ...

Waca liyane
GPS Robot Forex

Review Forex Diamond EA

Forex Diamond EA
Price: $ 207 (Price Diskon kanggo 1 LICENSE, FREE anyari & SUPPORT)
Pasangan mata uang: EURUSD, GBPUSD, USDCHF lan USDJPY
Dawa: M15


Cathetan: WINTER SALE - 30% OFF - Regular PRICE: $ 297
Ulasan Forex Inten Forex - Njupuk Yo ...

Waca liyane
Forex Diamond EA

News Action Trader EA Review

News Action Trader EA
Rega: $ 347 (PAYMENT SATU PANJANG, LESEN KENE, FREE UPDATES & SOKONGAN KARET)
Pasangan mata uang: AUDJPY, AUDUSD, GBPUSD, NZDUSD, USDCAD lan XAUUSD (Emas)
Dawa: M5

Cathetan: Ana paket 2 beda saka News…

Waca liyane
News Action Trader EA Review

Review FXrobotGO

FXrobotGO
Rega: $ 275 (1 LICENSE, UPDATES GRATIS & 24 / 7 FRIENDLY SUPPORT)
Pasangan mata uang: AUDCAD, AUDCHF, AUDJPY, AUDUSD, CHFJPY, EURCHF, NZDCAD, NZDJPY, USDCAD, USDCHF lan USDJPY
Dawa: Sembarang

FXrobotGO Review - Ahli Forex sing nguntungake ...

Waca liyane
Review FXrobotGO

FxProud EA Review

FxProud EA
Price: $ 299 (2 REAL utawa DEMO ACCOUNTS, 12 MONTHS LICENSE, FREE UPDATES & 24 / 7 EMAIL SUPPORT)
Pasangan mata uang: EURUSD, GBPUSD, USDCHF, USDJPY, USDCAD, CHFJPY, EURGBP, EURCHF, EURJPY, EURCAD, GBPCHF, GBPCAD, GBPJPY, CADJPY lan CADCHF
...

Waca liyane
FxProud EA BestForexEAs

Review Cyborg Robot Forex

Robot Forex Cyborg
Regane: € 499.99 (Paket EMAS karo 1 REAL & AKUN DEMO UNLIMITED, UPDATES GRATIS & SUPPORT)
Pasangan mata uang: AUDCAD, AUDCHF, AUDUSD, CADCHF, CHFJPY, EURAUD, EURCAD, EURCHF, EURGBP, EURJPY, EURUSD, GBPAUD, GBPCAD, GBPCHF,…

Waca liyane
Robot Forex Cyborg

Review EA Pedagang

Rembulan Pedagang EA
Regane: $ 269 (LICENSE 1 LIFEN, GRATIS UPDATES & 24 / 7 FRIENDLY SUPPORT)
Pasangan mata uang: AUDCAD, AUDNZD, AUDUSD, EURCAD, EURCHF, EURUSD, GBPAUD, GBPCAD, GBPCHF, NZDCAD, NZDUSD lan USDSGD
Dawa: Sembarang

Cathetan: Ana 3 ...

Waca liyane
Review EA Pedagang

Best Scalper Forex Robot Review

Robot Scalper Forex Best
Price: $ 299 (1 Licence, FREE anyari & SUPPORT)
pasangan Currency: EURUSD, GBPUSD
Dawa: M15


Wigati: Ana paket 2 Robot Scalper Forex paling apik sing ana saiki:

- SINGLE: 1 Real & Free ...

Waca liyane
Robot Scalper Forex Best

FxDiverse EA Review

FxDiverse EA
Regane: $ 275 (Versi UNLIMITED karo 1 LIVE & AKUN AKUN 3, UPDATES GRATIS & SUPPORT)
Pasangan mata uang: Nganti pasangan 28 (AUDCAD, AUDJPY, AUDNZD, AUDUSD, CADJPY, EURAUD, EURCAD, EURGBP, EURJPY, EURNZD, EURUSD, GBPAUD, GBPCAD, GBP ...

Waca liyane
FxDiverse EA

On Control EA Review

Ing Kontrol EA
Regane: $ 2,990 (Regane kanggo AKUN LAMPIRAN, UPDATA GRATIS & SUPPORT)
Pasangan mata uang: Sembarang (EURUSD, GBPUSD, USDCHF, USDJPY lan CADJPY dites lan dianjurake)
Dawa: M15


Ing Kontrol Review EA - Ahli Forex terkenal ...

Waca liyane
Ing Kontrol EA

ForexBot28 Review

ForexBot28
Price: $ 255 (LICENSE LIVETIME 1, FREE UPDATES & 24 / 7 SUPPORT SUPPORT)
Pasangan mata uang: Pasangan 28 (AUDCAD, AUDCHF, AUDJPY, AUDNZD, AUDUSD, CADCHF, CADJPY, CHFJPY, EURAUD, EURCAD, EURCHF, EURGBP, EURJPY, EURNZD, EURSGD, EURUSD, GBPAUD ...

Waca liyane
ForexBot28

Happy MartiGrid EA Review

Happy MartiGrid EA
Price: € 209.30 (Diskon Price kanggo 2 LICENSES, FREE UPDATES & SUPPORT)
Pasangan mata uang: AUDUSD, EURUSD, EURJPY, GBPUSD, USDJPY lan NZDUSD
Dawa: H1

Wigati: LIMITED DISTRIBUTED LIMITED - 30% OFF

Ana 2 beda ...

Waca liyane
Happy MartiGrid EA

Review Sun trader Sun

Sun trader Sun EA
Regane: $ 269 (LICENSE 1 LIFEN, GRATIS UPDATES & 24 / 7 FRIENDLY SUPPORT)
Pasangan mata uang: EURUSD, USDJPY
Dawa: Sembarang

Cathetan: Ana macem-macem paket 3 saka FXTraderKit Expert Advisor saiki:

- Perdagangan ...

Waca liyane
Review Sun trader Sun

Funnel Trader EA Review

Funnel Trader EA
Price: $ 297 (ANNUAL Plan for LICENSE 1, UPDATES GRATIS & SUPPORT)
Pasangan mata uang: EURUSD, GBPUSD, USDJPY, AUDUSD, NZDUSD, EURJPY, GBPJPY, AUDJPY lan NZDJPY
Dawa: M15

LIVE RESULTS AKUN TRADING:

Funnel Trade ...

Waca liyane
Funnel Trader EA

Forex Pulse Review Detector EA

Forex Pulse Detector EA
Price: $ 67 (Diskon Price kanggo 1 REAL & 1 DEMO ACCOUNT, UPDATE GRATIS & SUPPORT)
Pasangan mata uang: GBPUSD, EURGBP
Dawa: M15


Wigati: LIMITED TIME WONDER - 15% OFF - REGULAR PRICE: $ 79
Detak jantung Detak ...

Waca liyane
Forex Pulse Detector EA

EOS Forex EA Review

EOS Forex EA
Price: $ 319.20 (Price Diskon kanggo 1 LICENSE, FREE anyari & SUPPORT)
pasangan Currency: GBPUSD, USDCAD, USDCHF, EURGBP, EURCHF, GBPCAD, GBPAUD, EURAUD lan AUDCAD
Dawa: M15


Wigati: Diskon STRATEGIS LIMITED - 20% OFF - U ...

Waca liyane
EOS Forex EA

Happy Forex EA Review

Happy Forex EA
Price: € 209.30 (Diskon Price kanggo 2 LICENSES, FREE UPDATES & SUPPORT)
pasangan Currency: EURUSD, EURCHF, GBPUSD lan AUDUSD
Dawa: H1

Wigati: LIMITED DISTRIBUTED LIMITED - 30% OFF

Ana 2 paket sing beda-beda saka Happ ...

Waca liyane
Happy Forex EA

Fx Review Kerja EA

Fx Kerja EA
Price: $ 499 (1 Licence, FREE anyari & SUPPORT)
pasangan Currency: AUDCAD, AUDNZD, EURSGD, GBPAUD, GBPCAD, GBPUSD, NZDCAD lan NZDUSD
Dawa: M15


Wigati: Saiki sampeyan bisa tuku langganan Fx Hunter EA saka 1 nganti 6 sasi!

1 ...

Waca liyane
Fx Kerja EA

Happy Algorithm PRO EA Review

Happy Algorithm PRO EA
Price: € 209.30 (Diskon Price kanggo 2 LICENSES, FREE UPDATES & SUPPORT)
Pasangan mata uang: EURUSD, USDCHF
Dawa: H1

Wigati: LIMITED DISTRIBUTED LIMITED - 30% OFF

Ana 2 paket liyane Happy Algoritma ...

Waca liyane
Happy Algorithm PRO EA

Happy Gold EA Review

Happy Gold EA
Price: € 209.30 (Diskon Price kanggo 2 LICENSES, FREE UPDATES & SUPPORT)
pasangan Currency: XAUUSD (Gold)
Dawa: M30

Wigati: LIMITED DISTRIBUTED LIMITED - 30% OFF

Ana 2 paket beda Happy Gold Expert Adviso ...

Waca liyane
Happy Gold EA

Sugeng Way EA Review

Seneng Way EA
Price: € 209.30 (Diskon Price kanggo 2 LICENSES, FREE UPDATES & SUPPORT)
Pasangan mata uang: USDCAD, AUDUSD, AUDCAD, CADCHF lan AUDCHF
Dawa: H1

Wigati: LIMITED DISTRIBUTED LIMITED - 30% OFF

Ana paket 2 sing beda ...

Waca liyane
Sugeng Way EA Review

Njaluk Informasi Liyane Lan Maca Produk Review!

EA's Best Forex | Expert Advisors | FX Robots - Komitmen Pedagang Report - COT

Komitmen Pedagang Report (COT)

Dear fellow sudagar Forex,

Komitmen Pedagang Report (COT) diwenehake dening

FOREX BEST EA'S | EXPERT Advisors | robot FX

minangka alat paneliten pokok kanggo kabeh pedagang FX liyane.

The Komitmen Pedagang (CoT) widget nawakake perwakilan grafis sing jelas saka laporan CoT mingguan sing diterbitake dening Komisi Perdagangan Komoditas Berjangka (CFTC). Laporan kasebut nuduhake jumlah kontrak sing dumadi saka total posisi dawa lan cendhak pedagang ing pasar berjangka. Data kasebut biasane dirilis ing 19: 30 GMT musim panas / 20: 30 GMT musim dingin ing Jum'at, lan nggambarake posisi ing bukaan Selasa sadurungé.

Widget kasebut adhedhasar lapuran berjangka lan nuduhake posisi dawa, cendhak, lan net tradhisi non-komersial, kayata manajer aset, dana pager, lan derivatif panganyang.

Minangka mata uang sekunder ing berjangka iki yaiku Dolar AS, label sing digunakake ing Cakupan CoT mung nuduhake mata uang dhasar. Mangkono, umpamane, grafik kanggo EUR nggambarake data kanggo EUR / USD berjangka. Piranti sing kasedhiya ing widget kalebu Euro (EUR), Pound (GBP), Yen (JPY), Franc Swiss (CHF), lan Kanada (CAD), Australia (AUD) lan Selandia Baru (NZD ) Dolar.

Tabel CoT nyedhiyakake wawasan sing wigati kanggo para pedagang Forex, amarga padha mbantu:

  • ngenali tren liwat flips ing posisi sakabèhé,
  • nemtokake kekuatan tren liwat owah-owahan jumlah kontrak, lan
  • ngenali pembalikan pasar sanajan posisi nemen.

Njaluk informasi sing luwih saka kita Currency Strength Meter!

Kanggo sukses dagang,

Michael Sommer

FOREX BEST EA'S | EXPERT Advisors | robot FX